כאשר אני עולה לירושלים אני עולה עם 5 שומרי ראש מזויינים מפחד מפני המאפיונר מבלפור.
אני אהיה מעט יותר רציני לדעתי, לך ולחלק לא קטן בפורום המכובד הזה יש בעיה שאולי היא פסיכולוגית, השם ביבי משגע לכם את השכל.
אינכם מקבלים שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית שבה העם בוחר בנציגיו הנשיא מטיל את הרכבת הקואליציה על מי שלדעתו מוכיח שיוכל להקים קואליציה והנה כיום הקואליציה המשונה כוללת ימין, שמאל וחרדים כאשר בראש הקואליציה נמצא אדם שאתה ברוב חוצפתך מכנה בכינויי גנאי באופן חופשי כאילו שזה פורום איראני, ועוד טוען לא פעם שזו דיקטטורה פה!!
כמו שאומרים תמיד - דברים שרואים מכאן לא רואים משם, אבל אתה כאן, ובשם הרצון לשלטון של הימין אתה מוכן לאכול הרבה חרא מהמנהיג הנורא שקם לכם.
עכשיו - אף אחד לא יקח מביבי את הקרדיט על הדברים הטובים והחשובים שהוא עשה ועושה. ברם, אבל, אך היושרה האישית שלו מוטלת בספק, השחיתות והנהנתנות ולצערנו, גם בת זוגו המטורללת, מסוכנים מאוד לחברה הישראלית.
בחברה דמוקרטית מותר לקלל, לגדף את השליט. מותר לצחוק עליו, לצייר קריקטורות זוועתיות, וברגע שהוא מוציא את משפחתו ומציגהּ לראווה, הוא יחטוף גם שם.
יתרה מכך, בת זוגו דורשת תפקיד משמעותי, לא להיות קישוט, אבל התנהגותה עצמה מוטלת בספק, והדיווחים על התערבותה בענינים לא לה, החמדנות, היותה עבריינית מורשעת כל אלה מאפילים על השגיו.
נוסף על כך, האישור שבשתיקה שהוא נותן לבנו לקלל, לגדף, להסית להפיץ "חדשות כזב" מלמדת הרבה עליו ועל הדרך בה הוא מוביל את החברה הישראלית לצורך "הפרד ומשול".
רה"מ במדינה דמוקרטית חייב להצדיק יום אחר יום את הבחירה בו. באנגליה ממנה שאבנו מסורות משפטיות רבות ראשי ממשלה מתפטרים כשהם נכשלים או מודחים בפרלמנט, אבל אחד לא קורא לזה: הפיכה, פוטש או "הפלת שלטון חוקי". האזרח שהוא מקור הכוח של המנהיג בחברה דמוקרטית יכול להחליפו בכל רגע נתון.
אשר על כן - כל בסיס הטענות שלך מוטעה ונובע משטיפת מוח שהבלפוראי מיטיב לעשות, ואשר אנשי ימין הגונים וישרים נופלים במלכודת התודעתית שהוא פרש להם.