תעשו מבט מופתע

shaycn23

Well-known member
למישהו היה ספק?

GoldenEyes

Well-known member
למישהו היה ספק?
לא לי

אבי בן 1231

Well-known member
למישהו היה ספק?
אתה נוהג לרוץ לפני העגלה, ידידי!!!
זה שח"כ מיקי זוהר מהליכוד נחקר בחשד לסחיטה באיומים של היועמ"ש עדיין לא אומר שהוא אשם, למה לרוץ לפני העגלה?
אצלך נחקר/חשוד הוא כבר אשם בטוח!!!!
לפעמים, ואפילו בהרבה מקרים המשטרה והפרקליטות שוכחים להתנצל על מעצרי שווא או חקירות מתישות שהיו אורבא פרח, חכה בסבלנות!!!!

shaycn23

Well-known member
אתה נוהג לרוץ לפני העגלה, ידידי!!!
זה שח"כ מיקי זוהר מהליכוד נחקר בחשד לסחיטה באיומים של היועמ"ש עדיין לא אומר שהוא אשם, למה לרוץ לפני העגלה?
אצלך נחקר/חשוד הוא כבר אשם בטוח!!!!
לפעמים, ואפילו בהרבה מקרים המשטרה והפרקליטות שוכחים להתנצל על מעצרי שווא או חקירות מתישות שהיו אורבא פרח, חכה בסבלנות!!!!
אם יורדים לפרטי המקרה, אז כן, הוא אשם, זה שודר ברדיו והוא היה חד משמעי ללא צל של ספק.
אשם מבחינה משפטית הוא לא יהיה(לא במקרה הפעוט הזה), כי מעבר לחקירה משפטית אין שום טעם ציבורי לגרור אותו למשפט,דיוני כנסת על הסרת חסינותו וכיוב' ובעצם לגרור את כולנו לבית המשפט. חקירה שהיא יותר מעין אזהרה של הפרקליטות והמשטרה שלא יחרוג.

dory30

Well-known member
למישהו היה ספק?
לא, השאלה היא למה רק עכשיו. איזה חומר ראייתי היה להם אז שלא היה בחודש שעבר. בלי קשר, אני מברך על החקירה ומקווה שתוצאותיה יהיו מנהל תקין ולא נשלט בידי המאפיונרים של נתניהו.

shaycn23

Well-known member
לא, השאלה היא למה רק עכשיו. איזה חומר ראייתי היה להם אז שלא היה בחודש שעבר. בלי קשר, אני מברך על החקירה ומקווה שתוצאותיה יהיו מנהל תקין ולא נשלט בידי המאפיונרים של נתניהו.
כנראה שחיכו הרבה זמן ל'רעידת אדמה' שהוא טען שהולך לחשוף. אבל הוא לא חשף, אז זה מן הסתם איום סרק, אבל עדיין איום וסחיטה באיום של היועץ המשפטי.

dory30

Well-known member
כנראה שחיכו הרבה זמן ל'רעידת אדמה' שהוא טען שהולך לחשוף. אבל הוא לא חשף, אז זה מן הסתם איום סרק, אבל עדיין איום וסחיטה באיום של היועץ המשפטי
אין לי מושג אם הוא יותר טיפש או נבל.

אבי בן 1231

Well-known member
כאשר אני עולה לירושלים אני עולה עם 5 שומרי ראש מזויינים מפחד מפני המאפיונר מבלפור.
אני אהיה מעט יותר רציני לדעתי, לך ולחלק לא קטן בפורום המכובד הזה יש בעיה שאולי היא פסיכולוגית, השם ביבי משגע לכם את השכל.
אינכם מקבלים שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית שבה העם בוחר בנציגיו הנשיא מטיל את הרכבת הקואליציה על מי שלדעתו מוכיח שיוכל להקים קואליציה והנה כיום הקואליציה המשונה כוללת ימין, שמאל וחרדים כאשר בראש הקואליציה נמצא אדם שאתה ברוב חוצפתך מכנה בכינויי גנאי באופן חופשי כאילו שזה פורום איראני, ועוד טוען לא פעם שזו דיקטטורה פה!!

R 1 3

Well-known member
כאשר אני עולה לירושלים אני עולה עם 5 שומרי ראש מזויינים מפחד מפני המאפיונר מבלפור.
אני אהיה מעט יותר רציני לדעתי, לך ולחלק לא קטן בפורום המכובד הזה יש בעיה שאולי היא פסיכולוגית, השם ביבי משגע לכם את השכל.
אינכם מקבלים שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית שבה העם בוחר בנציגיו הנשיא מטיל את הרכבת הקואליציה על מי שלדעתו מוכיח שיוכל להקים קואליציה והנה כיום הקואליציה המשונה כוללת ימין, שמאל וחרדים כאשר בראש הקואליציה נמצא אדם שאתה ברוב חוצפתך מכנה בכינויי גנאי באופן חופשי כאילו שזה פורום איראני, ועוד טוען לא פעם שזו דיקטטורה פה!!
בדיוק לפני שבוע התקנתי מראה חדשה - מבריק כמה שכל שרשמת מעיד על עצמך..
השם ביבי הפך בעיניך למשהו קדוש - בעצם מאחוריו קמצן מליין שקרן שטען שלא היה כלום ולא הוציא מילת אמת מפיו.
החוצפה היא שלו לכנות אנשים שמאל חמוצים וערבים נוהרים - החוצפה היא לגונן על השחיתות ולמנוע ביקורת ציבורית
שהיא יסוד הדמוקרטיה. העם לא ממש בחר פה אחד, שהרי כבר פעם רביעית נאלצים לבחור והנאשם מסרב להתבצר
ולאפשר ממשלה יציבה בלי שקולי המשפט שלו או החזרי המס והשופוני שהוא עושה כדי להונות את הציבור.
לדעתי מדובר בנוכל מן הגדולים שידע הציבור היהודי. השנאה כלפיו של חצי מהציבור כמו לחברו השחצן טראמפ
לא נובעת מפוליטיקה לא מויכוח על ריבונות שטחים אלא מהתנהלות מושחתת ומופקרת שכל מטרתה
לפרום ולהתסיס את המדינה בגלל מבנה אישיות מופרע - חביבי - זהו ביבי. אנשים כמותו הביאו את האנטישמיות.
שנאה מתחוללת בגלל יוהרה כפי שאתה רואה חוצפה בכלל לכנות אותו בכנוי גנאי, למה מיהו? מהו?
הוא פקיד נאלח שבגד במדינה ושדד אותנו לאור יום! הרס את חיינו במשפט ובחירות ושסע בחברה.

אבח"י

Well-known member
כמו שאומרים תמיד - דברים שרואים מכאן לא רואים משם, אבל אתה כאן, ובשם הרצון לשלטון של הימין אתה מוכן לאכול הרבה חרא מהמנהיג הנורא שקם לכם.
עכשיו - אף אחד לא יקח מביבי את הקרדיט על הדברים הטובים והחשובים שהוא עשה ועושה. ברם, אבל, אך היושרה האישית שלו מוטלת בספק, השחיתות והנהנתנות ולצערנו, גם בת זוגו המטורללת, מסוכנים מאוד לחברה הישראלית.
בחברה דמוקרטית מותר לקלל, לגדף את השליט. מותר לצחוק עליו, לצייר קריקטורות זוועתיות, וברגע שהוא מוציא את משפחתו ומציגהּ לראווה, הוא יחטוף גם שם.
יתרה מכך, בת זוגו דורשת תפקיד משמעותי, לא להיות קישוט, אבל התנהגותה עצמה מוטלת בספק, והדיווחים על התערבותה בענינים לא לה, החמדנות, היותה עבריינית מורשעת כל אלה מאפילים על השגיו.
נוסף על כך, האישור שבשתיקה שהוא נותן לבנו לקלל, לגדף, להסית להפיץ "חדשות כזב" מלמדת הרבה עליו ועל הדרך בה הוא מוביל את החברה הישראלית לצורך "הפרד ומשול".
רה"מ במדינה דמוקרטית חייב להצדיק יום אחר יום את הבחירה בו. באנגליה ממנה שאבנו מסורות משפטיות רבות ראשי ממשלה מתפטרים כשהם נכשלים או מודחים בפרלמנט, אבל אחד לא קורא לזה: הפיכה, פוטש או "הפלת שלטון חוקי". האזרח שהוא מקור הכוח של המנהיג בחברה דמוקרטית יכול להחליפו בכל רגע נתון.
אשר על כן - כל בסיס הטענות שלך מוטעה ונובע משטיפת מוח שהבלפוראי מיטיב לעשות, ואשר אנשי ימין הגונים וישרים נופלים במלכודת התודעתית שהוא פרש להם.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם חקירה לצרכי תדמית. הסיכוי שיועמד לדין על אמירה זו ברדיו, אפסי.

אבח"י

Well-known member
סתם חקירה לצרכי תדמית. הסיכוי שיועמד לדין על אמירה זו ברדיו, אפסי.
לענ"ד אין קשר ליועמ"ש, יש קשר לדמויות עלומות במשרד המשפטים ובמשטרה גם יחד, ששמו לפניהם מטרותיים: מיקי ואמיר, או בראשי תיבות ה"מאאז".

Harrington

Well-known member
מנהל
לענ"ד אין קשר ליועמ"ש, יש קשר לדמויות עלומות במשרד המשפטים ובמשטרה גם יחד, ששמו לפניהם מטרותיים: מיקי ואמיר, או בראשי תיבות ה"מאאז".
בשום מקום בדברי לא הזכרתי את היועמ"ש. אבל אם העלית את זה, למיטב זכרוני לא ניתן לחקור חבר כנסת ללא אישור היועמ"ש.

אבח"י

Well-known member
בשום מקום בדברי לא הזכרתי את היועמ"ש. אבל אם העלית את זה, למיטב זכרוני לא ניתן לחקור חבר כנסת ללא אישור היועמ"ש.
נשמה טהורה שגם לוויתנים באחרית הימים אוהבים אהבת נפש ובטן - מי בכלל האשים אותך במשהו?! או כמו שנאמר: מה אתה קופייץ??

אבח"י

Well-known member
הגבת אלי, מה לעשות.
רוצה לרחוץ בנקיון כפיך? תהנה לך. אני מבוגר מדי למשחקים הילדותיים האלה.
יפה שאתה מבוגר מדיי, ויפה עוד יותר שהבנת מבלי שאצטרך לציין את מידת הילדותיות של תגובתך. אכן איש חכם.

למעלה