תעזרו לי איך אני משיגה את הדמות של דולי?
ע עוגיונת cookie New member 7/8/02 #5 הכי יפה שלי כנסוווווווווווווווווווו זה כמובן ניצול אבל אתם חייבם לראות!!!!!!! לדעתי היא הכי טובה שלי עד עכשיו
הכי יפה שלי כנסוווווווווווווווווווו זה כמובן ניצול אבל אתם חייבם לראות!!!!!!! לדעתי היא הכי טובה שלי עד עכשיו
נ נועה הפ33ה New member 7/8/02 #8 ../images/Emo41.gifלסנדרה,תגובה..../images/Emo41.gif הדולי ממש ממש יפה! השיער יצא לך מהמם! החולצה פשוטה אבל ממש יפה! ההצללה במיכנסיים מוזרה אבל הם ממש יפים!!! דולי מממש ממש ממש ממש יפה!!!!!!!!!!! מנועה
../images/Emo41.gifלסנדרה,תגובה..../images/Emo41.gif הדולי ממש ממש יפה! השיער יצא לך מהמם! החולצה פשוטה אבל ממש יפה! ההצללה במיכנסיים מוזרה אבל הם ממש יפים!!! דולי מממש ממש ממש ממש יפה!!!!!!!!!!! מנועה
ע עוגיונת cookie New member 7/8/02 #9 וואי תודהההההההההההההה באמת שאני חושבת שיצא לי טוב....... השקעתי תנשמה ומלא זמן!!!!!!! וזאת התוצאה...
וואי תודהההההההההההההה באמת שאני חושבת שיצא לי טוב....... השקעתי תנשמה ומלא זמן!!!!!!! וזאת התוצאה...
S Shusho New member 7/8/02 #3 דולי זה לא מישהי... אלו בובות שאנחנו מציירות במחשב בעזרת תוכנות גרפיקה: צייר (Paint), פיינצ´ופ פרו (PAint shop pro) ופוטושופ (Photoshop).
דולי זה לא מישהי... אלו בובות שאנחנו מציירות במחשב בעזרת תוכנות גרפיקה: צייר (Paint), פיינצ´ופ פרו (PAint shop pro) ופוטושופ (Photoshop).