תערוכת המכוניות

NewCanadian

New member
תערוכת המכוניות

הייתי בתערוכת המכוניות, WOW, איזה יופי של מכוניות חדשות יצאו לאחרונה לשוק. חבל שלא הייתה לי מצלמה איתי. עוד יותר חבל שאני לא הולך לקנות מכונית בקרוב. אבל נחמד ושווה אפילו אם זה בגדר "לראותם בלבד".

Go West

New member
מה מתאים לך?

רק תשאל! SUV? סדאן משפחתית? ספורטיבית לוהטת? לאיזה שימושים? רק תנקוב סוג ומחיר ותקבל המלצה מנומקת!

Dry Martini

New member
מרים את הכפפה

הענין ככה: כרגע שנינו נוסעים במכוניות קופה (אחת בחיפושית ואחד באקורה RSX). מכיוון שמצפים ליורש הראשון בעוד כמה חודשים, זה מצריך שינוי אסטרטגי בהרבה דברים, גם בתחום התחבורה. אחת הקטנות (החיפושית) תצטרך לפנות מקום למשפחתית בגודל מלא. ממילא הינו די בבעיה כל פעם שהיו לנו אורחים ורצינו לקחת אותם לסיבוב כך שכאב הלב לא גדול מדי. הבעיה היא שלא רוצים משהו "לפלפי" מדי מצד אחד והמשפחתיות האירופאיות הספורטיביות קצת מעל התקציב שעומד על 35-40K לפני מס. אז אלה הנתונים. נראה אם תבחר גם אתה את מה שגם אנחנו שמנו על הכוונת. אגב, זה לא דיון פרטי. כולם מוזמנים להשתתף.

Sundancer

New member
המלצה

אני קניתי פולקסווגן פאסט ומאד מרוצה. יש להם דגמים בטווח המחירים שציינת אבל כדאי "לגרד" עוד כאלפיים דולר ולקנות את דגם GLX 4motion (בסביבות ה- 42 אלף). לא רק שמגיע עם מנוע מצויין והנעה לכל הגלגלים אלא שתקבל כלול במחיר מושבי עור וכל האיבזור שאחרת עולה הרבה כסף. אם תחזיר את החיפושית ותקנה אצל אותו דילר, גם תקבל דיל טוב על המשומשת. לחילופין, יש את האודי A4 עם מנוע 1.8 טורבו שמפוארת יותר בפנים אך איטית יותר. הדגם הרגיל עולה בסביבות ה- 33 אלף והמונע בכל 4 הגלגלים בסביבות ה- 37 אלף. ולסיום סתם משהו שחצה את מחשבתי, תשקול סטיישן. אם יש לך ילדים זה מאד פונקציונלי.

Go West

New member
קודם כול מזל טוב על הרחבת המשפחה!

העצה שקיבלת למעלה טובה אם כי כל משפחת פולקסווגן overpriced לטעמי או במילים אחרות לא תמורה טובה לדולר. אבל כמכוניות הן ללא ספק טובות. אם אתה רוצה פאר ונוחות, אני יכול להמליץ על האקורה TL. מכיוון שאתה כבר בעל אקורה, אני לא צריך לספר לך על סגולות מותג זה. אם אתה בעניין הספורטיביות יותר, אז תבקר אצל סוכנות של סובארו להתרשם מהאימפזה WRX (בקושי מגרד את התקציב שלך מלמטה). מכונית עם יכולת ספורטיבית מוכחת. אם אתה אוהב מכוניות אמריקאיות, כדאי לבדוק את הקרייזלר 300M - מכונית שרירים אימתנית. בדיוק 40K ולפי דעתי נותן תמורה הרבה יותר מהאירופאיות שבמחיר הזה. שיהיה בכייף!

NewCanadian

New member
קח עוד המלצה

לפני שבועיים קיבלתי מהעבודה פונטיאק בונוויל Pontiac Bonneville במקום הגראנד אם הישנה. על הגראנד אם לא ממליץ בשום אופן, פשוט אוטו רע מכל הבחינות. הבונוויל אבל אופרה אחרת לגמרי. נוח מאד-מאד, מנוע חזק ביותר ויש גם מערכת בקרת אחיזה שעם כל השלג הטרי והרטוב של היום והימים האחרונים, לא היה חצי סיבוב גלגל מיותר. עולה בסביבות ה- 35K ושווה לדעתי.

Sundancer

New member
מכונית מהעבודה?

פעם הראשונה שאני שומע על זה בקנדה. איפה אתה עובד?

NewCanadian

New member
פחות שכיח אבל קיים

נדיר שנותנים כהטבה כמו בארץ אבל אם התפקיד מצריך הרבה נסיעות מקומיות (אנשי תמיכה, מנהלי מכירות) אז מקובל מאד. האמת היא אבל שאחרי שביקרתי בתערוכת המכוניות הייתה לי צביטה בלב על שאני לא נוסע במכונית ספורט אדומה במקום הלוויתן האפור אבל מצד שני מכונית של החברה מקנה כל כך הרבה שקט...

yyzTO

New member
אל תשכח

עם ילדים צריך מקום לכסא, עגלה, תיק, ועוד הרבה אביזרים, תלוי לאן נוסעים. הייתי קונה מיניואן או suv ולא סדאן.

Dry Martini

New member
תודה לכל המייעצים ../images/Emo45.gif

אכן עצות מצויינות שנשקול בכובד ראש. לגבי אירופאיות, לא יודע, די התאכזבנו מהחיפושית כך שאחשוב פעמיים ואפילו שלוש לפני שאקנה שוב פולקסוואגן. לא הייתי מודע לזה שהאודי A4 כל כך זול. נבדוק זאת. לגבי SUV/מיניואן האמת שלא כל כך נראה לי. קצת מסורבל לטעמי. מדובר בתינוק אחד בינתיים ובשום מקרה אנחנו לא מתכוונים להפוך למשפחה ברוכת ילדים מבני ברק. סטיישן אבל זה קונספט מעניין. אני דוקא חשבתי על אוטו אחר, מה עם Nissan Altima? מישהו שמע? מישהו התנסה? שוב תודה על העצות!

Steppenwolf

New member
Reviews

You can read reviews and road tests about Altima and any other car sold in North America at Edmunds.com

למעלה