אבי בן 1231
Well-known member
כבר 20 שנה השמאל מייחל ומתאכזב בכל פעם מחדש!!אמת, אבל זה עוד משהו שיזכרו לליכוד בבואנו לקלפי
נערך לאחרונה ב:
כבר 20 שנה השמאל מייחל ומתאכזב בכל פעם מחדש!!אמת, אבל זה עוד משהו שיזכרו לליכוד בבואנו לקלפי
הנה, עזרתי לך לרווח ולצבועכבר 20 שנה השמאל מייחל ומתאכזב בכל פעם מחדש מחדש!!![]()
אז יזכרו וגם יזכרו ששוב הם אוכלים את הכובע.אמת, אבל זה עוד משהו שיזכרו לליכוד בבואנו לקלפי
אבי, נשמה, אף אחד לא אוכל את הכובע.אז יזכרו וגם יזכרו ששוב הם אוכלים את הכובע.
כתבת פה קטע של טלנובלה תורכית כיד הדמיון!!!אבי, נשמה, אף אחד לא אוכל את הכובע.
הבלפוראי לא מסוגל לעשות יותר ממה שעשה, ובעצם מה שצריך, למעט לנטר התנהגותו והתנהגות החצר הביזנטינית שלו, לדאוג שלא יגזימו, זה לראות את שקיעתו ושקיעת מעריציו.
אחח, איזו חגיגה של הלקאה עצמית, כמו בתהלוכה שיעית לציון השיח' הנעלם, זו תהיה.
לא טורקית אלא מציאותית. אין כאן שום ענין קורונה, יש כאן אנטרופיה טבעית של משפחה מושחתת, שמטבעה מתפרקת מחוסר יכולת לעמוד בלחצי החצר הלומדת שיטותיה ויוצאת נגדה.כתבת פה קטע של טלנובלה תורכית כיד הדמיון!!!
מעניין ששכחת להוסיף "הפי אנד שמח" שהחיסון לקורונה כבר מתדפק על דלתות בתי החולים ודווקא בישראל.
תודה על החיים הארוכים שאתה מאחל לי, אך אנא איחולים כאלה שמור לעצמך.לא טורקית אלא מציאותית. אין כאן שום ענין קורונה, יש כאן אנטרופיה טבעית של משפחה מושחתת, שמטבעה מתפרקת מחוסר יכולת לעמוד בלחצי החצר הלומדת שיטותיה ויוצאת נגדה.
אתה מוזמן להמשיך לחיות עוד שנה שנתיים על מנת לראות את תהלוכת ההלקאה העצמית ולהנות ממנה יחד עם כולנו.
נו נו נותודה על החיים הארוכים שאתה מאחל לי, אך אנא איחולים כאלה שמור לעצמך.
עניין המשפחחה המושחתת עדיין לא עמד במבחן החוק והמשפט במדינתי, פרט לכך הוא עמד כבר מזמן במבחן בפורום החוק היוקרתי שנקרא ציפורי לילה!!!
סורי, מצטער, PERDON. שאני חוקי הסמול דוגל באי חוקיות ולהיות חוקי זו גנאי עולם הפוך, ידידי.נו נו נו
לא אחלתי לך כלום, אם שמת לב, רק הבעתי משאלה שתזכה לראות את עדת המלקים בעצמם בקרוב מאוד, וזה יהיה בקרוב מאוד. אני מבין שאשתו המורשעת בבית משפט היא "יצור נפרד" לגמרי מהמשפחה המושחתת, ולא זו אלא אף זו, רק בלילה הם נפגשים - מה הוא יודע מה היא עושה במשך היום?
אל תצחיק אותי, את עצמך אתה רשאי בהחלט להצחיק במאמציך להיות "חוקי וכשר למהדרין".
לא הוכח בבית משפט....לא הופרך!! להזכיר לך שוב שהוא נאשם? להזכיר לך שוב שיש לו כתבי אישום חמורים: מרמה,שוחד והפרת אמונים!! שאותם - הוא זה שצריך להפריך!!תודה על החיים הארוכים שאתה מאחל לי, אך אנא איחולים כאלה שמור לעצמך.
עניין המשפחחה המושחתת עדיין לא עמד במבחן החוק והמשפט במדינתי, פרט לכך הוא עמד כבר מזמן במבחן בפורום החוק היוקרתי שנקרא ציפורי לילה!!!
במיוחד בשבילךכתבת פה קטע של טלנובלה תורכית כיד הדמיון!!!
מעניין ששכחת להוסיף "הפי אנד שמח" שהחיסון לקורונה כבר מתדפק על דלתות בתי החולים ודווקא בישראל.
זה הבלפוראי מוכר סחורה בעייתית זו, לא אני.
מה בדיוק הקשר למכון הביולוגי?זה הבלפוראי מוכר סחורה בעייתית זו, לא אני.
כבר מתחילים לשאול אם הוא מושקע במניות של המכון הביולוגי, לכאורה.
מה חשוב הקשר העיקר של"בלפוראי" יש שם מניות!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחמה בדיוק הקשר למכון הביולוגי?
אתה שואייל אותי? אני רק העברתי לך רכילויות שרצות.מה בדיוק הקשר למכון הביולוגי?
בקיצור, השמצת, כנראה, כהרגלך, מבלי בכלל לקרוא את הכתבה.אתה שואייל אותי? אני רק העברתי לך רכילויות שרצות.
לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!בקיצור, השמצת, כנראה, כהרגלך, מבלי בכלל לקרוא את הכתבה
לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!
תבין אותו, לקחו לו את היכולת לחסום אז הוא מפחד מהטרולים ובחר לשתף איתם פעולה.לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!
לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.