תעזרו לי

sronis

New member
אתה נשמע כאילו שה-307 היא איזה לנסר

תעשה לי טובה, אני לא יודע כמה נהגת או נסעת ב-307, אבל היא פשוט מכונית נהדרת. מושבים נוחים ותומכים, מרווח טוב, יכולת שיכוך מהמורות מצוינת, נסיעה בין עירונית ברמה גבוהה ביותר גם ביחס לפוקוס (ואל תגיד לי שאני טועה, כי יש לי גם חבר עם פוקוס וחרשתי אותה). ההיגוי - טוב נו, מה לעשות, זאת לא ה-306, אבל מצד שני ההיגוי של ה-307 טוב לפחות כמו רוב המשפחתיות הממוצעות, נופל רק מזה של הפוקוס לדעתי. ההגה קל יותר ופחות מתקשר, כנראה, אבל הוא עדיין בעל משקל סביר לחלוטין ואי אפשר להגיד שהוא גרוע בשום אופן. אני חוזר ואומר את דעתי - כיום בשוק המשפחתיות יש שתי מובילות (שימו לב, אני מדבר כאן אך ורק על משפחתיות בשביל משפחה, לא בשביל קולין מקריי) - פורד פוקוס ופז´ו 307. אם היו לי 100K בערך הייתי בוחר בפוקוס, אם היו לי 110K הייתי בוחר ב-307. כל מי שמזלזל בצרפתיה שיחשוב שוב - היא מכונית פשוט מ-ע-ו-ל-ה. רוני, שחושב שצריך לקחת 309, 307 ו-306 למבחן משותף

אם זה לא ברור, "זכותך לטעות" היה...

בצחוק... וזה לא אשמתי שאין לי חוש הומור!! אתה לא נעלב נכון?

מצמץ

New member
לדעתי הם משתקללים ביחד

אם בפולו קלאסיק לא נוח לך בגלל שאין לך מקום לרגלים מאחור האם זה לא נגרם/קשור לעיצוב ותכנון המכונית? אני מסכים שאיכות היא הגורם החלש שבהקשר אבל אין ספק שהוא קשור בדרך זו או אחרת לתחושת הנהיגה. אם יש לך בולם חר$%^# ולא איכותי אתה באמת חושב שאתה לא תרגיש בהבדל בנוחות הנסיעה. מצמץ שחושב שאם הגענו למסקנה שאנו איננו מסכימים ניתן לסיים את השיחה

ניתן לסיים את השיחה, אבל בכל זאת

משהו אחד קטן. לגבי הפולו- אם צפוף לך מאחור- משמע שהמרווח לוקה. אבל אם צפוף מאחור ובנסיעה אתה לא מרגיש שום קפיצה (ממש לא המצב בפולו), אז הרי שהרכב נוח (עיין ערך סקסו).

מצמץ

New member
אז נמשיך לשוח בכל זאת ../images/Emo13.gif

תראה אתה מפספס את הנקודה, אני מנסה להסביר לך שהנוחות נקבעת ע"י הרבה פרמטרים. הסקסו קטנה מהקלאסיק, והיא מיועדת ללקוחות שרוב הזמן אין להם נוסעים מאחור. לעומת זאת הפולו כוונה לשוק שבו כן מיועדים להיות נוסעים מאחור ושהם גם רוצים 4 דל´ ובגאג´ לעומת הפולו הרגילה. ולכן אם מתחשבים בעובדה שהסקסו מיועדת בעיקר לאדם אחד או זוג אז כן היא בהחלט נחשבת כמכונית נוחה. נ.ב. בהתחלה חשבתי שרשמת (עיין ערך סקס!), ואם סקס בזמן נסיעה/נהיגה אז נושא המקום והנוחות הוא גורם חשוב כפליים
. וכשעכשיו אני חושב על זה, אני מרחם על כל האיטלקים הצעירים שהיו צריכים לעשות סקס בתוך הפיאט 500
מצמץ, שעדין לא ניסה סקס בזמן נהיגה אבל מוכן לנסות בשם המדע .

אני חושש שמי שמפספס פה את הנקודה

הוא דוקא אתה... שכן לנוסעי הסקסו (אלו שעושים מה שעושים מאחור) יהיה נוח יותר מאשר בסקודה פייבוריט, למרות שהיא מרווחת משמעותית מהסקסו. אני חושב שמיצינו, ונפרד כידידים וכמו שאמרתי- בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

מצמץ

New member
אני

עדיין לא ניסיתי לעשות סקס במושב האחורי של הסקסו או הפייבוריט (ולמען האמת גם לא רוצה לנסות). נ.ב. זה יכול להיות תחליף מצוין בשביל מי שאוהב סאדו. מצמץ, שחושב שסקס במושב האחורי של מכונית קטנה מגביל את התנוחות
.

suger

New member
אז לסיכום...ותגידו לי אם טעיתי...../images/Emo66.gif

סיכמתי את התשובות שלכם למטה. 323- גדולה, לא נוחה קורסה- אמינה, יקרה, איכותית אפלאוז- מכוערת, נוחה, מיושנת אקסנט- לא!!!!!!!! סוויפט- לא. לאנסר/סופר לאנסר- לא נוחה ובמקום הראשון: גרנד לאונה - רכב משפחתי (גדול מידי?), נוחה, אמינה, מודרנית... הלא כן??????? למישהו יש מה להוסיף על אחד הדגמים או להוסיף דגם אחר???

suger

New member
אוי, עכשיו בדקתי במחירון....

אני רוצה שנת 95 והיא יקרה לי. רק אם אני אקנה שנת 93 זה יהיה במחיר שאני רוצה (35) איזה בעסה!!!!!!!!!

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif ראית מה עשית ../images/Emo35.gif

כולה רשמת שאת רווקה שמחפשת רכב וקיבלת את הטרד הכי ארוך בדף. רמת החשקומיצין של חברי הפורום גבוהה... טוב שלא שאלת איזה גבר עדיף, איזה מודל איזה מוצא ואיזה יד (הכי גרוע זה אם הייתי שואל אם יש מתנדבים
) כמובן שהל בצחוק, פשוט מיעוט הבנות פה בפורום מעורר את חברי הפורום כל שאלה מחדש (וטוב שכך
, בוקר טוב אנשים ) אני מחכה לשמוע מה קנית בסוף.
דרור זי ב
עצבני על סטטיסטיקה בפורום.

suger

New member
גם אני בשוק...

מכמות התשובות... באף פורום לא הייתי כזאת פופולרית... כתבתי שאני רווקה סתם כדי שתבינו על גודל האוטו ולא התכוונתי ליזום איזה סנסציה או איזה מפגש סמוי, ממש לא!!! טוב, אני עוד אכנס לכאן... עד שאמצא אוטו... ת´אמת, חשבתי אשאני אהיה נעולה על משהו מכאן, אבל כנראה שלא... כי האוטו הכי מומלץ (גרנד לאונה) גדול בשבילי. אני עדיין אברר על היונדאי אם באמת היא כזו גרועה כי אני ממש לא מוצאת אוטו אחר שאני רוצה לכל אחד יש חסרונות אחרים וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מ 35000 טוב, אם עוד מישהו יזכור אותי וירצה לעזור- ב ש מ ח ה !!!!!!! ובהזדמנות זו
לכולכם על העזרה!!!!!!!!!!! ביי ויום טוב לכולנו!!!!!!

שלא יבלבלו לך את המוח..

תראי, גברים אוהבים לחלום על מכוניות, וחלק מהאנשים פה מדברים הרבה על פרארי ומרצדס, אבל נוסעים במזדה (או שטרםהוציאו רשיון) ...נראה לי שאת מחפשת משהו זול ואמין.. אז אני מכיר לא מעט אנשים עם אקסנט - גם מהמודלים הראשנים - והם מאד מרוצים. תתיחחסי עליה יפה, והיא תיסע... רק להשתדל למצוא אחת שלא קרעו לה את הצורה... היא היתה להיט עם חברות הליסינג והם יודעים בדרך כלל מה טוב בשבילם. לגבי המתלה שנשבר באקסנטים - טוב בסדר.. ידוע וצריך לטפל בזה ובכלל - לא קראתי את כל התשובות - אבל לא אוטו קטן (106, 205, רק לא פיאט.. ;)) ? מנוע 1400 זה די והותר עם את נוסעת לבד רוב הזמן יותר זול, קל לחנות, תחסכי המון דלק וכו´... סוזוקי סוויפט זו גם אפשרות עם את רוצה משהו טיפה יותר גדול - אמינה כמו שעון שוויצרי... אממ כמו רכב יפני

גרמי

New member
חברות הליסינג יודעים מה זול בשבילם

סביר להניח שמה שזול בשבילם יהיה גם זול בשביל בעל רכב פרטי, אך זה ממש לא אומר שזה טוב בשבילם. את מנהל צי הרכב לא מעניין מצב הגב של הנהג, או הבטיחות האקטיבית של האוטו שעשוי לסייע למנוע תאונה בתנאים קיצוניים. זאת הבעיה הגדולה ביותר בשו הרכב הישראלי. קונה הרכב הממוצע חושב שאם ציי רכב ונים את האוטו בהמונים, כנראה שזה אוטו טוב. במקרה של הלנטיס, הקונים הפרטיים גם שכחו לבדוק שחברות הליסינג וההשכרה קנו את המכוניות במחיר הנמוך ב 15% מהמחיר לצרכן. כבר לא כל כך כדאי בתור קנייה פרטית, אה?

itzik93

New member
צודק באופן חלקי

הרבה אנשים הבינו שבשנים האחרונות הרבה אנשים קיבלו רכבים מהעבודה (לאנטיס/אקסנט) ומודעים היטב לחיים הקשים שחלק מרכבים אלו עוברים. חלק נכבד מן האוכלוסיה תמיד יחפש את ה"פרטית", סביר להניח שהיא תהיה שמורה יותר והק"מ יהיה נמוך יותר - לחלק מהאנשים זה שווה את ההפרש (ובצדק). אבל, תמיד יש את אלו שלא נדבקים לסטיגמות ופוצחים במסע חיפוש אחר רכב טוב מהשכרה/חברה/ליסינג ומוצאים... חלקם מרווחים, חלקם "נדפקים" וחלקם לא ממש מוטרדים מנושא ירידת הערך או הסטיגמה (כי זה יחסית קל למצוא אוטו מהשכרה מאשר לחפש באופן פרטי ולהתרוצץ כמו מטורף) איציק

למעלה