תעלומה!!!

Y. Welis

New member
לא סביר שהוא בנה חרב כחולה

אלא שזו החרב של אובי-וואן. בניית חרב חדשה היא 'שלב הגמר' באימוניו של אביר ג'די: ווידאר אומר זאת כאשר הוא בוחן את החרב הירוקה החדשה של לוק (שאגב לא נראה שיש לה 'צלחת' בקצה).

ציקו2003

New member
זה לא כזה דומה....

אבל בכ זאת .... זה לא מה שיש לגריווס בנקמת הסית' בוודאות

the Sithari

New member
הממ..

לוק היה צריך לייטסייבר חדשה, ומהר. הוא מעולם לא קיבל שיעור ביצירת לייטסייבר ולא נראה לי שעיצוב הדאיג אותו במיוחד... הדגם של אובי ואן ולוק הוא הפשוט ביותר לדעתי

blagen

New member
אז מה אתם אומרים? (ותודה לאלון!)

אתם אומרים שאלו סתם חרבות כמעט או בדיוק אותו הדבר? התמונות שאלון צירף לקוחות מהקרב בין גריוויוס לאובי-וואן ואני חושב שהן בדיוק אותו הדבר כמו החרבות של אנאקין ולוק. בפוסטר רואים את זה עוד יותר בבירור - החרבות נראות בדיוק כמו של לוק ואנאקין.

blagen

New member
התאוריה של דן:

דן חשב על תאוריה נחמדה: גריוויוס לקח לאנאקין ולאובי-וואן את החרבות על ספינת הבדלנים, עוד בהתחלת הסרט, ואז כשהם משכו את החרבות חזרה אליהם, הם בעצם משכו חרבות אחרות. סביר, ויכול להיות, רק בעיה אחת ישנה: החרב שנראית כמו של אובי-וואן היא ירוקה. עכשיו תכף יבואו כמה אנשים ויצעקו עליי שלא שיחקתי קוטור ושאפשר להחליף את הצבע של הלייטסייבר - כן, זה נכון, אבל האם גריוויוס באמת ישב והחליף קריסטל? זה קצת מערער את התאוריה.

ציקו2003

New member
זה בכלל לא אותן חרבות

תסתכל בהגדלה, לגריווס אין את הפסים המטאליים על הלייטסייבר כמו שיש ללוק ואובי ואן.... אני ממש לא מבין מאיפה הבאת את התאוריה הזאת אבל זה פשוט לא נכון. אם כן גם היה כתוב על זה איפה שהוא ואין על זה כלום ....

blagen

New member
אחי, החרב השנייה, שנראית כמו של....

אובי-וואן או השנייה של לוק, נראית בדיוק אותו דבר!! אין שום דבר שונה! יש לי פה, מולי, את הצעצוע, הדגם המדויק של החרב של אובי-וואן וזה בדיוק אותו הדבר. אותם צבעים, אותם פסים, הכל. החרב של אנאקין נראית גם אותו הדבר, אבל על זה קשה להתווכח כי כל חרב שלישית נראית בערך ככה... אבל על החרב של אובי-וואן/לוק אין ספק בכלל.

blagen

New member
מצטער אחי... אבל...

זה בדיוק אותה חרב והנקודות הן בדיוק אותו הדבר כמו הדגם שעכשיו מולי! גם לאובי-וואן יש את הפסים השחורים האלו.

blagen

New member
אז זה לא של לוק, אז...

זה של אובי-וואן. ונכון שזה ירוק לכן זה משונה, אבל אתה מסכים איתי שזה מוזר מאוד שלוקאס יבחר לשים בדיוק אותה צורת חרב?! כלומר, כל חרב של כל ג'דיי אמורה להיות שונה במקצת... וזה בדיוק החרב של אובי-וואן רק ירוקה.

ציקו2003

New member
מה לא הגיוני בזה שיש להם חרבות

דומות? מה גורם ל לחשוב שזו אותה חרב? אין בזה שום היגיון...

blagen

New member
נכון! אין בזה היגיון לכן זה מוזר!

וזה לא חרב דומה, זה אותה חרב חוץ מהצבע! וזה מאוד לא הגיוני כי כל ג'דיי בונה חרב אחרת משלו אלא אם כן, כמו במקרה של לוק, שהוא בנה את זה על פי השרטוט של אובי-וואן. תראה לי שני ג'דיים עם אותה צורת לייטסייבר.

ס פ ר ד י

New member
נכנסתי לאתר של SW

ראיתי שם לייטסייברים ב35$ ועוד כמה... מה הקטע של החרבות האלה?? זה כאילו סתם פסל כזה???

blagen

New member
תלמד לשרשר אחי...

תיכנס לתגובה שאתה רוצה להגיב עליה ושם תגיב, עליה תגיב...

למעלה