תענוג, פשוט תענוג!!!

תענוג, פשוט תענוג!!!

כרגע נוגן באחת תחנות הרדיו של ניו יורק שיר של להקתנו בהתנהגתו של עומר ובתיפופו של איתן הפטיש (שנאלץ להתגייס אז החלפנו אותו במתופפת) השיר נכתב על החברה לשעבר של עומר (לפני בערך שנה וחצי, הכל באנגלית) 4 וחצי דקות (4:27 שניות ליתר דיוק) והוא הוקלט באחת החזרות שלנו. חלק מהשיר עומר שר עם אחותי (הבאסיסטית) ובחלק אחד אפשר לשמוע (זה יצא בטעות) את אח של עומר צועק עליו להנמיך את המוזיקה
הפתיע אותי לשמוע את זה ברדיו, מכל מה שהקלטנו ביחד אי פעם שום דבר עוד לא יצא לציבור הרחב (עוד שנתיים יצא) ועומר תמיד היה נגד זה. מצד שני, אני מבין למה עומר ואחותי נסעו למשרדים של הרדיו ולא גילו למה. התחנת רדיו הזאת נותנת במה ללהקות שונות, רוק על כל סוגיו, בעיקר מארה"ב וקנדה. הקריין הכריז בהתלהבות שהלהקה שהוא משמיע היא ישראלית (טכנית אני ואחותי אמריקאיים אבל לא חשוב) ואפילו הצליח לבטא את השם המלא של עומר בלי בעיות. ועכשיו אני אחזור לפרוייקטים שלי.

Chrome-Boy

New member
אחי....

אני רוצה לשמוע הקלטות שלכם בחייאת.... ואני לא מכיר את הספר שאתה קורא....על מה הוא מדבר? (אני יודע שהסופר טוב...)

אתה לא מכיר את "זה"???

עם הליצן שרוצח ילדים? תרבות רעה... ונוכל להפגש באיזה הזדמנות, אבל כל ההקלטות אצל עומר ועוד 14 יום הוא עוזב. ושם זיהו אותנו בשם "עומר ולהקתו" אבל זה בגלל שאף פעם לא מצאנו שם קבוע.

mocko

New member
יופי !!

נשמח לשמוע מתי שהוא קצת חומר . אין שיר על דגים ?

גילדורי

New member
ווי איזה יופי זה!

תהנו מהפריסום...עכשיו כל מה שנותר זה לחתום לגרופיות על השדיים... איך קוראים לכם? ואיזה סגנון אתם מנגנים? נ.ב ב"מישהו לרוץ איתו" מזכירים את סאבוי סאקרס

Cruvi7

New member
תעלה משהו לקבצים...

ובמשפחת סימפסון מזכירים את הסמשינג פמפקינס. סדרה גדולה ולהקה גדולה.

למעלה