תעלומה!!!

blagen

New member
תעלומה!!!

לראשונה הבחין בזה חבר שלי בפוסטר של הסית'. במבט חטוף ראשוני אפשר לראות את גריוויוס אוחז בארבע חרבות אור רגילות, אבל במבט שני, אפשר לראות ששתי החרבות הימניות שלו הן לא אחרות מהחרב של אנאקין/לוק הכחולה והחרב של אובי-וואן/לוק... לאחר מכן הבנו שהחרב של אובי-וואן/לוק היא בעצם של לוק, כי החרב בצבע ירוק. אז כפי שזה נראה, החרב הימנית העליונה, של אנאקין, מה שהופכת אח"כ לשל לוק. הימנית התחתונה היא ללא ספק הלייטסייבר השנייה של לוק. אז כפי שזה נראה אולי הם שמו "חטיף" בפוסטר, אבל... במבט חטוף על החרבות של גריוויוס הבחנתי בחרב השנייה של לוק, והיא החרב השנייה שאובי-וואן חותך לו, יותר נכון היא הלייטסייבר שהיד שמחזיקה אותה נחתכת שנייה.. הסבר?!?!? סתם שיגעון של לוקאס?!

blagen

New member
הסבר קצת יותר מובן... וגם תמונה...

בפוסטר של הסית' גריוויוס מופיע עם 4 חרבות-אור. חבר שלי שם לב ששתי החרבות הימניות שלו הן של אנאקין (והראשונה של לוק) והחרב של לוק, השנייה (דומה מאוד לזאת של אובי-וואן). ואז הסתכלנו בסרט וראינו שהחרבות אכן מופיעות. אפשר להבחין בשל לוק (החרב השנייה של לוק) מקרוב בקרב של גריוויוס ושל אובי-וואן, והיא החרב השנייה שאובי-וואן חותך לו. ובזאת של אנאקין (או החרב הראשונה של לוק) אפשר להבחין לאחר מכן כשגריוויוס מפגיש את שתי החרבות הנוטרות שלו בשל אובי-וואן. אני מצטרף עכשיו את התמונה של הפוסטר, אי אפשר ממש לראות, אבל איכשהו. כשאני אגיע הביתה (אני לא בבית עכשיו) אני אתפוס את התמונות שדיברתי עליהן מהסרט ואשים גם אותן.

the sith

New member
איזה פוסטר מגניב ראיתי אותו באיטרנט

אחלה פוסטר במיוחד איך שכתבו את הסית'.

blagen

New member
אל תשים לב לתגובה למעלה (שלי)...

זה לא הייתי אני (זה גם לא היה פיצול האישיות שלי), זה היה חבר שלי שהחליט להיכנס לי למשתמש... (lol גדול לך עמרי) בכל מקרה, זה כמעט אותה תמונה רק הלייטסייברים שונים, תאמין לנו, יש לנו את הפוסטר הזה, זה לא אותם לייטסייברים וגם בסרט.

blagen

New member
החרב של לוק בידיים של גריוויוס?!

הנה התמונה מהסרט. משמאל, החרב של אובי-וואן (מוחזקת על ידי אובי-וואן!). מימין, החרב של לוק סקייווקר (?) (מוחזקת על ידי גריוויוס!).

juggernaut

New member
אי אפשר לתפוס תמונות מסרטים

בגלל קופירייט וכל הבולשיט הזה

blagen

New member
החרב של לוק/אנאקין אצל גריוויוס?!

החרב הכחולה העליונה יותר, היא החרב של אנאקין שלאחר מכן הופכת לשל לוק (?).

blagen

New member
תגידו לי אם אתם רואים את התמונות כי

אצלי פתאום אני רואה רק שחור.

alonSW0

New member
אי אפשר לתפוס תמונות מתוך הסרט...

מסיבה לא ברורה אי אפשר לעשות PRINT SCREEN לתמונות מתוך סרט.. הן יוצאות שחורות.... אני מניח שרק מי שהתמזל מזלו להשיג את הפוסטר יוכל לראות את החרבות של גריוויוס.... כי בסרט על המחשב בקושי אפשר לראות את הפרטים הקטנים....

blagen

New member
למה כשאני מנסה לצלם את המסך...

כשיש סרט על המסך זה יוצא שחור? אני אנסה שוב מאוחר יותר עם תוכנות...

tactical

New member
אתה משתמש במדיה פלייר?

תנסה להשתמש בקוויק-טיים ומשם לצלם...

למעלה