תעזרו לי בבקשה!!!

chupa chups

New member
תעזרו לי בבקשה!!!

שלום! גם אני מתה על הסדרה הכי יפה בעולם דוסון קריק! =) רק שיש לי בעיה אני מחפשת את המילים של השיר פתיחה של העונה הראשונה של דוסון בבקשה תעזרו לי למצוא אותן!!! תודה רבה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif...Run Like Mad

וולקאם..מקווה שתהני פה...
הנה הליריקס של השיר... הדגש| Run Like Mad
Performed by Jann Arden My heart is in my hands My head is in the clouds My feet have left the ground My life is turning around and round And every voice inside my head is telling me to run like mad Oh bows and arrows stars and sunsets hey hey hey yeah hey hey hey yeah Every heartbeat, every kiss just Makes me wonder what all this is Suits of armour Hearts and arrows Hey hey hey ye-eah!

אוי, אנשים../images/Emo70.gif

הרגתם אותי
עכשיו הזכרתן לי את השיר של העונה הראשונה.... ופשוט ממש ממש ממש התרגשתי.... אחחחחחחחח, כמה אני מתגעגעת לכל הימים האלו בקייפסיד....
כמה שאני אבכה שבכל יגמר
כל פעם אני קולטת את זה מחדש..... ואני כל פעם בדיכאון מחדש! אני מ-ת-ה
דניאל

אין צורך למות...

למרות שבאמת העונות הראשונות היו מדהימות והשיר פתיחה של העונה הראשונה מקסים!!! איזו נוסטלגיה...
אבל תודה לאל יש לנו עוד כמה חודשים להנות לפני שהסדרה נגמרת.

elior15

New member
איי איי

תראו נכון שזה עצוב וממש גורם לרצות למות שהסידרה נגמרת אבל באו נהנה ממה שנשאר וננצל את זה כמו שצריך

מרילנצח

New member
אנשיםםם אני רישמית מתה!!!!!!!!!!

נמאסססססססססססססססס ליייייייייייייייייייייייייייייייייי אני כבר לא יוכלה יותר ללמוד.. ואפילו אין לי תירוץ להפסיק כי אין שומדבר בטלביזיה.... הצילווווווווווווווווווווווווו *מחוסר ברירה אני אחזור ללמוד...*

*מתה*

אני כל כך כל כך כל כך כל כך עצובה
למה זה נגמר
ויש צורך למות
צורך גדול מאוד
אנשים, אני אהיה כל כך בדיכאון שזה יגמר!!!!

elior15

New member
נו אנשים(בנות) אתם לא מבינים

שאתם מכניסים אנשים אחרים לדיכאון ומרי לנצח זה שבוע אחרון ללימודים תתעודדי קצת :)

אממממ... אליאור (נכון?)

אנחנו (אני לפחות) באמת מצטערות שאנחנו מכניסות אנשים אחרים לדיכאון שלנו, אבל, פשוט... זה כל כך עצוב! ועוד אחרי כל הזכרונות שהשיר פתיחה הזה מעלה בנו..... ושלא יהיו עוד עונות, ושאין יותר מושג כזה "דוסון קריק" זה פשוט עצוב! (*מצטערת גם על זה*) ונכון, זה שבוע אחרון ללימודים! איזה כיף! אבל זה לא ממש קשור... עוד הפעם *סורי*... דניאל

מור...

יהיה בסדר, את תעברי את זה. לי נשארה רק הבגרות בלשון, ואני כבר לא הולכת לבי"ס וממש מרגישה את החופש. אל תדאגי, גם לך זה יגיע...

מרילנצח

New member
ליאתוש ../images/Emo24.gif

תודעעעעעעעעעעעעעעעע המוח שלי מתפחלץ מרב לימודים כבר אני לא מסוגלת....... יש לי ביום רביעי מבחן ענקי בלשון ואני לא יודעת כלום... מקסימום..

בהצלחה../images/Emo70.gif

תזכרי שזה בסך הכל לשון...
ושזה עוד מעט נגמר, ואז יהיה חופש הרבה זמן!!!

chupa chups

New member
אני ממש לא התכוונתי לצער

פה אנשים!!!!!!!!!!!!! חברה שלחה לי את השיר והייתי חייבת את המילים המדהימות שלו!!! אז ממש תודה על המילים ושוב סליחה באמת!!!!!

למעלה