תענוג קיבוץ הראל עולה באש רק חבל שהכבאים צריכים לסכן חייהם עבור פרזיטים
ק קצה New member 23/5/19 #2 להכין פיצוחים בירות ופירות תהיה הצגה בערב רק חבל שהחמאס כל כך רחוק הוא היה יכול לעזור
marabo Well-known member 23/5/19 #4 מדובר בקרקע פלסטינית פרטית - בית ג'יז שיוצאי הפלמ"ח שדדו מתושבי הכפר בשנת 1948
ק קצה New member 23/5/19 #5 אם פינו את הקיבוצניקים החוצה אז זו הזדמנות לשיבה של הפלסטיני וזה גם צדק היסטורי
marabo Well-known member 24/5/19 #13 לי אתה מסביר את זה? אני בסך הכול נהנה לחשוף שוב ושוב את הצביעות הסמאלנית, איך ששודדי האדמות "הפלסטיניות" מטיפים מוסר טובל ברוע ושינאה כלפי אחיהם היהודים המישבים את יהודה ושומרון.
לי אתה מסביר את זה? אני בסך הכול נהנה לחשוף שוב ושוב את הצביעות הסמאלנית, איך ששודדי האדמות "הפלסטיניות" מטיפים מוסר טובל ברוע ושינאה כלפי אחיהם היהודים המישבים את יהודה ושומרון.
ט טוב שאין עוד שמאל New member 24/5/19 #24 מה הקשר? יש ישראלים ויש לא ישראלים ישראל צריכה להתעסק יותר בישראלים מאשר הלא ישראלים. זה הכל
ע עוד כל מילה אמת New member 24/5/19 #31 איך קוראם לאנשים שהבריטים סיפקו להם תעודת זהות פלסטינית ? אפילו לבטריה ריקה יש יותר שכל ממך..................................................
איך קוראם לאנשים שהבריטים סיפקו להם תעודת זהות פלסטינית ? אפילו לבטריה ריקה יש יותר שכל ממך..................................................
ע עוד כל מילה אמת New member 24/5/19 #39 מתים או חיים . יש פלסטינאים ואתה שקרן. גם 0מול יש . אתה עוד יותר שקרן.
רוב הזמן נח Well-known member 24/5/19 #54 אין פלסטינאים יש פלשתינים. משמע, כאלה שפלשו לכאן. הם פולשים שאימצו שם של עם קדום שפלש גם: הפלישתים.    
אין פלסטינאים יש פלשתינים. משמע, כאלה שפלשו לכאן. הם פולשים שאימצו שם של עם קדום שפלש גם: הפלישתים.