תענו

J To The Lo

New member
תענו../images/Emo26.gif

. שם: 2. כינוי: 3. מין: 4. ת. לידה: 5. צבע עיניים: 6. צבע שיער: 7. קעקועים כמה והיכן: 8. פירסינג כמה והיכן: 9. מעשן? 10. מנרגל? 11. מסניף? 12. רישיון נהיגה? 13. יש לך שגיאות כתיב? 14. כמה כריות בלילה? 15. אוהב פיות? 16. מאכל אהוב: 17. מאכל שנוא: 18. משקה אהוב: 19. זמר אהוב: 20. זמרת אהובה: 21. שיר אהוב: 22. תוכנית טלויזיה אהובה: 23. ערוץ טלויזיה אהוב: 24. ערוץ רדיו אהוב: 25. חית מחמד: 26. חיה אהובה: 27. חיה שנואה: 28. בגד אהוב: 29. ספר אהוב: 30. סרט אהוב: 31. חורף/קיץ? 32. כלב/חתול? 33. אוכל/ממתקים? 34. תות/בננה? 35. שוקו/וניל? 36. גלידה בכוס/גביע? 37. קמצן/בזבזן? 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם? 39. תכונה טובה שלך: 40. תכונה רעה שלך: 41. מה גורם לך להרגשה טובה: 42. האם אתה.. 43. ביקורתי? 44. פרפקציוניסט? 45. שקט? 46. בישן? 47. רומנטי? 48. מסודר? 49. משקיען? 50. מגונדר? 51. על עצמי ב-4 מילים: 52. משהו שלא ידעתם עלי: 53. תכונות שאתה אוהב באנשים: 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים: 55. קוים אדומים שלך: 56. התחביבים שלי: 57. אישיות בעלת השפעה על חייך: 58. בן זוג אידיאלי: 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת? 60. משפט שמאפיין אותך: 61. חברים הכי טובים: 62. אובססיה: 63. תמיד עלי: 64. בכי אחרון: 65. צחוק אחרון: 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(וכמובן על מי שכתבה אותוו..

All I Have

New member
קוביות|../images/Emo185.gifיההה

סופסוף משהו מעניין בפורום הזה..חח שם:שירה ** ג'ן בן *** לופז אפלק 2. כינוי:אממ...מור...? . מין:נקביתתת חח 4. ת. לידה:31.12.898989899889989 5. צבע עיניים:חום חרא 6. צבע שיער:חום 7. קעקועים כמה והיכן:חבל על הזמן...רק על היד שלי יש 4 קעקועים...אני ילדה מקועקעת 8. פירסינג כמה והיכן:הרבהההה . מעשן?לעשן זה בריא! 1. מנרגל?חחחח לנרגל זה בריא! 1. מסניף?להסניף זה בריא! 12. רישיון נהיגה?נחכה עוד כמה שנים 13. יש לך שגיאות כתיב?אתם רואים שגיאות!? 14. כמה כריות בלילה?2 ומעלהה 15. אוהב פיות?אהה? 16. מאכל אהוב:העיקר שיהיה אוכל מה זה משנה 17. מאכל שנוא:טונה זה בעע.! 18. משקה אהוב:אמ...פאנטה...או הרגיל או אקזוטי 19. זמר אהוב:אממ.. 20. זמרת אהובה:יההההההההה ג'ניפרררררררר 21. שיר אהוב:לא יודעת כל השירים של ג'ניפר 22. תוכנית טלויזיה אהובה:המורדים...? 23. ערוץ טלויזיה אהוב:אממ...MTV סביר להניח 24. ערוץ רדיו אהוב:לא שומעת רדיו!חנחהחהחיחיחיחחוחוחוח 25. חית מחמד:אממ...כל מיני 26. חיה אהובה:אמממממ 27. חיה שנואה:אמממ 28. בגד אהוב:אמממ 29. ספר אהוב:אמממ חחח הרבה אממ אין לי כוח לחשוב 30. סרט אהוב:ג'ניפררררררררר מה זה משנה איזה!?מארגנת החתונות מדהיםם 31. חורף/קיץ?שניהם 32. כלב/חתול?כלב...?!תלוי איזה כלב ותלוי איזה חתול 33. אוכל/ממתקים?העיקר שיהיה טעים 34. תות/בננה?תותיםםם טו טו טו טו טו תותים טוטוטוטווטוטו בואי נקנה לך תותיםםםםםם[ 35. שוקו/וניל?שוקולדדדדדדדדדד יאמייייייייי 36. גלידה בכוס/גביע?גביע-יותר גלידה 37. קמצן/בזבזן?אני לא קמצן אני חסכן 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם?אממ...שנייה...אני בודקת...172 39. תכונה טובה שלך:אני ילדית מאושרית יחחיחחהחהחחיחווחוח 40. תכונה רעה שלך:אני יותר מדיי מאושריתת חיחיחחהחהחהחוחוחוח 41. מה גורם לך להרגשה טובה:ג'ן ובן מתנשקיםם 42. האם אתה.. 43. ביקורתי?אה? 44. פרפקציוניסט?אה?????????? 45. שקט?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 46. בישן?חחחחחחחחחחחחחחחחחח 47. רומנטי?אמממ... 48. מסודר?חחחחחח אני מסדרת ת'חדר כל הזמן חחח 49. משקיען?יאפפפפפפפפפ-זה טוב או רע?! 50. מגונדר?אממממ...מור...תעני חח 51. על עצמי ב-4 מילים:אני אוהבת ג'ן ובן 52. משהו שלא ידעתם עלי:יש לי יבלת מאוד מאוד כואבת ברגל שמאל ואני בקודי הולכת עליה!!אייייייייייייייי!והלכתי לרופא והתחילו לגרד לי אותה ושמו אותה במים מאוד מאוד חמים וזה לא היה כיףף!ואני צריכה ללכת לעשות את זה שוב!אייי [ 53. תכונות שאתה אוהב באנשים:אממ...כל האנשים שונים...כל אחד יחיד ומיוחד...בכל אחד אני אוהבת משהו שונה חחח 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים:אממ...כל האנשים שונים...כל אחד כמו שהוא יחיד ומיוחד הוא גם לא יחיד ומיוחד...ובכל אחד אני שונתא משהו אחר 55. קוים אדומים שלך:יש לי קוים אדומים?!מה זה!?דבר ראשוחן-יש לי קו סגול!אדום לא יפה!דבר שני-אני עוברת את הקו הסגול היפה שלי כאשר אומרים משהו רע על ג'ניפר!קנאיםם תמותו! 56. התחביבים שלי:ג'ניפרררררר וואווווו 57. אישיות בעלת השפעה על חייך:ג'ניפרררררררררר 58. בן זוג אידיאלי:מה אכפת לי...שלא יהיה משעמם כזה...שיהיה מצחיק...אניצריכה חיים מבדרים חח 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת?תלוי מיזה היה...ואיך הוא היה נראה 60. משפט שמאפיין אותך:וואווווווו ג'ניפרררר (אל תסתכל בקנקן אולי יש בו מטען חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח*לקוח מלירון*חחחחח) 61. חברים הכי טובים:לא מור...ולא לירון...אתן לא חברות טובות!אתן לא חברות בכלל!אתן אוייבות! 62. אובססיה:יש לי אובססיה לשרגא...הוא נראה בערך ככה::):):):):):): 63. תמיד עלי:אממ...שזה לבצפר-שפתון חח,שזה לא לבצפר-ארנק-ונארנק-ג'ניפר וואווווווו 64. בכי אחרון:הרגע בכיתי...ירדה לי דמעה חחחחחחחח 65. צחוק אחרון:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל הזמן צוחקת 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(נכון שיש...

אני יענה על זה אח"כ קבלו משו מגניב

חסרה לו ג'ניפר על החולצה חיחיחי חחח כפרהההההה עליוווווווווווווו יפה שליייייייייייייייייייייייייייי!!!! גאדדדדדדדד מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

הייתי חייבת להוסיף גם את זאתי למרות שאין כאן ת'חולצה חחחחחחח גאדדדדדד תיראו אותווווווווווווווווו אמאלההההה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שירה י'קרועההההההההההההההה

BTW 4 קעקועים כל יד??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה 1 ענק על כל יד ---------->>>>>> לא אמיתיים אבל חפיף חיחי תמונה אחרונההההההההההההה סורי שיעמם לי הייתי חייבת חיחי

LoVing YoU

New member
|../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo1.gif משעמם... הינה..

. שם: תמר 2. כינוי: טלולה, תום, תומקינס 3. מין: נקבה... 4. ת. לידה: 10.3.91 5. צבע עיניים: כחולות 6. צבע שיער: שטני
7. קעקועים כמה והיכן: בתחת =]] 8. פירסינג כמה והיכן: שתי עגילים באוזניים, אחד באוזן ימין למעלה ובתחת =]] 9. מעשן? לאאאאאאאאאאאאאאא 10. מנרגל? לפעמים 11. מסניף? תמידד =]]] 12. רישיון נהיגה? לפעמים גונבת אופנעים =]] 13. יש לך שגיאות כתיב? באחלט =] 14. כמה כריות בלילה? 5000000000000000000000000000000000000 15. אוהב פיות? יאפ.. 16. מאכל אהוב: פיצה ופופקורן 17. מאכל שנוא:דגיםםםם בעעע... 18. משקה אהוב: קולהההה בדםםם ובמוחח (אני משתכרת מקולה =]]) 19. זמר אהוב: יהודה =]] 20. זמרת אהובה: נחשווווו??? ג'ני רולזזזז 21. שיר אהוב: i will always love you 22. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים =]] 23. ערוץ טלויזיה אהוב: MTV 24. ערוץ רדיו אהוב: גלגלצ.. ד'הה.. 25. חית מחמד: חתול מתוקקק בשם ג'ינג'י.. 26. חיה אהובה: חתול וכלב 27. חיה שנואה: סדאם =] 28. בגד אהוב: ג'ינס 29. ספר אהוב: שלך באהבה\דבורה עומר 30. סרט אהוב: משימה בלתי אפשרית 1\2 מארגנת החתונות 31. חורף/קיץ? חורףףף 32. כלב/חתול? חתולל 33. אוכל/ממתקים? שניהם 34. תות/בננה? תותתת 35. שוקו/וניל? שוקווו 36. גלידה בכוס/גביע? בכוססס 37. קמצן/בזבזן? בזבזנית! 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם? 47 39. תכונה טובה שלך: יפה חכמה צנועה.. סתםם.. אאא.. חברותית! 40. תכונה רעה שלך: אצלנות.. 41. מה גורם לך להרגשה טובה: לראות את ג'ני בטלווזיה ולחבק בן אדם שלא ראיתי הרבה זמן 42. האם אתה.. 43. ביקורתי? NO 44. פרפקציוניסט? NOOO 45. שקט? יאפ.. 46. בישן? יאפ.. 47. רומנטי? יאפ יאפ יאפ! 48. מסודר? NOOOOOOOOOOOOOOO 49. משקיען? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 50. מגונדר? NOOOOOOOO אולי קצת.. 51. על עצמי ב-4 מילים: אוהבת כשאוהבים שונאת כששונאים (המבין יבין) 52. משהו שלא ידעתם עלי: אאאא.. יש לי חבר ואני מתה עליו! =\ 53. תכונות שאתה אוהב באנשים: נחמדים, חברמנים 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים: סנוביםםםם!!! בעעעעעעעעעעע 55. קוים אדומים שלך: מה? 56. התחביבים שלי: ג'ניפר, שופינג וגיטרה =] 57. אישיות בעלת השפעה על חייך: ג'ניפר לופז!!! 58. בן זוג אידיאלי: יהודה =] 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת? כן.. 60. משפט שמאפיין אותך: יחס גורר יחס.. 61. חברים הכי טובים: רויטלוששש, אורטלוששש ושירנושש וקארינווושש.... 62. אובססיה: בגדים 63. תמיד עלי: גרביים =\ 64. בכי אחרון: אאא.. לא'דעת 65. צחוק אחרון: עכשיו.. חח

Happy popcorn dayyyyyyy

חחחחחחחחחחחחחחחח הידעתם שקיים כזה דבר יום הפופקורן הרישמי?? ושזה היום?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלחו לי את זה באימייל *קישור למטה* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד זהההההההההה

תשובות....

שם:צליל 2. כינוי: צליליק, צלילוש, ילדה מעצבנת אחת מתעקשת לקרוא לי צלילה... 3. מין:נקבה 4. ת. לידה:24.3.91 (בדיוק 4 חודשים לפני ג'ניפר) 5. צבע עיניים:חום כהה. 6. צבע שיער:גם. 7. קעקועים כמה והיכן:לא!!! 8. פירסינג כמה והיכן:לא!!! 9. מעשן?חס וחלילה, אני עמיתה למניעת עישון אז גם אין סיכוי. 10. מנרגל?שוב, חס וחלילה! 11. מסניף?לא! 12. רישיון נהיגה? עדיין לא. 13. יש לך שגיאות כתיב?בדרך כלל לא. 14. כמה כריות בלילה?1, 3 שמיכות 15. אוהב פיות?מאוד. 16. מאכל אהוב:כנפיים. 17. מאכל שנוא:תפוחי אדמה. 18. משקה אהוב:מיץ מנגו, שוקו.... 19. זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק. 20. זמרת אהובה:ג'ניפר לופז! כאילו דה! 21. שיר אהוב:איטרנל פליים ואינט פאני (באנגלית זה יותר ארוך). 22. תוכנית טלויזיה אהובה:קטנטנות. 23. ערוץ טלויזיה אהוב:3 ו-6. 24. ערוץ רדיו אהוב:99 fm. 25. חית מחמד:יש לי כלב ודגים (כאלה מתוקים!!!) 26. חיה אהובה:צבים!!!!! 27. חיה שנואה:בע"ח קטנים. 28. בגד אהוב:גופיות. 29. ספר אהוב:הארי פוטר! 30. סרט אהוב:זה די ברור...הארי פוטר! 31. חורף/קיץ?קיץ! שיחזור כבר! 32. כלב/חתול?כלב! 33. אוכל/ממתקים?אוכל.... 34. תות/בננה?אין לי העדפה....שניהם. 35. שוקו/וניל?וניל. 36. גלידה בכוס/גביע? בגביע. 37. קמצן/בזבזן?מקום טוב באמצע. 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם?120 39. תכונה טובה שלך:אני יודעת להקשיב. 40. תכונה רעה שלך:קריזיונרית 41. מה גורם לך להרגשה טובה:צלצול של סוף יום לימודים. 42. האם אתה.. 43. ביקורתי?בדרך כלל... 44. פרפקציוניסט?כן... 45. שקט?מאוד.. 46. בישן?מאוד!!! 47. רומנטי?לא נראה לי... 48. מסודר?מאוד. 49. משקיען?מאוד. 50. מגונדר?לא ממש 51. על עצמי ב-4 מילים:תולעת ספרים שאוהבת ללמוד. 52. משהו שלא ידעתם עלי:עוד לא היה לי חבר...
53. תכונות שאתה אוהב באנשים:שמחה מתמדת, ישרים, נאמנים...אני לא דורשת הרבה.... 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים:שקרנים, זעפנים, אגואיסטים. 55. קוים אדומים שלך:לא נראה לי שהבנתי. 56. התחביבים שלי:לקרוא, לכתוב סיפורים, ללכת לחוג דרמה, ללמוד... 57. אישיות בעלת השפעה על חייך:ההורים שלי, המדריכה בדרמה שלי. 58. בן זוג אידיאלי:חמוד, נחמד, ישר, חייכן, לא רציני מאוד... 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת?בטח! 60. משפט שמאפיין אותך:אין לי דבר כזה, נראה לי. 61. חברים הכי טובים: עדי, עדי וטל. 62. אובססיה:לעשיית שיעורים, אני חייבת לעשות ואם אני לא מבינה, אני משתגעת. 63. תמיד עלי:שעון וקוקיה. 64. בכי אחרון:היום בצהריים, עכביש הלך לי מתחת לכיסא בארוחת צהריים. 65. צחוק אחרון:בבית הספר היום, כל היום צחקתי..בכלל, אני ילדה מאוד מאושרת וחייכנית. 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(וכמובן על מי שכתבה אותוו..) נו וודאי! (קרדיט ללימור)

אני עונההההההההההההההההההה

3. מין: נקבה חחחח למה זה התחיל לי משאלה 3?? חפיףףףףף 4. ת. לידה: 25.3 5. צבע עיניים: חום 6. צבע שיער: חום 7. קעקועים כמה והיכן: איןןןןן *בינתיים חיחי.. לא לא סתם חחח עזבו* 8. פירסינג כמה והיכן: פעם היה לי חורים באוזניים ונסתם זה נחשב?? חחחח 9. מעשן? נופפפפפ 10. מנרגל? נופפפפפפ 11. מסניף? נופפפפפפפפפ 12. רישיון נהיגה? הלוואייייייי 13. יש לך שגיאות כתיב? שלי יאיו שגיאוט כטיו??? מא פיטוםםםםםם!!!! *חיחי* 14. כמה כריות בלילה? כמה שיותרררר 15. אוהב פיות? אמממ.. כן למה לא?? חחח 16. מאכל אהוב: פיצה וצ'יפס 17. מאכל שנוא: דגים 18. משקה אהוב: קולה רולזזזזזז 19. זמר אהוב: גארת' גייטס המדהיםםםםםםםםםםםםם כפרה עליוווווווו!!! וסאם ניקסון *יאפפפפ ההוא מפום איידול של שנה... מושלםםםםם!!!* רונאן 'יטינג, ריקי מרטין, אבס, ג'סטין וזה עוד ארוך חיחי.... 20. זמרת אהובה: הילארי דאףףףףףףףף!!! רייצ'ל סטיבנס, ויקטוריה בקהאם המושלמתתתתתת.... ואמממ.. לא עולים לי עוד שמות אבל גם זה ארוך חחח 21. שיר אהוב: כל דבר של ווסטלייףףףףףףף דהההההה!!! אמממממ... לבחור אחד?? Westlife- unbreakable במילה אחת: מושלםםםםםםםםםםםםםםםם!!! 22. תוכנית טלויזיה אהובה: מכושפות, באפי, חברים... 23. ערוץ טלויזיה אהוב: MTV HITS הערוץ הכי פ33ה שיש וערוץ 3 24. ערוץ רדיו אהוב: BU99FM 25. חית מחמד: פריצקיייייי החתול המשוגע שלי חיחי 26. חיה אהובה: כלבים נראה לי 27. חיה שנואה: ג'וקים בעעעעעעעעעעעע 28. בגד אהוב: ג'ינסיםםםםםםםםם 29. ספר אהוב: אין משו ספציפי... ספרים על ווסטלייף נחשב?? 30. סרט אהוב: ליזי מגווייר, מולאן רוג', סיפור אהבה בלתי נשכח, על בנים ועל בנות, יש לה את זה.... 31. חורף/קיץ? בקיץ חורף בחורף קיץ חיחי 32. כלב/חתול? כלבבבבב 33. אוכל/ממתקים? ננתקיםםםםם 34. תות/בננה? תותיםםםםם 35. שוקו/וניל? וניל רולזזזזזזזזז 36. גלידה בכוס/גביע? תלוי איזה גביע חחחחח 37. קמצן/בזבזן? בזבזן חיחי 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם? 70 ומשו... כל פעם שזה מגיע ל80 זה מוחק לי 20 ויורד ל60 אז בעעעעעעעע מחשב מטומטםםםםםםם 39. תכונה טובה שלך: אממממ... מצחיקה?? 40. תכונה רעה שלך: אני לא ממש מקשיבה לאנשים חצי מהזמן שהם מדברים איתי חח 41. מה גורם לך להרגשה טובה: ווסטלייףףףףףףףףףףףףףףףףף 42. האם אתה.. 43. ביקורתי? נופפפפפפ 44. פרפקציוניסט? ממש לאאאאאא 45. שקט? נופפפפפפפפ 46. בישן? נופפפפפפפפ 47. רומנטי? נופפפפפפפפפ 48. מסודר? חחחחחחחחחחח ממש ממש ממש לאאאאאאאא 49. משקיען? נופפפפפפפפפ 50. מגונדר? sometimes חיחי 51. על עצמי ב-4 מילים: רק 4 מילים???? קמצניםםםםםם!!! *שימו לב זה היה 4 מילים חיחי* 52. משהו שלא ידעתם עלי: אמממממ... מאיפה לי?? חחחח 53. תכונות שאתה אוהב באנשים: אנשים קרועים רולזזזזזזזזז 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים: שקרנים מגעילים מניאקים שחושבים רק על עצמם 55. קוים אדומים שלך: הא?? 56. התחביבים שלי: אממממ... מוזיקה טלויזיה כל הדברים הרגילים 57. אישיות בעלת השפעה על חייך: בריאן יפה שלייייייייייייי מתה עליווווווווו 58. בן זוג אידיאלי: בריאןןןןןןןןןןןןןןןן כפרה עליווווווו 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת? נופפפפפפפ 60. משפט שמאפיין אותך: מה נסגר? whatever ווסטלייףףףףףף חחחח 61. חברים הכי טובים: שירה *אהם* סינגלים *אהם* 62. אובססיה: תזכירו לי מה זה...? 63. תמיד עלי: אין משו שתמיד עליי חחחחחחח פעם זה היה פלא' אבל הפסקתי לקחת אותו לכל מקום *או בכלל* חחחחחחחחח 64. בכי אחרון: שבוע שעבר 65. צחוק אחרון: לפני 5 דקות... אחותי והחברות שלה קרועותתתתתתת 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(וכמובן על מי שכתבה אותוו.. מי כתב את זה?? חחחחחחחחח

פעם אחרונה שצחקתי חחח כנסוווווווווו

יש היום יומולדת לנודיה משו איזה מכוערת אחת מקטנטנות או אין לי מושג מה אז אחותי הכינה לה עוגה *או יותר נכון קנת עוגת הבית חחחחח* והתחילה לקשט עם קצפת עכשיו זה עוגה בלחץ בגדול של אמממ... נו אתם יודעים מה הגודל של עוגת הבית חחחחח וזה סיר ענק של קצפת רק כדי לכתוב נודיה או מזל טוב או משו כזה והיא התקמצנה ולא נתנה לי ולחברות שלה לאכול מזה והם רצו ללכת לקנות והיא אמרה להם לא אז הם ברחו מפה ללכת לאיזי פרש *השם החדש של דקל מרקט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח* ואנחנו שומעות אותם צוחקות מלמטה ואני כזה: שמענו אותכם בורחותתתתתתתת תרוצו לפני שעמר שמה לב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו היא כזה עם הסיר קצפת שלה ויש לה כזה חוט כדי לתלות ת'פלא על הצוואר והיא עם הסיר ביד קפצה וכל הפלאפון נכנס לקצפתתתתתתתתתתת יאקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה עכשיו החברות חזרו מאיזי פרש חחחחחחחחחחחח הולך להיות קטעיםםם חחחחחחחחחחחחחח אמרתי כבר שאחותי והחברות שלה קרועות??? חחחחחח

עוד עוד עוד עידכוניםםםםםםםם

מה לעשות אי אפשר לצאת מהחדר כי אחותי והחברות שלה חיות חחחחחחחחחחחח עכשיו הן חזרו והם לא ידפקו בדלת הם עשו מיאווווווווווו מיאווווווווווווווווווו יענו פריצקייי חחחחחחחח שרוטותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואז הם ראו שנשאר טונה קצפת והתחזרו והכל נשפך על הריצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחותי לקחה עכשיו ת'עוגה וכזה החזיקה אותה כאילו זה תינוק ואז היא כזה שרה: בסוף תצא אליייי כשאקח אותך בזרועותיייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו הן חוזרות לאיזי פרש לקנות עוד עוגה ולנסות להחזיר ת'קצפת כי יש יותר מדי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב זה לא מעניין אף אחד אז אני ישתוק חחחחחחחחחח הלכתי לראות מה הן עושות עכשיו חיחיחי מי שרוצה עידכונים לאייסי חיחי

ושירה את מתההההההההההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבליייייייייייייייייייייייייייי פריצקייייייייייייייייייייייייייייייייי יש לי על המחשב גם תמונה של העוגה ועוד תמונות של פריצקי אבל תעלו עליי אם אני ישם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבלי את נקרעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

jlo9

New member
הנה......

שם:ליעד 2. כינוי:וואו יש מלא! (ליעדו'ש, ליעדה, D,עדי,ליעדי ועוד ועוד) 3. מין:לא ידוע! סתאםם נקבה! 4. ת. לידה:9.8.87 5. צבע עיניים:חומות 6. צבע שיער:שטני 7. קעקועים כמה והיכן:בקרוב 8. פירסינג כמה והיכן:גם בקרוב 9. מעשן?לא 10. מנרגל?לא 11. מסניף?כן...דלק וטושים! חח 12. רישיון נהיגה?לא 13. יש לך שגיאות כתיב?לא 14. כמה כריות בלילה?1 15. אוהב פיות?מאוד! 16. מאכל אהוב:שניצל וקוסקוס! 17. מאכל שנוא:יש הרבה 18. משקה אהוב:מים וקפה! 19. זמר אהוב:בון ג'ובי!!! 20. זמרת אהובה:ג'ניפר!!! 21. שיר אהוב:וואו כאן עדיף שאני לא יתחיל 22. תוכנית טלויזיה אהובה:סקס והעיר הגדולה, באפי 23. ערוץ טלויזיה אהוב:3 ו E 24. ערוץ רדיו אהוב:מי שומע רדיו בכלל.??? 25. חית מחמד:כלב בשם פרצוף וחתולה בשם שיפרה 26. חיה אהובה:כלב, חתול, דולפינים - כל החיות!!! 27. חיה שנואה:חרקים נחשב? 28. בגד אהוב:אין 29. ספר אהוב:הרדוף לבן והארי פוטר! 30. סרט אהוב:יש מלא! 31. חורף/קיץ?חורף 32. כלב/חתול?שתיהם 33. אוכל/ממתקים?אוכל 34. תות/בננה?תות 35. שוקו/וניל?וניל 36. גלידה בכוס/גביע?גביע 37. קמצן/בזבזן?בזבזן 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם?בסביבות ה40-50 39. תכונה טובה שלך:ישרה 40. תכונה רעה שלך:לא סבלנית(תלוי למה) ,רגישות יתר 41. מה גורם לך להרגשה טובה:ג'ניפר ולשיר 42. האם אתה.. 43. ביקורתי?לא נראה לי 44. פרפקציוניסט?שזה? 45. שקט?לא! 46. בישן?תלוי מתי 47. רומנטי?כן 48. מסודר?שלא תדעו! 49. משקיען?מאוד 50. מגונדר?לא 51. על עצמי ב-4 מילים:אני אהיה זמרת מצליחה!...חח 52. משהו שלא ידעתם עלי:שאני אני חיה עם אבא שלי לבד? 53. תכונות שאתה אוהב באנשים:סבלנים,חמים 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים:שקרנים וצבועים 55. קוים אדומים שלך:בנתיים אין 56. התחביבים שלי:ציור,כתיבת שירים 57. אישיות בעלת השפעה על חייך:ג'ניפר,כריסטינה אגילרה 58. בן זוג אידיאלי: 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת?בטח! 60. משפט שמאפיין אותך:סתמי את הפה! 61. חברים הכי טובים:טל,אפרת,מורן,אביטל 62. אובססיה:דיסקים וDVD ופוסטרים יותר מידי אובססיבית! 63. תמיד עלי:פלאפון 64. בכי אחרון:בגלל אמא 65. צחוק אחרון:היום בכיתה 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(וכמובן על מי שכתבה אותוו.. שלא נדע

J To The Lo

New member
ושלי.....

1. שם:מירי-לי 2. כינוי:JT טושע(החבר שלי קורא לי ככה...) ניקי,ליילה,ו-פריקיתתתתתת חח 3. מין:נקבה...בפעם האחרונה שבדקתי.... 4. ת. לידה:28/11/88 5. צבע עיניים:חום 6. צבע שיער:חום עם פסים כחולים וירוקים 7. קעקועים כמה והיכן:אין.. 8. פירסינג כמה והיכן:אין..אבל בקרוב.. 9. מעשן?לא 10. מנרגל?כן 11. מסניף?טיפקקקקקקקקקקקקס 12. רישיון נהיגה?הלוואי.. 13. יש לך שגיאות כתיב?נרהא לחם שלי יאיו סגיעוט קטיב?סתם..לא 14. כמה כריות בלילה?אחד..בלאט..לא אוהבת הרבה כריות 15. אוהב פיות?לא ממש..נחמד,נשמע לי קיטשי מדי,לא יודעת נשי מדיי 16. מאכל אהוב:צ'יפס ורקקקקקק צ'יפס אבל לא מטוגן כי אז זה מגעיל בעעע 17. מאכל שנוא:כל מה שמתקרב לעגבניות 18. משקה אהוב:דיאט קולה 19. זמר אהוב:טום פטובר מהיהודים 20. זמרת אהובה:אורית שחף מהיהודים 21. שיר אהוב:they want to kill me-היהודים 22. תוכנית טלויזיה אהובה:סקסססססס והעיר הגדולה 23. ערוץ טלויזיה אהוב:yes real 24. ערוץ רדיו אהוב:גל גל גל גל"צ 25. חית מחמד:אין 26. חיה אהובה:חתולים 27. חיה שנואה:דגים 28. בגד אהוב:חולצה של נירוונה עם מכתב ההתאבדות של קורט קוביין מאחורה שנתן לי החבר שלי 29. ספר אהוב:התפסן משדה השיפון-ג'יי די. סלינג'ר 30. סרט אהוב:יש המוווון...האחרון שראיתי-מתנה משמיים 31. חורף/קיץ?חורף 32. כלב/חתול?חתול 33. אוכל/ממתקים?אוכל 34. תות/בננה?תות 35. שוקו/וניל?שוקו 36. גלידה בכוס/גביע?גביע 37. קמצן/בזבזן?בזבזנית שזה זזועה 38. כמה אנשים רשומים באיסיקיו שלכם?100 ומשהו 39. תכונה טובה שלך:נחישות 40. תכונה רעה שלך:אני נוטה להשתעמם בקלות 41. מה גורם לך להרגשה טובה:להיות עם החבר שלי:) 42. האם אתה.. 43. ביקורתי?לפעמים 44. פרפקציוניסט?מאוווד 45. שקט?לא חח לא יודעת אם זה טוב או לא.. 46. בישן?לא ממש לא 47. רומנטי?לא ממש 48. מסודר?לרוב 49. משקיען?תלוי במה.. 50. מגונדר?לא ממש..תלוי.. 51. על עצמי ב-4 מילים:אני בלאקרית צעירה בשטח 52. משהו שלא ידעתם עלי:משעמם לי עכשיו מאוד 53. תכונות שאתה אוהב באנשים:אנשים שמחים שיודעים מתי לבכות 54. תכונות שאתה לא אוהב באנשים:אנשים שבוכים בלי לדעת מתי לשמוח 55. קוים אדומים שלך:סמים וסקס לא מוגן 56. התחביבים שלי:לישון,לישון,להיות עם החבר שלי,לישון,לישון,לישון 57. אישיות בעלת השפעה על חייך:קורט קוביין 58. בן זוג אידיאלי:ג'ורג' קלוני *מאוהבת* 59. אם מישהו היה מאוהב בכם ואתם לא בו, האם היה לכם אכפת?ראסמי תלוי בבן אדם ומה אני חושבת עליו 60. משפט שמאפיין אותך:פריקית סאטלנית שצוחקת משטויות 61. חברים הכי טובים:מיכל שירן שר שירין קרן G לירן אדם עידן מיטל שלי.. 62. אובססיה:שחוווווור 63. תמיד עלי:פלאפון,תמונה שלי עם אורית וטום מהיהודים ושרשרת של פיס שיקרה מאוווווד לליבי.. 64. בכי אחרון:כשצחקתי 65. צחוק אחרון:כשדיברתי עם עידן 66. נכון שאין על הסקר הזהההה...(וכמובן על מי שכתבה אותוו..) -אני לא אגיב- ביייייייייייייי פריקיםםםםםםםםם שלייייייייייייייי

למעלה