תעלומה בגינה.....

אוסנת123

New member
איזה עץ יפיפה!!!

עכשיו אני נזכרת שראיתי אותו מזמן והתפעלתי קשות. מה הוא אוהב?

reuven4u

New member
לא יודע-

אבל מוכרים אותו במשתליות... (פעם ראיתי שתילים קטנים...)

אוסנת123

New member
האמת היא

שמהסיפור הראשון משתמע שניתן להשריש. יש פה לשכן שלי עץ כזה, ומסקרן אותי מה הוא אוהב . השכן לא ידע להגיד. אני אברר בפעם הבאה במשתלה!

מומיק

New member
תודה לכולם על המידע.....

במיוחד לך reuven4u. בעיקבות כל מה ששמעתי, קראתי, ראיתי, ובעיקבות כל מה שכתבתם כאן. שתיל זה ימשיך לגדול בגינתי הקטנה והצנועה. אני אעשה הכל למען טיפוחו ושמירת הסביבה והחי.

alon666

New member
באזור הקריות הם גדלים בר בכל מקום

הדטורה הלבנה מופיעה באזור הקריות בכל מיני מקומות, בעיקר במקומות שעברו הריסה ויישור: הם מהצמחים הראשונים שמאכלסים צידי דרכים (לאחר יישור השטח). כלומר הם מראשוני תהליך הסוקצסיה. אלון

מוטי בר

New member
לתושבי המרכז היא גדלה בשפע בתל אביב

ברוב החניונים המוזנחים ובצידי הדרכים בבתים הישנים. מי שירצה זרעים אאסוף עבורו מהם. יש כעת פרי בשפע עם המון זרעים.

אוסנת123

New member
אתמול עברתי שם...

ומכיוון שזה אמנם שכן אבל אין ביננו היכרות מעמיקה במיוחד - הוא גר כמה רחובות ליד... אני מעריצה את העץ שלו והוא לא מכיר אותי... יש גדר די גבוהה שלא מאפשרת להגיע לענפים, ובכלל לא נעים לי להתגנב בשביל ענף, ולכן אני צריכה יום אחד לעבור בשעה סבירה ולשאול באדיבות אם איכפת לו לנדב לי ענפון קטן לניסיון...

reuven4u

New member
כן, נראה לי גם עדיף...

לכי תדעי - אולי יש לו כלבים עצבניים,
רובי צייד,מוקשים
גדר הפרדה חשמלית,
או משהו כזה.... שיכול לפגוע בך
- בתור מעריצה אלמונית
...

אוסנת123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העלת חיוך על שפתותי בשעה קשה זו של היום...

למעלה