תעודת עניות לפורום

nk29

New member
מסכים עם כל מילה שלך! גם אני חושב ככה!

הפורום הזה מורכב ממעריצות של השחקנים - ולדעתי - הרוב לא מבינים את הרבדים העמוקים של הסדרה - מבחינת מיתולוגיה ומותיסים נוצריים/ יהודיים/ שונים. אני בשמחה הייתי משתתף בדיון כזה - אני לומד דמינולוגיה ביהדות ובנצרות (תורת השדים), - אבל המחשב שלי היה מושבת בשבועיים האחרונים... אולי תעלה את הדיון שוב - ותראה כמה ישתתפו הפעם? אם תעלה שוב אז אני כנראה אשתתף.... והרבה פעמים ההיתייחסות לפרק כזה או אחר מתגמדת בגלל שטות שאחד השחקנים הראשיים אומר/ עושה - ושלל המעריצות מזילות ריר עליהם. אני אישית משתתף בפורום בגלל הסדרה - ולא בגלל שחקנים כאלו או אחרים. אגב, סטארגייט החדש, שהתחילו לשדר ב2009, זה סדרה חדשה, קאסט חדש, או המשך (ראיתי עונה ראשונה והלכתי לאיבוד בדרך....) בכל מקרה - נושא רציני לשיחה - תפתח דיון - אם אני נמצא באתר, אני אגיב...

alonback

New member
הדיון ננעץ ואתה מוזמן להשתתף

בקשר לסטארגייט, בוא לפורום ואני אענה לך על כל השאלות שיש לך.

../images/Emo224.gif../images/Emo27.gif

א.אתה יודע לנסח דברים(!) בצורה לא פוגעת ב.יש כ"כ הרבה הודעות שאי אפשר לראות שרשור של שתי תגובות(אני בטוחה עכשיו שכולם כתבו בגלל ההודעה הזאת) ג.אני דווקא דיי אוהבת את הערצה השטחית פה כי מעריצות פה בכל הגילאים וכולן מעריצות כאלה (רובן). בפורמים שאני הייתי היו מעריצות שירדו על מעריצות אחרות וזה..מאותם סיבות שלך (לא באותו ניסוח שלך-_-)(שחשוב לי לציין שזה לא פייר.) ואני חושבת שבקרוב זה ירגע ויהיה פה יותר דיונים כי הסדרה תחזור. הפגרה הרגה את כולנו ופשוט אין מה לעשות אז מציפים בתמונות ותגובות כאלה שטחיות.. עוד 3 ימים. זהו נראלי,כמה זמן לקח לי לכתוב את זה... שעה ככה,אי אפשר להבין כמה פעמים הבנתי את ההודעה שלך לא נכון XD

למעלה