תעלומת וורד
HELP

Milochka1

New member
תעלומת וורד ../images/Emo4.gif HELP

תראו בבקשה את המסמך המצורף (התוכן לא משנה). הפונט הוא times new roman, אבל אם תשימו לב הגרשיים נראים (נראות?
) שונה. למה???? אני חייבת שבמסמך הם כולם ייראו כמו במשפט הראשון משמאל. HELP!

Milochka1

New member
אזעקת שוא, ביטול...../images/Emo3.gif מצאתי...

זה היה מוגדר בauto correct והוורד תיקן אוטומטית לפי איך שהתחשק לו. תודה רבה לי על עזרתי האדיבה

Eldad S

New member
גרש אחד,

ולכן - גרשיים (בזכר: נראים, ייראו). לא ברור איך את צריכה שהגרשיים ייראו, האם את יכולה להעלות כמה שורות נוספות? בעיקרון, אם זכור לי נכון, אפשר לקבוע את סוג הגרשיים בתפריט כלים>אפשרויות ו... (שכחתי את שם הלשונית הבאה).

Eldad S

New member
ותודה רבה גם לי

על עזרתי האדיבה לאחר הזמן... טוב, עד שאני בודק, ומנסה להעלות וכו' - אני רואה שכבר ענית לעצמך

Eldad S

New member
../images/Emo6.gif ויהי הפתיל ל- ../images/Emo32.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן הודעות הנחשבות
, לטעמכם.

AirBot

New member
../images/Emo32.gif קריאה מומלצת

לא קשור לכלום, אבל לטעמי קריאה חובה לכולם: הר הקללה. פחות או יותר אותה כתבה הוארכה עכשיו לספר: אם יש גן עדן, רון לשם. אני כבר הזמנתי. ממליץ גם לכם.

Milochka1

New member
../images/Emo32.gif חלקי ../images/Emo13.gif קיצורי מילים ברשת

משהו נחמד שעליתי עליו תוך כדי גלישה :) 2B - To be 4 - for AFK - Away From Keyboard ASL? -Age\Sex\Location BBS - Be Back Soon (מקובל בעברית - "אשוב בקרוב") BRB - Be Right Back (מקובל בעברית - "תכף אשוב") BTW - By the way (מקובל בעברית - "דרך אגב") GG - Good game (מקובל בעברית - "משחק טוב") GJ - Good Job ttyl - talk to you later או T2UL(מקובל בעברית - "אדבר איתך מאוחר יותר") IRC - Internet Relay Chat LOL - Laughing Out Loud (מקובל בעברית - "צוחק בקול רם") L8 - Late (מקובל בעברית - "מאוחר") L8er - later (מקובל בעברית - "מאוחר יותר") LMAO - laughing my ass off ("אני מתפקע מצחוק") OIC - Oh, I see (מקובל בעברית - "אה, אני מבין") plz - Please (מקובל בעברית - "בבקשה") ROFL - Rolling On the Floor Laughing (מקובל בעברית - "מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק") RTFM-Read The Fucking Manual (מקובל בעברית - "קרא את המדריך, לעזאזל!") RU - Are you (מקובל בעברית - "האם אתה?") w8 - wait (מקובל בעברית - "חכה") WTF - What the fuck? ((מקובל בעברית - "מה, לעזאזל?") M8 - Mate (מקובל בעברית - "חבר" / "ידיד") FCM - Friendly Clan Match CM - Clan Match אפס - FS - in hebrew STFU - Shut the Fuck Up ((מקובל בעברית - "סתום ת'פה") BBL - Be Back Later (מקובל בעברית - "אחזור מאוחר יותר ") N/A - Not Available (מקובל בעברית - "לא זמין") CUL - See you Later (מקובל בעברית - "נתראה מאוחר יותר") THX - Thanks (מקובל בעברית - "תודה") 10X - Thanks (מקובל בעברית - "תודה") OMG - Oh My God (מקובל בעברית - "אלוהים ישמור") [עריכה] ראשי תיבות ייחודיים לעברית דוא"ל - דואר אלקטרוני דוא"ז - דואר זבל, "ספאם" (Spam) אאל"ט - אם אני לא טועה מזל"ט - מזל טוב איציק, אייסי - ICQ (מסרים מיידיים) מירק - mIRC תוכנת מסרים מידיים נצל"ש - ניצול שרשור, הוספת הודעה בעלת תוכן דומה לשירשור קיים בפורומים די.וי.די – DVD [עריכה] מושגים וקיצורים נוספים אים - קהילות aim, תוכנת מסרים מיידיים המקבילה ל-ICQ במסגרת אותה חברה, AOL (אמריקה אונליין) בלוג - קיצור של Web-log, יומן מקוון טוקבקים (רבים של Talkback) - תגובות לידיעות חדשותיות ולמאמרים באינטרנט. מסן - messenger

operandx

New member
נחמד :) הנה עוד כמה שאני מכיר:

gtfo - Get The Fuck Out wth - What The Hell? (Usually used by polite chicks ;)) gg no rm - Good Game, No Rematch! ffs - for fuck sakes and undoubtly the most irritating abbreviation in hebrew: פון = טלפון​

מישי24

New member
לא נכון

אלו ראשי תיבות של דואר אלקטרוני. העובדה שקוראים את זה כמילה לא משנה את העובדה שזה קיצור.

tafustafus

New member
ר"ת זה ד"א. דואל הוא מין הלחם

כמו כדורגל. כשמלחימים כנראה שלפעמים נופלות חתיכות.

Boojie

New member
היותר לי להמליץ לך

ללמוד קצת את החומר לפני שאת מתווכחת? הלחם הוא חיבור של חלקים משתי מילים כדי ליצור מילה חדשה. כמו זרקור (זרק+אור), כמו תפוז (תפוח+זהב) וכדומה. דואל היא הלחם. ראשי תיבות הם האותיות הראשונות מהמילים המצורפות.

למעלה