תעזרו לי

הממם

החנות שבמרכז העיר נמצאת ממש ליד מקדונלס.ממש צמוד, אם את מגיעה למרכז העיר תשאלי איפה מקדונלס וישר יסבירו לך... והחנות בתלפיות זה מול הקניון האחים ישראל אם אני לא טועה, או שרואים לזה קניון לב תלפיות.. לא זוכרת בדיוק.

The Reuty

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא לקנות בג'ונגל, החיות שלהם מוחזקים בתנאים נוראיים ביותר! הם מתעליים בבעלי חיים. חוצמזה להזמין מהאינטרנט יותר זול. האתר שמיכל נתנה לך (פטפלאנט) הם מגיעים לכל הארץ..

Sweet Fantasy

New member
ג'סי אמרה

ואני סומכת עלייה שרוב האוכל של החמוסים בארץ הוא באיכות פחות טובה משל גורי חתולים וחוצמזה שזה כן הרבה יותר יקר קילו עולה 45 +- שקל כש4 קילו עולים 80-120 תלוי בסוג האוכל

טוב, קניתי ../images/Emo124.gif

הייתי בחנות "תחביב" שם ברח' שמאי, קניתי לה את acana (אינעל העולם
100 ש"ח ל- 4 ק') הבחור שם ממש חביב (ועם קרחת
כמו שאני אוהבת
) עירבבתי למזל עם האוכל הישן שלה, נחכה שתתעורר ונראה מה יהיה. אמר הבחור (הקירח
) אם לא יהיה טוב, אפשר להחזיר גם אם פתחתי. נחמד נכון??

WTR

New member
אקנה../images/Emo99.gif

אני מודה לך בשם בעלי החיים שהרגע חסכת להם סבל. תודה!
(אקנה לא נוסה על בע"ח..)

כן, הבחור שם טרח להגיד לי את זה

והאמת??? שכחתי את השמות שכתבתם לי כאן, אז נאלצתי לסמוך על המילה שלו בענין האכות

Sweet Fantasy

New member
סבבה

אקנה אומנם באיכות טיפה יותר נמוכה אבל עדיין הרבה הרבה יותר עדיף מאוכל מהסופר או מאייס (שיהיה) וכן זה קצת יקר אבל מה לעשות זה מה שמזל צריכה
את תראי שהפרווה שלה תבריק ותהייה נעימה עם אוכל איכותי..
ולהבא פשוט תרשמי את השמות על דף
ואל תשכחי לפני שהאוכל הזה נגמר לקנות עוד אחד בזמן ואם זה אוכל מסוג שונה לערבב בינהם.

את יודעת שעד עכשיו מזל לא נגעה

באוכל???
ריחרחה והמשיכה הלאה, לא מתאים לה

WTR

New member
את לא מעבירה אותה בהדרגתיות?

חכי קצת והיא תאכל, היא לא תרעיב את עצמה ובניגוד למה שמיכל אמרה, לדעתי אקאנה ממש לא רמה נמוכה

כן בהדרגתיות, עירבבתי לה עם האוכל

שהיא רגילה והאוכל החדש. מעניין מתי אני אשמע שוב את הקחשקחקקחקקחש שלה כשהיא אוכלת הכונפה הזאת

Sweet Fantasy

New member
תמיד יכול להיות שהיא לא אוהבת

את האוכל, קורה.. בגלל חשוב לפעמים להחליף מאכלים שהחמוסים לא יתרגלו לדבר אחד ואז לא ינגעו באוכל אחר.. אני לא יודעת מה היא אכלה לפני, אבל יש מאכלים בעלי טעימות גבוהה יותר לא מחייב שזה יותר בריא או יותר איכותי אבל זה יכול לקרות.. אני חושבת שרויאל זה המאכל עם הטעימות הכי גבוהה.. (נראה לי אני לא סגורה על זה, לא רק אצל חמוסים גם אצל כלבים וחתולים)

ת'וררתי הבוקר וגיליתי שהיא אכלה רק

את האוכל המוכר לה. לא לדאוג?? להשאיר לה את החדש בצלחת?? ובסוף היא תאכל אותו? כמו שכתבה איילת למעלה?

Sweet Fantasy

New member
ערבתת לה יחד

ומתוך זה היא ליקטה רק את הישן?
(כל הכבוד לה אם כן) אל תשימי אותו בנפרד תמשיכי לערבב אם היא לא תאכל אין לך ממש ברירה תאלצי להחליף. בדר'כ מחליפים בחנויות אם האוכל לא מתאים..
אני מקווה שהיא תאכל אותו, תנסי לתת לה לאכול מהיד קצת מהחדש.

לידי הוא לא מגודל ומפחיד חחחחח

אנחנו אותו גובה כמעט, אותי הוא לא מפחיד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה