תעזרו לי..

ליהוש

New member
תעזרו לי..

תגיד לי איך לעצור את הדמעות.. כי כואב לי , כי נמאס לי כבר לבכות. גם אני רוצה לחיות , לשמוח כל בוקר שאני פותחת עינים.. לשמוח שהתעוררתי מהשינה לחיים. תסביר לי למה זה כ``כ כואב.. תסביר לי למה לי מגיע הכול , כי נמאס לי.. נמאס לי לראות זוגות מאושרים ולבכות בקרבי.. ולרצות גם .. תעזור לי.. תעזור לי כי זה כואב כואב לי שזה מה שיש.. זה נשמע לכולם כמו שיר של שנאה או כאב.. אבל זה לא... אני פשוט צריכה עזרה.. תעזרו לי להפסיק לפחד..

עופריקו

New member
ליהוש..

אשמח לעזור לך אך אין פה מספיק פרטים הבנתי שאת רוצה לחיות ומבין את זה מאוד..ומאחל לך חיים ארוכים ומאושרים. אם ברצונך למסור יותר פרטים אשמח...את יכולה גם לשלוח לי מייל ומבטיח להחזיר תשובה שבת רגועה עד כמה שאפשר עופר

מורני !

New member
ליהוש

תגידי... מה יעזור לך למצוא את השלווה? מה יקל על המועקה שלך??? מה יפחית את הלחץ בחייך? תדברי איתי, איתנו... ואנחנו נעזור. מבטיחה.

ליפי

New member
ליהוש היקרה,

קודם כל- נפלא שאת יודעת מה את רוצה, שיש לך מוטיבציה לשינוי, רצון להגיע למקום- זה כבר נפלא! ותאמיני לי, שרצון זה כבר 2\1 הדרך להצלחה... ודבר שני קבלי ממני חיבוק אדיר ענק וגדול ומחמם ועוטף ואוהב והמון דאגה ואיכפתיות , וגם נשיקה על הלחי.... מה את אומרת? ודבר שלישי- אני שולחת לך כמה דברים: דבר ראשון רשימה של כמה מקומות ארגונים כאלה שהם יותר מקצועיים ממני- רק למקרה שאת לא מכירה עדיין. ועוד רשימה של כמה דברים שאת יכולה לעשות בשביל עצמך, למקרה שלא ראית עדיין...

למעלה