תעזרו לי אנשים
!!

°bubels°

New member
תעזרו לי אנשים../images/Emo92.gif!!

היי מה המצב?? תראו אני אוהבת ילד אחד בכיתה ז' והוא גדול ממני וכל הכיתה שלי אומרת לי לשכוח ממנו כי בחיים כי הוא לא שם עליי אבל הוא אמר לי שאני הכי יפה בכיתה שלי!! אולי זה אומר משהו!!?!?!?

יכול מאוד להיות אבל..

לא צריך לקפוץ ישר למסקנות אחרת את עלולה להיפגע..אני חושב שקודם תנסי איתו קשר של ידידות ואחר כך תראי לאן זה מוביל..את לא יכולה ישר להסתער עליו כי הוא גדול ממך וזה יכאיב מאוד אם הוא יסרב..אז תנסי לעשות את זה באיזי ולהתקרב אליו לאט לאט..בהצלחה

°bubels°

New member
יווו תודה על ה../images/Emo53.gif נשמה!!!

אוףףף... הוא ממש כוסון חתיך טוב... כל יום אני רואה מישהו יפה אבל לא ראיתי מישהו יפה כל כךךךך

sh53

New member
אולי זה אומר משהו ואולי לא

רק הוא יודע אם הוא התכוון לתת לך מחמאה כי הוא בחור מתוק או שהוא התכוון לכך שהוא אוהב אותך. כמו שאמר לך המלך קודם, צריך ללכת על זה לאט לאט ולא לרוץ מהר מדיי עם הקשר. ככה את לא תפגעי.

°bubels°

New member
שושי'לה תתחברי לאייסיקיו!!!

מי שרוצה את האייסיקיו שלי אז הינה 319375988

אני מוכנה להשבע שכבר

ביקשת ממנה להתחבר לאי סי קיו ... איזה סנובית היא ... שושי לא יפה .....

sh53

New member
כולם לצ'אט

ואני לא סנובית
מותר לי לראות טמבליזיה?

לדעתי

אני לא תומכת בקשרים עם בנים מבוגרים בגילך . את כולה בת 10 (כיתה ה'? ) לדעתי פער הגילאים בשלב הזה הוא מאוד גדול, את תביני כשאת תהיי בת 14... ולא תראי ממטר ילדים בכיתות נמוכות יותר ... זה לא כמו גיל 17 -18 שאת מסוגלת לדבר בגובה העיניים עם מישהו בן 23 כי שניכם עוברים חוויות דומות .... את דלוקה על בחור שלא רק שאין לכם תחומי עיניין משותפים , אלא שגם אתם לא חווים אותם חוויות משותפות ... הוא עומד בפתח גיל התבגרות ואת מאחרת מאוד אחריו... חכי עד שאת תהיי בכיתה ז' ואז תראי איך הוא , אני מבטיחה לך שנקודת המבט שלך תשתנה עוד המון פעמים ... לדוגמא כהיום אצלי, היופי , והחיצוניות כמעט שלא משפיע.. אני לא נדלקת מהר על בחור שנראה טוב ... אני יותר מביטה כבר פנימה.... אצלך את עדין עסוקה בכמה שהוא יפה ....ובזה שהוא נתן לך מחמאה .... אני לא מזלזלת בך חס וחלילה.. אני רק אומרת לך שדברים עוד ישתנו מליון פעמים ... ואני מציעה לך לשמור על עצמך ולא לעשות שטויות ....

למעלה