תעודת עניות.

ixmix

New member
תעודת עניות.

טוב, אז אחרי הטררם השתתפו לפי ואללה באירוע נגד הסחר בנשים 100 משתתפים (והיו 12 נואמות, מענין אם הן כלולות בספירה). באתרי חדשות אחרים לא מצאתי אזכור, אבל אולי היה וכישורי החיפוש הלקויים שלי היו לי לרועץ. בכל אופן, ניכר שמדובר באירוע בשולי השוליים של החברה הישראלית, בקצה הקיצון שלה. הייתי אומר תעודת עניות לחברה הישראלית, אבל יש לי תהיות לגבי הארגון והבחירות במהלכו, אז אני לא בטוח שתעודת העניות היא לחברה כולה. http://news.walla.co.il/?w=//959550 |סלינק| סתם לעדכן, כי זה דובר כל כך הרבה ברשת ובסוף לא יצא משהו.

shellyland

New member
זה בערך פי חמש

מהעצרת הראשונה, לפני מספר שנים. לא גידול יפה?

ixmix

New member
יפה, ובכל זאת.

יפה שהגידול הינה פי חמש, אולם זה עדיין גידול ב 80 נשים בלבד. אני מציע שאולי המארגנות, שידעו להפיץ את הבשורה ברשת כה יפה, יעשו חושבות ויעלו רעיונות חדשות.

חשבת על הרעיון

שהאירוע תוכנן מראש בצורה הזו במיוחד כדי שיבואו מעט אנשים, וכמובן כמה שפחות גברים? עכשיו השובניסטיות (אלה שמתכנות פמיניסטיות) יקבלו "קייס" לטענה שלהן לפיה גברים אדישים לסחר בנשים ולניצולן.

נץ666

New member
לא מאמין בתיאוריות קונספירציה

כן חושב שתהליך העבודה של הקבוצות האלה גרוע מאוד. לדעתי יש יותר עבודה פנימית של הקבוצות בינן לבין עצמן ופחות מדי יציאה החוצה אל הציבור הרחב. מה גם שהנציגות בכנסת הן דמויות קונטרוברסליות במיוחד שתומכות בכל דבר הקשור לזכויות הפרט, וכך הן לא ממש מצליחות למקד אנרגיות בנושא סביבו התקיימה המשמרת הזו. כמו-כן ברשימת המדברים הופיעה עידן חלילי שלא מסוגלת, לדעתי, לייצג איזה קבוצה סבירה של ישראליות בגלל סירובה לשרת בצבא בנימוק בעייתי-משהו. כלומר, כדי שיגיעו הרבה נשים/אנשים הדוברים חייבים להיות כאלה שמיצגים/מיצרים קונצנזוס כלשהו סביבם. הדוברות, מרביתן מיצגות נקודות משבר/מחלוקת ואי הסכמה.

ixmix

New member
זה לא רק זה.

נראה לי שיש הרבה בדבריך, אבל צריך גם לזכור שזה לא מקרי - לא קונספירציה כמו זאת שהציע הסדרתי, אלא פשוט חוסר ברצון אמיתי להגיע לקהל גדול. אולי טבעי שעמדה קיצונית מביאה לחוסר אכפתיות (שלא לאמר זלזול) למה שחושבים שאר הציבור, מעין עמדה "להכעיס" יותר מאשר עמדה אמיתית. במבט מהצד, זה קורה שלא מעט קבוצות שוליים.

נץ666

New member
שני דברים

לדעתי, מבחינה סוציולוגית ופוליטית השאיפה האמיתית של הקבוצה הזו היא להתרחב אל מעבר לקבוצת המשוכנעות/ים. דא עקא, שכמו קבוצות שוליים בעלות אידיאולוגיה חד-משמעית הן מתקשות להשפיע על הזרם המרכזי, או על נרטיב-העל של החברה בה הן פועלות. במקרה הספציפי הזה זה כישלון מהדהד. כיוון שמדובר בנושאים מהותיים לכל חברה שוחרת זכויות הפרט, ומשום-מה הקבוצות האלה מצליחות להתגלגל לפתחי השמאל הרדיקלי, שלטעמי משתמש בהן לצרכים אחרים שלו, או לענין אנשי ציבור שבעצמם לא מסוגלים לפרוץ את קבוצת ההתיחסות שלהם. לכן אני טוען שאין פה קונספירציה אלא תהליך פעולה כושל, לא חכם. יתכן, אולי, שהישארות בבועה הקטנה מייצרת ביטחון עבור כמה נון-קונפורמיסטיות ו/או תחושת ערך-עצמי הנגזרת מ"אני צודקת" מול "אתם טועים". חבל

renjintso

New member
איך זה באמת

שבכל שרשורי זכות האשה על גופה התעלמו כולם מזכותם הבסיסית של גברים ללדת ילדים?

אף אחד לא שולל את זכותם ללדת

ילדים. זו זכותו של כל גבר, ואין זו אשמתו של איש, אפילו לא הפר"דיות, שהם לא יכולים.

אלי ו.

New member
אתה מדכא אותי

אולי נחליט שנלחם בעד זכותו של הגבר להוליד כסמל למאבק שלנו ברומאים?

אתה ממש לא נראה לי כמו לורטה

אבל בכל זאת אזכיר לך- אתה יכול להוליד. אינך יכול ללדת. בלבלנו כבר מספיק את אלה שלא ראו את בריאן?

אלי ו.

New member
זה בגלל שאתה לא מגיע למפגשים

הדמיון ביני לבין לורטה מדהים, בייחוד אחרי שהורדתי את הזקן.

איזיקו

New member
../images/Emo6.gif בהחלט. הדמיון אינו רק ללורטה,

הדמיון בינו ללורנה עוד יותר מדהים. בייחוד אחרי שהוריד את ה#^&.

למעלה