../images/Emo32.gif חלקי ../images/Emo13.gif קיצורי מילים ברשת
משהו נחמד שעליתי עליו תוך כדי גלישה

2B - To be 4 - for AFK - Away From Keyboard ASL? -Age\Sex\Location BBS - Be Back Soon (מקובל בעברית - "אשוב בקרוב") BRB - Be Right Back (מקובל בעברית - "תכף אשוב") BTW - By the way (מקובל בעברית - "דרך אגב") GG - Good game (מקובל בעברית - "משחק טוב") GJ - Good Job ttyl - talk to you later או T2UL(מקובל בעברית - "אדבר איתך מאוחר יותר") IRC - Internet Relay Chat LOL - Laughing Out Loud (מקובל בעברית - "צוחק בקול רם") L8 - Late (מקובל בעברית - "מאוחר") L8er - later (מקובל בעברית - "מאוחר יותר") LMAO - laughing my ass off ("אני מתפקע מצחוק") OIC - Oh, I see (מקובל בעברית - "אה, אני מבין") plz - Please (מקובל בעברית - "בבקשה") ROFL - Rolling On the Floor Laughing (מקובל בעברית - "מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק") RTFM-Read The Fucking Manual (מקובל בעברית - "קרא את המדריך, לעזאזל!") RU - Are you (מקובל בעברית - "האם אתה?") w8 - wait (מקובל בעברית - "חכה") WTF - What the fuck? ((מקובל בעברית - "מה, לעזאזל?") M8 - Mate (מקובל בעברית - "חבר" / "ידיד") FCM - Friendly Clan Match CM - Clan Match אפס - FS - in hebrew STFU - Shut the Fuck Up ((מקובל בעברית - "סתום ת'פה") BBL - Be Back Later (מקובל בעברית - "אחזור מאוחר יותר ") N/A - Not Available (מקובל בעברית - "לא זמין") CUL - See you Later (מקובל בעברית - "נתראה מאוחר יותר") THX - Thanks (מקובל בעברית - "תודה") 10X - Thanks (מקובל בעברית - "תודה") OMG - Oh My God (מקובל בעברית - "אלוהים ישמור") [עריכה] ראשי תיבות ייחודיים לעברית דוא"ל - דואר אלקטרוני דוא"ז - דואר זבל, "ספאם" (Spam) אאל"ט - אם אני לא טועה מזל"ט - מזל טוב איציק, אייסי - ICQ (מסרים מיידיים) מירק - mIRC תוכנת מסרים מידיים נצל"ש - ניצול שרשור, הוספת הודעה בעלת תוכן דומה לשירשור קיים בפורומים די.וי.די – DVD [עריכה] מושגים וקיצורים נוספים אים - קהילות aim, תוכנת מסרים מיידיים המקבילה ל-ICQ במסגרת אותה חברה, AOL (אמריקה אונליין) בלוג - קיצור של Web-log, יומן מקוון טוקבקים (רבים של Talkback) - תגובות לידיעות חדשותיות ולמאמרים באינטרנט. מסן - messenger