תעזרו לי בבקשה

vitali33

New member
תעזרו לי בבקשה

אני מחפש משהו סביר חשבתי על נהג נראה לי גם נתרום וגם יהיה סבבה נראה לי אז יש שאלה ככך האם כל התקופה עד שאני מקבל את הרשיון זה נככל בתקופת השירות הסדיר שלי או שזה הול כמו קד"צ שאלה שנייה אני רציתי לעסוק משהו שאני ינהל משהו יהיה אחראי על משהו כלומר משהו מפקד על איזה קבוצה או משהו כזה. בא לי לעשות משהו מאתגר משהו מעניין אבל אין לי מושג מה אתה יכול לעזור לי תודה
 

JuveFan

New member
אפשרויות

עד כמה שאני יודע, קורס נהגים עושים בתור קד"צ, כלומר זה לא נחשב בפז"מ שלך. להיות נהג זו עבודה לא קלה. אני רואה את הנהגים אצלנו שצריכים לנהוג במשך שעות ואם הוא נהג של כוח מסויים, הוא צריך לקפוץ איתם ולהסיע אותם למקום האירוע. אם אתה רוצה להיות מפקד, אתה יכול לנסות לצאת לקורס מכי"ם כלל צה"לי של חיילים שלא מיועדים לתפקידים קרביים, כלומר 02. לא חובה להיות חייל קרבי כדיי לצאת לקורס מכי"ם. אני מקווה שתמצא את מה שמתאים לך ידידי.
 

יניב100

New member
נהג

בנוסף למה שנכתב בתגובה הקודמת רציתי להגיד שהקורס גם קיים לא במסגרת של קד"צ. לגבי קורס מכ"ים-צריך פרופיל 72 לפחות ישנם מקרים חריגים שאנשים עם פרופיל 64 שמתקבלים לקורס אבל בתנאי שאין להם סעיפים פוסלים. ולכן האופציה שלך אם אתה רוצה ליהיות נהג,אבל גם מפקד,אתה יכול לבקש אחרי 4 חודשים במקצוע ללכת לקצונה וליהיות קצין רכב.
 
למעלה