תעודת עניות.

נץ666

New member
אבל, עכשיו כשאני קורא את ההודעה שלך

את עסוקה עכשיו בסוג של "מגננה". במקום לנסות להגחיך אותי, עאלק, תבדקי באמת מדוע הגיעו רק 80 אנשים. תבדקי את הסיבה שלי, שנתתי, תעשו משהו במקום להדוף ביקורת ולהגיד שהיא "לא צודקת" "מצחיקה" או לא יודע מה.

נץ666

New member
אני מאז ומעולם נוטה לקבל את רגשוני

הצחוק כהסכמה מלאה אתי, וגם הפעם אני יודע שאת מסכימה אתי.

נץ666

New member
זה בסדר את יכולה גם עליי

לכשניפגש, אם בכלל. קראתי את הסיבה לצחוק שלך, היא כל כך רחוקה מהאמת ומניחה הנחות א-פריורית לגביי שאין לי ברירה אלא להניח שאני אחראי בלעדית לדימוי שלי.

ixmix

New member
על סמך מספר דברים:

הנושא הוא ללא ספק מיינסטרימי, והוא בוודאי חשוב ומשמעותי. אבל - להפגנה הגיעו 80 איש. וזה אומר שהמיין-סטרים בחר להתרחק מכן כמו מאש. אני מניח שזה קשור לנשים שנבחרו להופיע, ולגופים המשתתפות בארגון (הייתי כותב גופות, אבל זה נשמע רע), שחלק מהן נתפסות כקיצוניות לזרא. מה שהכי נורא בכל הסיפור הוא שאתן מצליחות להפוך מאבק חשוב לקריקטורה של מאבק כשאתן הופכות את העולם כולו לקריקטורה בתפיסות עולמכן הקיצוניות. סוג של תפיסת עולם קיצונית שבאה לידי ביטוי בבחירת הנואמות הוא סירובך. לדעתי זכותך לשבת בכלא שנתיים-שלוש במקום לשרת כמו כל סרבן / עבריין אחר (וחבל שזה לא קורה, אבל כמו עבירות אחרות על החוק גם כאן אין מיצוי הדין) ואני בהחלט יכול להבין את הסירוב שלך, אם כי הוא נשען על אלה שלא מסרבים, שבלעדינו היינו כולנו מתים, סביר להניח. האם מול גבר שעשה פי עשר ממך בתחום, היו צריכות המארגנות לבחור דווקא בך? (ואני פונה אלייך כי את בדיוק הדוגמא לקיצוניות שמלייצנת את האירוע והופכת אותו לשולי)... אני מניח שאני הייתי מארגן אחרת, ואולי מגיע ליותר מ 80 מתייצבים לאירוע שהגיע לידיעת אלפי תומכים בו (לא פוטנציאליים, אלא תומכים ממש) ויש אלפי פעילים בתחום. אבל זה אני, אתן מעדיפות לוותר על ההשפעה, העיקר להרגיש צודקות וגאות בכך. או שטעיתי וזה סתם ארגון מביש שהצליח להביא 80 איש מתוך אלפי פעילים בתחום?

צימעס

New member
נראה לי שכל הניתוחים האלה

לא קשורים. יותר סביר שהיתה בעיה בפרסום של האירוע מאשר בבחירת הדוברים. "המיינסטרים" ש - לטענתך(*) - נגד סחר בנשים, לא מכיר את הגבר הפעיל כבר 30 שנה, וגם לא מכיר את עידן. מבחינתו - אלה שמות של "נואמים", הוא מקווה שהם לא יאריכו בדברים, וזהו. בפעם הבאה, בלי קשר להבעת דעתך על בחירת הדוברים, אם אתה חושב שהאירוע חשוב ושמן הראוי שיהיה גדול יותר, תתקשר לחמישה חברים שלך שגרים בסביבה, ותגיד להם שיעשו לך טובה, ויגיעו. ~~~~~~~~~~~ (*) לטענתך, כי נדמה לי שהוא לא באמת חושב על זה, לא עוסק בזה, ומדחיק היטב את הקשר בין "ללכת לזונה" (על הזלזול והרתיעה מנשים אלה) ל"סחר ב(א)נשים" (אותן נשים, אבל הפעם הן זקוקות לאמפתיה שלו). > משכללת את רעיון הסוגריים <

למעלה