תעזרו

תעזרו

אני כבר עוד מעט בת 14 ואין לי מחזור אם מישהי יודעת מה לעשות שתחזיר תשובה

ל ו ל י1

New member
עד גיל 16 זה נורמלי (פתחי)

אם עד גיל 16 לא תקבלי תפני לרופא,לי יש מזל... קיבלתי בגיל 10וחצי

אני לא יודעת מה לעשות

אמא שלי רוצה לקחת אותי עוד חצי שנה לרופא ואני פוחדת שזה לא יבוא עוד חצי שנה ואז אני יצטרך ללכת לרופא ואני לא רוצה אני פוחדת מה לעשות?

moranooosh

New member
תבקשי מאמא שלך שזו תהיה

רופאה ואל רופא...אולי ככה תהיי יותר נינוחה

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gifקודם כל תהיי אופטימית../images/Emo24.gif

חצי שנה זה המון זמן. רוב הסיכויים שתקבלי עד אז. אני מכירה לפחות שלוש בנות שקיבלו בגיל הזה. אפילו ויתר. ורופא? קצת מביך, אבל תאמיני לי - זה שטויות. בשבילו את "סתם עוד אחת" ובשבילך זה עובר תוך חמש דקות ואת יודעת שהכל בסדר

שמעי

לי אישית יש בעיות עם המחזור ואני מקבלת פעם בחצי שנה... הרבה אנשים היו רוצים כזה דבר אבל מתברר שיש לחי בעיה בשחלות ובגלל זה יהיו לי בעיות להוליד וכל זה ובגלל זה אני על גלולות. אני ממליצה לך ללכת לרופא ולגניקולוג (אבל לא לבדיקה פיזית - איייייייייכס) ואז תעשי כזה כמו שעושים כשיש תינוקות ויראו אם יש בעיה או שזה באמת טבעי. זה לא עולה גרוש וזה רק לוקח לך יום ועדיף מוקדם מאשר מאוחר.

**אולטרהסאונד**

ואת לא חייבת שיפשפש לך באיברים זה ממש לא חשוב את יכולה לעשות בדיקה מילולית ולא פיזית...

ODana

New member
הי גומרת../images/Emo24.gif

תגידי, והגלולות יעזרו לך לסדר את זה? את תוכלי ללדת נגיד עוד מאה שנה אם תרצי?

MiTzi Miau

New member
זה תלוי ../images/Emo181.gif

מה הבעיה שלה גלולות עוזרות להסדיר מחזור ואחרי תקופה מסויימת בד"כ מפסיקים איתן. אם זה בעיות שלא תלויות בזה אז אולי לא ואם כן אז כנראה שכן

הגלולות

עושות שאני אקבל כל חודש וגם בימים מדוייקים ככה שאני לא דואגת שזה פתאום יפתיע אותי. זה גם גרם לציצי שלי לגדול אז אני שמחה. אבל כדי להיכנס להריון אני אצטראך עוד תרופות כי השחלות שלי מקולקלות...

Stripperella

New member
אוי.....

גמני על גלולות בשביל לסדר לי את המחזור..... הייתה לי תקופה שהוא פשוט השתגע והייתי במחזור איזה חודש!!!! ובקושי הלכתי לגניקולוג (התביישתי!!!) אבל בסוף הלכתי והוא היה נורא נחמד איתי ועזר לי לצאת מהבעיה שהייתה לי.... ועכשיו אני כבר איזה 4 חודשים על הכדורים האלה...וזה מה זה נוח!!!!זה מזה מסדר ואת יודעת מתי הוא בא בדיוק וככה את יכולה לסדר לך דברים.... אבל נראה שהוא ירצה שאני יפסיק לקחת אוי זה מזכיר לי אני צריכה לקבוע תור !!!!! אוח!!! פאק שכחתי מי זה!!! חחחחחחחחחח

MiTzi Miau

New member
מה נורמלי ב10 וחצי? ../images/Emo181.gif

זה חרא את מפסיקה לגדול בגיל 13 ולא כמו כולם בגיל 15-16 וחוצמזה את מהגיל הזה תקועה עם זה וזה חרא מה את סתם מדכאה אותה!

NTsAn

New member
חחח.. אני קוראת סמויה פה, והייתי חי

יבת להגיב.. אני בת שלוש עשרה, וקיבלתי לפני חודשיים שלושה. רציתי להגיד לך דבר אחד.. תגידי תודה ו[תסלחי לי] תשתקי.. [: מחזור זה דבר מעצבן, כואב לעיתים ופשוט מעיק. אז.. יש צרות גדולות יותר. אבל זה אחד הדברים היותר מעצבנים.. את אנורקסית? את שוכבת עם בנים? את בולמית? עם ענית על כל אלו תשובות שליליות.. אין לך מה לדאוג. הוא עוד יגיע.. תהיי רגועה. בינתיים את יכולה רק להשוויץ...

ניצן אני כל כך תומכת בך!!

אני קיבלתי בגיל 13.. והיום אני בת 17... זה דבר מעצבן לאללה.. לי נורא כואבת הבטן בטירוף.. וזה משגע אותי!!!
אז תגידי תודה שעדיין אין לך וזהו!!
לא רוצה לפגוע!

תיראי...

יש לי חברה שעכשיו היא בת 15 והיא עדיין לא קיבלה אז היא מזה נלחצה והלכה לבדיקה ואין לה כלום!היא בריאה והכל ופשוט היא תקבל קצת יותר מאוחר....ובאמת שאין לך מה לדאוג... חוץ מזה שאני קיבלתי בגיל 12 ומזה שמחתי...כי הרגשתי גדולה כזאת ואמא שלי גם התחילה להתלהב שאני גדלה והתקשרה לספר לסבתא שלי ולדודה שלי...חחחחח-משוגעת האימא שלי
כמוני...חחחחח זה עובר בתורשה...
אבל חוץ מזה אני מקבלת את המחזור מזה קשה שחבל"ז...אני מתה מכאבי בטן והקאות ואני לא יכולה לזוז מהמיטה...וזה מזה מעצבן... ואתם לא יודעות מה קרה לי...בשבוע שהייתי בצפון?!אם מישהי זוכרת... אז קיבלתי פתאום באמצע השבוע ולא הייתי מוכנה בכללל אבל למזלי לחברה שלי היו טמפונים והיא לא קיבלה-היא הביאה ליתר ביטחון...אז היא הביאה לי...אז אני רוצה להגיד לך שאת תמיד צריכה להיות מוכנה ועוד עכשיו שאת בבצפר לדעתי תיקחי תמיד פד או טמפון(תלוי במה תשתמשי...)בתיק ליתר ביטחון...מקווה שעזרתי וסורי שזה ארוך

למעלה