תעזרו לפרנואיד ><

yarden41

New member
תעזרו לפרנואיד ><

הייתי בספינה ללודי שילדה אחת תפסה אותי וביקשה ממני חברות, לא אישרתי אבל בכל מקרה היא המשיכה לדבר איתי וזה P= ואז היא שאלה אילו סקילים יש לי, הראתי לה, ובסוף היא גם אמרה לי את הרמות של 2 מהסקילים שלי, שאלתי אותה איך היא יודעת והיא אמרה שהיא מקצועית ( O.O"?) הקיצר, נבהלתי ויצאתי החוצה. השאלה: יש תוכנה כלשהי או דרך כלשהי לגלות את ה-ID או PASSWORD או סקילים וואטאבר שלך? כי אני ממש מפחד ><

LahavxB

New member
אם הבנתי אותך נכון

היא פשוט עשתה חישוב לפי הרמה שלך בהנחה שאתה מעלה לפי מדריכים ס.ס אל תתרגש.. ^-^ שום תוכנה.

yarden41

New member
'תה לא יודע

איזו הקלה

P o o f i

New member
יש סקילים שרואים את ההבדל כשמשתמשים בהם

בתור קוסמת אש-רעל, כשאני משתמשת בPoison mist (שהוא כמעט ממוקסס) ובExplosion (שהוא ממוקסס) רואים ישר את ההבדל בגלל הגודל שזה תופס. אין לי כרגע דוגמא לעבודות אחרות, אבל רואים את ההבדל לפי הגודל/מהירות ואולי אפילו צורה.

miss_t

New member
זה היה הסבר טוב

אם הם לא היו בספינה ללודי
היא פשוט ניחשה את הסקילים שלך באמת PRO למדיי

P o o f i

New member
ממש לא נכון,

(ושוב פעם, הסקילים שלי) כשאתה משתמש בPoison Mist מופיע ערפל, ואתה יכול לנחש איזה רמה זה לפי הגודל. כנ"ל לגבי הExplosion, זה סקיל שמראה פיצוץ, ככל שהפיצוץ גדול יותר, הרמה שלו גדולה יותר. אני לא יודעת איזה עבודה הוא, או איזה רמה הוא, אבל אני מנחשת שזה על אותו עיקרון.

miss_t

New member
אמממממ יש לי טיעון טוב

אפשר לנחש לפי השאלה שהוא לא רמה גבוהה במיוחד והתשובה שלך נכונה רק לגבי מעט מאוד סקילים

P o o f i

New member
נכון ../images/Emo8.gif

אבל דיברתי על הסקילים שלי בגלל שאין לי שמץ של מושג לגבי העבודה שלו/הרמה שלו, אבל אני מניחה שזה על אותו עיקרון.

למעלה