תעודת עניות לפורום

alonback

New member
תעודת עניות לפורום

אני יודע שאני כבר הופך למעצבן ואני מצטער אבל הייתי חייב להביע את דעתי. לפני שבוע הבעתי דעה שהפורום לוקה מבחינה של דיונים עמוקים ושהמסה העיקרית אם לא היחידה של ההודעות כאן היא של הערצה שטחית לשחקנים/סדרה (תמונות, ציטוטים, פינות כאלו ואחרות). הרבה מכן חלקו עלי ואמרו שבעוד שייתכן שרוב ההודעות הן מהסוג שציינתי יש עדיין דיונים ואנשים שרוצים להשתתף בדיונים וכל מה שאני צריך לעשות זה לחשוב על אחד. אז אומנם כתבתי שבעייתי בשבילי לחשוב על דיון מהסיבה הפשוטה ש"על טבעי" היא לא "הסדרה" מבחינתי ושאני לא מעביר הרבה זמן במחשבה עליה (לעומת חלק מבנות הפורום, אני בטוח). למרות כל זאת כן העלתי נושא לדיון ונושא שלא ייתכן שאין לכן עליו דעה או משהו לתרום, ומה קרה? הייתה תגובה אחת לדיון שניסיתי לפתוח (רואי, אני מתנצל שאני מתעלם מהתגובה שלך פשוט היא לא באמת תרמה לדיון אלא הייתה יותר footnote). אני מסרב להאמין שבנושא כמו "אלוהים בעל טבעי" רק לי ולמשי יש דעה. מהר מאוד שרשור הדיון שלי ירד למטה והוחלף בעוד שרשור תמונות והודעות על כמה ג'ארד וג'נסן חמודים.

משי22

New member
זאת לא תעודת עניות לפורום

זאת בסך הכל הוכחה שהפורום לא מתנהל כמו שאתה היית רוצה שיתנהל, או שרוב האנשים בפורום לא מתענינים במה שמעניין אותך. הפורום הוא פורום פתוח לכל אדם שאוהב את על טבעי, והאופי שלו מתעצב לפי אופי הגולשים בו. זה נחמד שאתה מעדיף דיוני עומק על הסדרה, ולגמרי במקרה גם אני אוהבת אותם. אבל זה לא משנה. לא אני ולא אתה קובעים מה יהיה פה. אם אנשים רוצים לקרוא חדשות על הכוכבים אז זה מה שיהיה כאן. אם אנשים רוצים לעשות שרשורי תמונות אז הם יעשו. אם אנשים אוהבים סקרים ושאלונים אז הם יפתחו כאלה. אם אנשים רוצים להתפנגרל על השחקנים, גם זה מותר להם. בשביל זה נועד פורום לסדרה. כל דבר שקשור אליה מתקבל כאן. אם אותך ואותי מעניינים רק דיונים או ניתוחים רצינים, אנחנו יכול לפתוח כאלה או לעודד כאלה, אבל לא להצהיר שאם אחרים פחות מתעניינים בזה, זאת "תעודת עניות לפורום". זה הפורום, זה האנשים שנמצאים בו, לטוב ולרע. תראה לי פורום אחר יותר טוב מזה על הסדרה (בעברית...) ויהיה מה לדבר. ודרך אגב, אני מתכוונת לפתוח פינת דיון שבועית, במקום או בנוסף למצעדי הפורום. אני בהחלט מקווה שתהיה השתתפות.

alonback

New member
דבר ראשון, לא באתי ממקום רע

אני לא מכריח אף אחד להגיב על דברים ובשום שלב לא אמרתי שזה my way or the highway. אני רק טוען שלפי דעתי פורום צריך להיות שונה מאתר הערצה ופורום זה הוא יותר אתר הערצה מכל דבר אחר. אני טוען שחוסר ההשתתפות של אנשים בדיון שפתחתי הוא תעודת עניות מהסיבה הפשוטה שאנשים אמרו "תפתח ואנחנו נגיב, רוצים דיונים" ואז שפתחתי דיון שום דבר. זה במידה מסויימת אומר שהפורום הזה מוגבל לדברים כמו הדברים שאת ציינת שאומנם יש להם מקום אך מה לעשות הם שטחיים (המילה שטחי היא לא מילת גנאי). יכול להיות שאני שופט קצת מוקדם מידי אך את רוצה להגיד לי שבאמת לאנשים אין דעה על דת? זה כמו שלמישהו לא תהיה דעה על פוליטיקה.

משי22

New member
אוקיי

קודם כל, אני שמחה שזה לא ממקום רע, כי מההודעה הראשונה שלך הרגשתי כאילו אתה מזלזל בתחומי עניין של אנשים אחרים פה, אז אני שמחה שטעיתי
אני יכולה להגיד רק שאני מכירה כמה וכמה אנשים שאין להם דיעה על פוליטיקה (וגם לא על דת...), ואני יכולה לומר שגם אני פתחתי פעמים שלוש דיונים והתגובות לא היו בשמים, אבל בסופו של דבר אם משהו לא מעניין אנשים, הם לא יגיבו, לא יעזור כלום. מה שכן, יכול להיות שזה עניין של תרבות שהתפתחה בפורום (תרבות של אובר שרשורי תמונות וכדו'. דרך אגב, אני חושבת שנעשה שיפור בזה שקרן החליטה לפתוח שרשור מרוכז לחדשות ולתמונות. פעם באמת הייתה פה הצפה). יכול להיות שאם אנשים יתמידו בהעלת דיונים רצינים, אנשים יתרגלו להשתתף בהם ואולי זה ימשוך אנשים נוספים גם לצטרף.

קרניjack

New member
במילה אחת לדעתי: בנות.

וזה נחמד לנו לקשקש על השחקנים (למרות שגם אני מסכימה שיש פעמים שזה צועק "דיי, חלאס!"), וזה לא בקטע שיטחי, זה פשוט קטע כזה של הרבה בנות שנמצאות במקום אחד

משי22

New member
אם בן היה כותב את זה...

היינו אומרות שהוא שוביניסט, ולמה הוא מתייחס לנשים בכזה זלזול

קרניjack

New member
יחי ההבדל הלא דק...

כשהרבה בנות נמצאות ביחד זה מה שקורה, זה שיטחי, נכון, אבל זה לא בקטע פוגע. אם בנים היו אומרם את זה....תאמיני לי שהם היו כותבים אחרת על הנשים, ואז זה היה (אולי) נשמע שוביניסטי.

Anna Banana25

New member
מסכימה.

כן הרוב פה בנות וזה הגיוני שבגלל זה רוב הדיונים בפורום יהיו על השחקנים. וכמו שמשי כבר אמרה פורום נועד כדי שהאנשים יוכלו לכתוב על מה שבא להם בהקשר לסידרה, וזה בדיוק מה שקורה פה.

larisa125

New member
../images/Emo4.gif

אל תעליב אותנו ותאמר שזו הערצה שטחית, על זה יש לי רק דבר אחד לומר: אתה בן, אתה לא תבין...:-
P הפורום הוא לא רק תמונות וסגידה לשחקנים: יש לנו סיכומים שבועיים שבהם חברי הפורום מספרים על החיים שלהם, יש לנו שירשור כל פעם שיוצא פרק חדש בו אנחנו דנים על הפרק, יש לנו שירשורים של השערות על מה יהי בעונות הבאות, שירשורים של הפרקים האהובים עלינו, הקטעים האהובים עלינו, שירשורים על התופעות העל טבעיות בסדרה, השדים והרוחות... זה שאתה חושב שהפורום שטחי , זה החיסרון בזה שאתה מהבנים המעטים בפורום, וחבל שכך. תפתח דיונים נוספים, גם אנחנו נפתח דיונים ונראה איך כל זה יתקדם, ואל תשפוט את כולנו על פי דיון אחד...אני אישית לא התחברתי לדיון על אלוהים.

alonback

New member
לא העלבתי

ואני מתנצל אם מישהו נעלב, זאת לא הייתה הכוונה. אבל בואי נהיה מציאותיים, זאת הערצה שטחית, לא שזה דבר רע בהכרח, גם לי הייתה תקופת הערצה שטחית לSMG שאומנם עברה אבל עדיין אני מעריץ גדול שלה. כל מה שאני טוען זה שהפורום נשלט ע"י הדברים האלו וזה במידה מסויימת עלול להרחיק אנשים שאין להם את ההערצה הזאת מהפורום. שימי לב שלי אין מה לכתוב בשרשורים כמו שרשורי תמונות, או שרשורים שרוב רובם מסתובבים סביב מידת החמידות של האחים. גם השרשורים על הפרקים הרבה מאוד פעמים "נגועים" בהודעות כמו "כמה הוא היה חמוד בסצינה הזאת" וכדומה. אני באמת אומר את הדברים שאני אומר לטובת הפורום כי אני בטוח שיש עוד בנים שרואים את הסדרה ובמידה מסויימת הפורום הזה מרתיע אותם.

alonback

New member
עוד משהו

בניסיון להמחיש את השוני בין אתר מעריצים (במידה מסויימת הפורום הזה) לפורום אחר. אם נשווה לדוגמא לפורום סטארגייט (784), אני אומנם משוחד כי אני המנהל של פורום סטארגייט אך תשוו בבקשה בין ההודעות הנבחרות של שני הפורומים. בפורום זה ההודעות הנבחרות מורכבות בעיקר מסרטונים, תמונות, ודברים דומים בעוד בפורום סטארגייט ההודעות הנבחרות הן בעיקר דיונים ארוכים ומעמיקים שניהלנו בפורום בנושאים שונים.

larisa125

New member
../images/Emo3.gif

"תעודת עניות" , "שטחיות"- ברור שזה לא עלבון...
ותתנחם בזה שאנחנו לא כמו פורום דימדומים=פורום סגידה לרוברט פטינסון. ושוב, תיזום דיונים! גם אנחנו נעשה זאת, אבל אל תשפוט אותנו על פי דיון אחד שלא כולם השתתפו בו. וכמו שמשי אמרה, אנשים מגיבים ומפרסמים בפורום מה שהם בוחרים, תמונות, חדשות או דיונים, כל אחד יחליט על מה הוא רוצה להגיב. ועל מה שאמרת למשי, לגבי דעות על דת, לא חשבת שלא כולם יהיו מעוניינים להגיב על זה? נושא כזה עלול בקלות לעורר ויכוח...

alonback

New member
באמת שלא עלבון

את חושבת שאני "מזלזל" בהערצה שלכן לסדרה ולאחים אבל ממש לא, כשאני הייתי בתקופת הערצה שלי (שהייתה לפני בערך 10 שנים) אני גזרתי קטעי עיתונות והדבקתי על הקיר, היו לי פוסטרים וביליתי כל רגע פנוי באתרי הערצה מחו"ל, שלא לדבר על זה שיש לי את כל 7 העונות ב DVD מקורי, הסדרה היחידה שיש לי מקורי. את רואה, גם את שופטת פורומים כמו דימדומים ההבדל היחיד בינינו הוא שאת לא חושבת שהפורום הזה דומה לזה בעוד שאני חושב שכן. בקשר לדיון שהעלתי, דווקא בגלל שחשבתי שיתגלע וויכוח העלתי את הנושא לדיון, אם נושא לא מעורר וויכוח ורגשות חזקים אז מה הוא שווה? לצערי גם נושא טעון כמו אלוהים (למרות שכמו שקרן אמרה זה לא באמת דיון תאולוגי) לא גרר הרבה תגובות.

משי22

New member
א'- מזל טוב על הניהול

מתאים לך כחול
ב'- תקן אותי אם אני טועה, אבל בעמוד הראשון שלכם ראיתי רק עדכונים, קליפים ומשחקים ואף דיון רציני. ג'- אני נגד להשוות לפורומים, לא לסטארגייט ולא לדמדומים. כל פורום והקצב והסגנון שלו. כל פורום מאכלסים אנשים, בחתך גילאים וסגנון שונה, ושכל אחד ימצא לו את הדרך שמתאימה לו.

alonback

New member
תודה רבה, באמת מתאים לי

האמת קיוויתי שלא תסתכלו על הדף הראשון כי הוא באמת דף של שטויות, חלק גדול מזה זה מהעובדה שהתמנתי למנהל החדש ויש שם שרשורים ארוכים של שטויות שלי ושל עוד גולשת. מה שכן בפורום הזה רואים איזון בין שרשורים שטותיים ושטחיים שקיימים, אני לא אשקר, לבין דיונים עמוקים ורציניים יותר, איזון שקצת חסר לי בפורום הזה.

קרניjack

New member
אני מצידי יכולה לאמר

שאני יכולה לנעוץ יותר את הדיונים האלה ואני אשתדל שזה יעשה. מבחינת התוכן- כמו שמשי כתבה- כל אחד יחליט על מה הוא רוצה להגיב... השירשור יינעץ.

למעלה