תעזרו

את אמרת

שזה בתורשה ואמא שלי קיבלה בגיל 11 ואני כבר יותר גדולה. כל הבחורות אומרות לי שזה לא נעים ושזה כואב אבל עדין אני מרגישה שאם קיבלתי התבגרתי.

MiTzi Miau

New member
רררררר צודקת! ../images/Emo181.gif

תבינו שלי לפני 4 חודש בערך המחזור לא בא וזה בדיוק באותו חודש ששכבתי עם חבר שלי פעם ראשונה רציתי למותתתתתתת אמא שלי שלחה אותי לבדיקת דם לראות שאני בסדר והכל אמוק, הכל בגלל שאני נלחצת מהר. בגרויות שהיו+הפחד לא לקבל גרמו לזה שהוא לא יגיע. אתן לא יודעות מה הלך לי בחודש אח"כ... יעני בגלל שקיבלתי תוך חודשיים ולא תוך חודש.

עזרה בנושא..

גם אני כמעט בת 14, ופעם קיבלתי מחזור ליומיים וזה נפסק וככה זמן רב, יש אצלי חשש לשלבי אנורקסיה (wtf?!?) אז בגלל זה כנראה נפסק לי המחזור.. אני לא יודעת מה לעשות, אבל מה לאף-אחת אין בעיה כזאת שפשוט לא רוצים לאכול שטויות, וסופרים קלוריות? זה כבר ממכר.. וזה מעצבן מה אני אעשה?!?!

Stripperella

New member
הייתה לי גם הפרעת אכילה כזאת

בחופש שהיה עכשיו פשוט אכלתי ביום רק 400 קלוריות ולא הסכמתי כמעט לאכול כלום!! אבל בעזרת השם אמא שלי עזרה לי והחברה הכי טובה שלי תמכה ועזרה לי הרבה!!! אני חולה עליהן מאוד..... אני כבר דיי יצאתי מיזה למרות שעדיין לפעמים יש לי ימים שאני פשוט פוחדת לגעת באוכל...וקחו בחשבון שאני ממש לא שמנה!!! אני רזה...אבל עדיין יש את הג'וק הזה בראש אני מציאה לך לצאת מיזה מהר...כי זה נורא זה פשוט מעסיק אותך כל הזמן הקלוריות ומה שאת אוכלת ואז את יכולה לצאת מיזה חולה!!! תעצרי הזה הכי מהר שאת יכולה

מה באמת?../images/Emo12.gif

יוו אני מזה מפחדת מהדברים האלה.. אף פעם לא הייתה לי הפרעת אכילה.. טפו טפו טפו.. חחחח עינת, שתדעי לך שאין לך מה לדאוג.. יש לי חברה שאמא שלה קיבלה בגיל 11 וטחותה הגדולה קיבלה בגיל 16!! זה לא תמיד עובר בתורשה.. מקווה שעזרתי..

ל ו ל י1

New member
כנסו!

זות שאמרה שלקבל בגיל 10 וחצי זה חרא אני רק רוצה לתקן את דברייך, אז זהו שלא!א)אני לא מקבלת מחזורים מאוד חזקים וברוב המקרים אין לי כאבים שראוים אפילו לגלולות (בישביל הבטן) והם עוברים תוך חצי שעה, אז יש לי מזל... ב)זה לא כזה נורא,לא נוח? מחליפים תחבושת! ואז שוב נוח (ואז שוב מחליפים...)בקיצור זה לא כזה נורא זה יותר רע לא לקבל בכלל,את לא חושבת? אולי זה לא נוגע לי כרגע אבל אני לפחות יודעת (כמעט) בביטחון שאני יוכל להביא ילדים לעולם כמו כל אישה נורמלית,וזה דבר שאמור לגרום לי להיות מאושרת לא? כי אני חושבת שכן! אין לי תלונות על המחזור שלי,אני ממש מאושרת!

למעלה