תעזרו לי

תעזרו לי ../images/Emo101.gif

הסתבכתי
הלכתי לקנות אוכל למזל, חיפשתי מזון לגורי חתולים, ואין אוכל לגורים רק לחתולים
מה עושים??????

Sweet Fantasy

New member
איפה הלכת לקנות?

אם אין, אז לא נורא אם חד פעמי תתני מזון איכותי לחתולים בוגרים. אבל חשוב שיהיה איכותי, כי באוכל פשוט אין את מה שהגורה צריכה בכלל באיכותי יש קצת.. בכל אופן את יכולה לקנות לבוגרים ואם הזדמן לך (והמצב הכלכלי מאפשר) להחליף את האוכל לאוכל לגורי חתולים לפני שהאוכל החדש נגמר, תחליפי.. ד'א, חשוב לערבב בין 2 סוגי האוכל לפני שמחליפים ולא לעשות את ההחלפה במכה.

מה זה חד פעמי??

אם אני קונה אז זאת שקית של 1.5 ק', זה לא חד פעמי, זה עד שיגמר חיפשתי באייס, במחסני מזון ואין לגורים

Sweet Fantasy

New member
את רואה,

במקומות כאלה אין אוכל איכותי לגורי חתולים בכלל.. המקומות היחידים שמוכרים מאכלים איכותיים לחיות הם חנויות חיות ואתרים באינטרנט, את יכולה להכנס לקישורים ולהזמין מחיש חי (שהם זולים יחסית, יותר מחנות) תשאלי אם הם עושים משלוחים לאיזור שלך, אם כן תגידי שזה דחוף ואולי יש מצב שכבר מחר יגיע שליח עם האוכל. ושאמרתי חד פעמי התכוונתי לשק, ותראי שציינתי שאם את תוכלי להחליף לפני שייגמר זה יהיה עדיף.. ושוב בקשר לאוכל חמוסים, את לא תמצאי אוכל טוב בסופרים אז אין מה לחפש.. האוכל שם "זבל" לעומת מה שהחמוס זקוק לו..

לא נשאר לי עוד הרבה אוכל כדי לערבב

לה, משהו לעוד פעם אחת (שמחזיקה מעמד יום שלם עד שהיא מסיימת את זה) ואם אני אזמין דרך האינטרנט יחייבו אותי פי1000 בגלל המרחק. איזה אוכל את קונה?? מה המשקל שלו? וכמה הוא עולה? רוצה לעשות השוואה

Sweet Fantasy

New member
השוואה?

המחיר של אוכל ברמה ירודה מן הסתם יהיה זול יותר מאוכל איכותי.. אני קניתי היום היום רויאל קינן בייבי קט 4 קילו - 109 ₪ ועכשיו אני מערבבת עם אוכל חדש לבוגרים - לא משהו מוכר כי אני קונה באופן פרטי זה ברמה של פרו פלאן ושק של 9 קילו עלה לי 120 ₪ בקש רלמרחק בגלל זה אני ממליצה שתתקשרי ותשאלי אם הם כן עושים משלוח לאיזור, אם לא לא ואם כן הרווחת, יכול להיות שמעל סכום השמנה מסויים הם כן עושים לאיזור. למה לא לשאול? אם לא אז אני ממליצה מאוד ללכת לחנות ולקנות מזל קטנה עדיין ואוכל איכותי במיוחד בגיל הזה מאוד חשוב לה, לגוף ולפרווה. בקשר לעירבוב, תלמדי להבא להחליף לפני שנגמר כי זה יכול לעשות בלאגנים לקיבה שלה, יכול מאוד שיהיה לה בימים הבאים עם החלפת האוכל קצת קקי מסריח ואולי אפילו שילשול.

כאילו שהקקי שלה לא מסריח עכשיו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי זאת
אוקיי, אני אתקשר את יכולה לתת לי קישור לחנויות כאלה?? למה אני מפגרת בקטע הזה

למה לא לקנות

אוכל ספציפי לחמוסים? יש לפרסטיג' (כ.צ.ט) לויטקראפט (שיף את ריבובסקי) ו-וולט דיווין (מפעלי ים) יש את זה בחניות מחמד, לא יותר יקר מאוכל של גורי חתול, יותר מתאים, וחנויות עושות משלוחים לרוב ללא תוספת תשלום.

מכיון שנאמר לי שהאוכל לחמוסים

הרבה יותר יקר מאוכל לחתולים. ולא בטוחה שעושים משלוחים עד בית שמש מתל אביב, בשביל שקית אוכל

יש חנויות באזור ירושלים

או קרוב יותר אלייך (אני חושב) ולא חייבים להזמין מת"א. וזה לא נורא יקר. ולדעתי עדיף לתת מזון ספציפי לחמוס שמכיל גם בשר,ביצים,דגים ובקיצור כל מה שצריך,אפילו אם זה קצת יקר, כי זו חיה שצריך להשקיע בה. כמו שמי שקונה כלב גיזעי באלפי שקלים לא יתן לו בוזנו או משהוא כזה שיש בו רק קמח. זו דעתי בלבד. ואין בה לסתור או לשלול כל דעה אחרת.

Sweet Fantasy

New member
אוכל איכותי של גורי חתול

מכיל הרבה דברים להם החמוס זקוק, לפעמים יותר מאוכל שנמכר בארץ מיוחד לחמוסים אין בכלל מה להשוות לבונזו, מי אתה ד'א?

Sweet Fantasy

New member
אני לא ממליצה לקנות

את האוכל של החמוסים שיש בארץ.. ואם כן אז רק בשביל לערבב עם אוכל של חתולים לא לתת רק אותו.. יש את החנות ג'ונגל בירושלים אבל לא יודעת איפה בדיוק.. תקני אחד מהסוגים הבאים - רויאל קינן בייבי קט, פרופלאן, איימס, נוטרא נאגטס או גולד (של הגורים בקיצור) סיינס דיאט.. אני הכי אוהבת את רואיל ופרופלאן.

תאמת

לא ראיתי בשום מקום אוכל לחתולים חוץ מרויאל קנין וה לה-קט הזה. כאילו , אין לי מושג על מה אתם מדברים כשאתם אומרים פרופלן וכאלה חחח...

אני מירושלים

יש במרכז העיר 3 חנויות של חיות , והן נמצאות ממש צמודות זו לזו , האחת זאת ג'ונגל, השניה זאת אוקיינוס, והשלישית זאת ספארי. הן נמצאות ברחוב שמאי, ממש מקביל למידרחוב (בן יהודה) אם את מכירה.. ויש גם בתלפיות סניף גדול של ג'ונגל..וגם בקניונים, קניון מלחה..

למעלה