תעשו מבט מופתע

אבח"י

Well-known member
אז יזכרו וגם יזכרו ששוב הם אוכלים את הכובע.
אבי, נשמה, אף אחד לא אוכל את הכובע.
הבלפוראי לא מסוגל לעשות יותר ממה שעשה, ובעצם מה שצריך, למעט לנטר התנהגותו והתנהגות החצר הביזנטינית שלו, לדאוג שלא יגזימו, זה לראות את שקיעתו ושקיעת מעריציו.
אחח, איזו חגיגה של הלקאה עצמית, כמו בתהלוכה שיעית לציון השיח' הנעלם, זו תהיה.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
אבי, נשמה, אף אחד לא אוכל את הכובע.
הבלפוראי לא מסוגל לעשות יותר ממה שעשה, ובעצם מה שצריך, למעט לנטר התנהגותו והתנהגות החצר הביזנטינית שלו, לדאוג שלא יגזימו, זה לראות את שקיעתו ושקיעת מעריציו.
אחח, איזו חגיגה של הלקאה עצמית, כמו בתהלוכה שיעית לציון השיח' הנעלם, זו תהיה.
כתבת פה קטע של טלנובלה תורכית כיד הדמיון!!!
מעניין ששכחת להוסיף "הפי אנד שמח" שהחיסון לקורונה כבר מתדפק על דלתות בתי החולים ודווקא בישראל.

אבח"י

Well-known member
כתבת פה קטע של טלנובלה תורכית כיד הדמיון!!!
מעניין ששכחת להוסיף "הפי אנד שמח" שהחיסון לקורונה כבר מתדפק על דלתות בתי החולים ודווקא בישראל.
לא טורקית אלא מציאותית. אין כאן שום ענין קורונה, יש כאן אנטרופיה טבעית של משפחה מושחתת, שמטבעה מתפרקת מחוסר יכולת לעמוד בלחצי החצר הלומדת שיטותיה ויוצאת נגדה.
אתה מוזמן להמשיך לחיות עוד שנה שנתיים על מנת לראות את תהלוכת ההלקאה העצמית ולהנות ממנה יחד עם כולנו.

אבי בן 1231

Well-known member
לא טורקית אלא מציאותית. אין כאן שום ענין קורונה, יש כאן אנטרופיה טבעית של משפחה מושחתת, שמטבעה מתפרקת מחוסר יכולת לעמוד בלחצי החצר הלומדת שיטותיה ויוצאת נגדה.
אתה מוזמן להמשיך לחיות עוד שנה שנתיים על מנת לראות את תהלוכת ההלקאה העצמית ולהנות ממנה יחד עם כולנו.
תודה על החיים הארוכים שאתה מאחל לי, אך אנא איחולים כאלה שמור לעצמך.
עניין המשפחחה המושחתת עדיין לא עמד במבחן החוק והמשפט במדינתי, פרט לכך הוא עמד כבר מזמן במבחן בפורום החוק היוקרתי שנקרא ציפורי לילה!!!

אבח"י

Well-known member
עניין המשפחחה המושחתת עדיין לא עמד במבחן החוק והמשפט במדינתי, פרט לכך הוא עמד כבר מזמן במבחן בפורום החוק היוקרתי שנקרא ציפורי לילה!!!
נו נו נו
לא אחלתי לך כלום, אם שמת לב, רק הבעתי משאלה שתזכה לראות את עדת המלקים בעצמם בקרוב מאוד, וזה יהיה בקרוב מאוד. אני מבין שאשתו המורשעת בבית משפט היא "יצור נפרד" לגמרי מהמשפחה המושחתת, ולא זו אלא אף זו, רק בלילה הם נפגשים - מה הוא יודע מה היא עושה במשך היום?
אל תצחיק אותי, את עצמך אתה רשאי בהחלט להצחיק במאמציך להיות "חוקי וכשר למהדרין".

אבי בן 1231

Well-known member
נו נו נו
לא אחלתי לך כלום, אם שמת לב, רק הבעתי משאלה שתזכה לראות את עדת המלקים בעצמם בקרוב מאוד, וזה יהיה בקרוב מאוד. אני מבין שאשתו המורשעת בבית משפט היא "יצור נפרד" לגמרי מהמשפחה המושחתת, ולא זו אלא אף זו, רק בלילה הם נפגשים - מה הוא יודע מה היא עושה במשך היום?
אל תצחיק אותי, את עצמך אתה רשאי בהחלט להצחיק במאמציך להיות "חוקי וכשר למהדרין".
סורי, מצטער, PERDON. שאני חוקי הסמול דוגל באי חוקיות ולהיות חוקי זו גנאי עולם הפוך, ידידי.
ולעניין הכשרות למהדרין גם אתה צודק אני אכן כשר למדרין!!! צורך בשר חזיר וחלב נוכרי רק כשר למהדרין.

תגובותיך הופכות ליותר ויותר מגוחכות, ידידי!!

shaycn23

Well-known member
לא הוכח בבית משפט....לא הופרך!! להזכיר לך שוב שהוא נאשם? להזכיר לך שוב שיש לו כתבי אישום חמורים: מרמה,שוחד והפרת אמונים!! שאותם - הוא זה שצריך להפריך!!

shaycn23

Well-known member
לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!
תבין אותו, לקחו לו את היכולת לחסום אז הוא מפחד מהטרולים ובחר לשתף איתם פעולה.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא היתה שום כתבה, כתבתי רכילויות, נכון?! ובניגוד אליך ולאחרים מהצד הימני המטורלל, אני מקפיד תמיד על לכאורה! נראה לי אתה המשמיץ דכאן, אותי!
|וואו|, לפחות, היית משקר שקשה לגלות את השקר, אך כאשר זה מצוי באשכול הזה, כמה תגובות מעלה (תגובה #30), שאנו מדסקסקים עליו, זה כבר נעשה מאוד פתטי.

למעלה