תעלומה!!!

אפשר דרך המדיה פילייר

תעשה כלים > אפשרויות > לשונית בצועים > כפתור מתקדם... > תוריד את ה V מ"השתמש בשכבת על" עכשיו כשתעשה צילום מסך לא ייראו שחור

JohnyIL

New member
ממ...

אתה חושב שיש רק סייבר אחד לכל צבע? רואים שלא שיחקת KOTOR... אפשר להחליף את הצבע.. מה הבעיה? וואי, אז היא ירוקה.. ביג דיל.. זה לא אומר שהיא אותה אחת.. :/

ציקו2003

New member
חח כן גם אני לא ממש הבנתי

גם בלי קשר לקוטור, למלא אבירי ג'די היו לייטסייברס ירוקים וכחולים

Jedi Force

New member
ברור...

JohnyIL וציקו2003, ברור שהיו הרבה אבירים ג'דיי עם חרבות כחולות וירוקות, אבל הוא התכוון למקום שמחזיקים את החרבות.

blagen

New member
מה? מה הקשר?

שיחקתי קוטור ואני יודע שאפשר להחליף קריסטלים, אבל זה לא מה שאני מנסה להראות!! לגריוויוס יש שתי חרבות, שהן בדיוק (בצורה שלהן) כמו של אנאקין ולוק.

blagen

New member
מי שיכול, שיסתכל בבקשה...

בדקה 59:14 כשאובי-וואן חותך לגריוויוס את החרב השנייה ויסתכל איזו חרב זאת ואיך היא נראית. וגם בדקה 59:20 כשגריוויוס מפגיש את שתי החרבות שלו בשל אובי-וואן, שימו לב לחרב העליונה של גריוויוס...

אחי

הסברתי לך איך לסדר את המדיה פלייר כדי שתוכל לעשות צילום מסך חבל להסתבך פשוט תעשה מה שאמרתי לך בהגדרות ותפרסם תתמונה כמו קודם רק הפעם ייראו משהו ולא סתם מסך שחור

alonSW0

New member
אוקיי- הנה התמונות....

אני מצרף את התמונות שלקחתי מהסרט.... החרבות מאוד דומות כמו שנטען כאן, אבל שימו לב לזה- החרב של אובי ואן והחרב שלוק בונה ב"שובו של הג'דיי" דומות כמעט לחלוטין..... וכך גם החרב שעליה נטען כאן שהיא של לוק.... בכל מקרה- הנה התמונות....

ציקו2003

New member
והנה הלייטסייבר של לוק מ- TESB

לדעתי זה לא אותו דבר, זה דומה אבל לא אותו דבר

ס פ ר ד י

New member
יש מצב??

יש מצב לקנות את הדגמים האלה של הלייטסיברים האלה??או סתם חיקויים כאלה?

alonSW0

New member
ושימו לב לחרב של אובי וואן....

זהה כמעט לחלוטין לחרב של לוק בשובו של הג'דיי.... עצלנות מצד אנשי האביזרים של לוקאס? וזה השירטוט המדויק שלה לפי מאסטר רפליקס

tactical

New member
אממממ.... יש סיבה למה זה ככה....

לוק בונה את החרב החדשה שלו עפ"י החרב של אובי ואן... אחרי שהוא מאבד את היד ואת החרב של אביו הוא חוזר לטאטואין לבית של אובי וואן ושם הוא בונה את החרב שאנחנו רואים בשובו של הג'די, ולכן היא גם דומה לזאת של אובי וואן... בקיצר עשו אותם דומות בכוונה...

alonSW0

New member
ההסבר הזה לא משהו.....

החרב שלוק מכיר הכי טוב היא החרב של אביו.... הוא השתמש בה במשך 2 הסרטים (תקווה חדשה והאימפריה מכה שנית).... החרב של אובי וואן נשארה על כוכב המוות אחרי שויידר הרג אותו..... כלומר אם כבר הוא צריך להכין חרב חדשה יותר הגיוני שהוא יכין העתק דומה לחרב שהוא מכיר.... אבל לא משנה- אולי הוא סתם אהב את העיצוב, או שהוא מצא שירטוטים בטטואין....

למעלה