"תערובת השבוע" (??)

knappertsbusch

New member
"תערובת השבוע" (??)

די מופרעת, האמת: 25% סומטרה 25% יירגקפה 20% PNG 20% גואטמלה 10% ברזיל דרגת קלייה: FC. טעים למדי ומבלבל לגמרי את החושים עם מיליון ואחת ניחוחות וגוונים. תערובת לא מאוזנת, חוויה מעניינת. האמת שניסיתי אותה בעיקר כדי לבדוק איך PNG ויירגקפה מסתדרים יחד באותה תערובת, כתגובה לתערובת שהציע ג'וני בשבוע שעבר. הם כנראה מסתדרים, אבל בעתיד אנסה אולי להוריד את הסומטרה ולהישאר עם בסיס ברזילאי גדול הרבה יותר, כדי למתן קצת את העניינים. בכלל, אני די מסתבך עם השילוב של סומטרה ויירגקפה - הייתכן ששני אלה לא נועדו להיות באותה תערובת?

hosq

New member
10 ברזיל? זה מוזר

הייתי מחליף באינדיאן פלנטיישן, ומקבל עוד טעם כלשהו

knappertsbusch

New member
הדבר האחרון שחסר לתערובת זה עוד טעם...

והסומטרה כבר מספק טעם בוצי-משהו ברגיסטר התחתון. שוב, כמו שאמרתי, זה יותר ניסוי מאשר תערובת אידאלית.

guy766

New member
יש לי גם בעיה של אחידות בקליה ואז אני מקבל

יותר מידי חמיצות למשל אתמול הכנתי את הקולומביה והוא ממש חמוץ לכן אני מקווה שאני יקבל את ה I-ROAST2 הבעיה תסודר

knappertsbusch

New member
או-קיי. אני מציע שתפתור קודם

את בעיית האחידות בקלייה, ואחר כך תמשיך להתנסות עם זנים שונים ומשונים. אפשר לקלות את הקולומביה כך שלא יהיה חמוץ מדי.

סומטרה וירגשיף משתלבים מצויין בכמויות קטנות.

זוכר את התכנית קפה קפה עם הבחור האוסטרלי? שם הם ניסו לרקוח תערובת בטעם של יין אוסטרלי מפורסם,ולפי הטענה הכינו את התערובת כך. 50% ברזיל סנטוס 25% גואטמלה 15% ירגשיף 10% מנדהלינג. והקרדיט לרונן בן חיים. כך שמה שערבבת נראה די קרוב.

גם אני גם אני...

מרוב זנים שכבר קניתי באמיגו , התערובת השבועית שלי גם מעניינת בתוצאותיה, את האחוזים תחשבו לבד: 1. 150 גרם ברזיל 2. 75 גרם סומטרה 3 . 75 גרם גואטמאלה 4. 75 גרם דומינגו 5. 75 גרם PNG פרט לסומטרה שנקלה C השאר FC אין לי את היכולת הוירטואוזית של כמה כאן, לתאר את הטעמים, אבל, התוצאה מרירה במידה, גוף, קרמה סמיכה וכהה, חסר לי עוד קצת מתיקות, והריח, אחחח הריח....

למעלה