תעודת אמצע

Orenseg

New member
הם לא היו משיגים את מייסון ופארגו ביחד.

הם ניסו ללכת על פארגו רק באוגוסט, את מייסון הם הצליחו להחתים בימים הראשונים של יולי. כמו שאתה רואה, הספרס שוב בזבזו על החתמות מינימליות, הוסיפו שחקן רוטציה אחד וממש לא העמיקו את הסגל של הקבוצה המזדקנת הזו. הם עדיין לא משלמים lux tax עם 68.38M$, וגם אם זו לא קמצנות אני לא חושב שהם באמת התאמצו לחזק את הקבוצה משמעותית וללכת חזק על עוד אליפות העונה. אגב, מתוך 9 שחקני הרוטציה המיועדים יש להם 2 מתחת לגיל 30 (מייסון בן 28 ופארקר בן 27), והגיל הממוצע לשחקן הוא 32.5. לא הצערה ולא חידוש.

הם ניסו ללכת חזק על מגטי שהיה קרוב מאוד לחתום

ואפילו ויתרו למענו על התוכנית של 2010 אבל ברגע שהניסיון לא צלח הספרס הלכו על מהלכים קטנים ומחושבים כי פשוט לא היו שחקנים משמעותיים בשוק.

Orenseg

New member
בטח שהיו.

מאט בארנס לא הגיע לסאנס על מינימום וטרנים? וולטר הרמן לא יכל לספק הרבה כוח אש מהספסל תמורת המינימום (שקיבל בסוף מהפיסטונס)? פטריק או'בריינט לא סנטר צעיר ומבטיח שפשוט הגיע לקבוצה של נלי ולכן הסתפק בשכר מינימום העונה? ומה עם ג'וש פאוול? וג'ראלד גרין? אני יכול להמשיך... כל אלה החתמות נהדרות בשכר מינימום שהיו יכולות לעזור לספרס, אבל אפילו אחת כזו הם לא עשו הקיץ. אם היו מקבלים ציונים על מאמצים כל לוח הציונים היה נראה אחרת, אבל לספרס היה קיץ איום ולכן אני לא מבין על מה אתה מתלונן.

כל אלה שחקנים שלא מתאימים לספרס

הם שחקנים בלי מוסר עבודה ועצלנים(גרין, אובריינט) או שחקנים ברמה של יורוליג(הרמן, פאוול) וכנראה יש סיבה שקבוצות לא רצו את מאט בארנס שנאלץ לחתום על המינימום - ובכל מקרה הספרס מתכננים לשדרג את יודוקה(שהוא בתפקיד של בארנס) ששנה שעברה לא היה כמעט בתוכניות לתפקיד משמעותי. כל השמות שהבאת רק מחזקות את הטענה שלא היו אופציות טובות בשוק. הספרס להזכירך הגיעו השנה לגמר המערב ואין להם צורך לשנות יותר מדי בטח כשהאופציות לא מלהיבות, כשהיו אופציות טובות הם ניסו ללכת עליהם(מגטי,פארגו) אבל לא צריך להחתים סתם שחקנים שלא מתאימים לדרך שלך ושלא מספחק טובים. ובכל זאת הספרס עשו מספר שינויים - שחרור בארי והורי, צירוף מייסון ושני הרוקים היל ומאינמי(מעשית הוא רוקי), שדרוג מעמדו של יודוקה, ויש מצב שיהיה טרייד בהמשך! לספרס היה קיץ עם חוסר מזל משווע(ספליטר, מגטי ופארגו) אבל זה לא אומר שהספרס אשמים ושהם עשו טעויות!

Orenseg

New member
בשורה התחתונה, הם הצליחו להתחזק או לא?

הספרס לא הצליחו להתחזק מהעונה הקודמת ולדעתי (כמו גם לדעת רבים) הם לא יחזרו העונה לגמר המערב. ממוצע גילאים של 32.5 ברוטציה לא מבשר טוב לאף קבוצה בליגה. אם יש סיבה לכך שקבוצות לא רצו את מאט בארנס, היא הייבוש שלו כל העונה על הספסל של נלי. למה? שאלה נהדרת, לנלי התשובות. אתה מוזמן להעלות את השאלה בנוגע לכל הסגל של הווריורס ב07/08 (חוץ מ5 שחקנים שכמעט לא ירדו מהמגרש). אני מציע לך לראות שוב את הסדרה מול המאבריקס, שבארנס היה אחד הגיבורים שלה (בסדרה ההיא גיליתי אותו ומאוד נהניתי). בכל מקרה, ההחתמה של בארנס נחשבת לאחת מגניבות הקיץ
וולטר הרמן נתן עונת רוקי נהדרת בבובקאטס עם 9.2 נקודות ב52.7% מהשדה ו46.1% מה3, וכל זה ב19.5 דקות. העונה הוא לא נכנס לקצב עם הטרייד ששלח אותו לפיסטונס אבל בעונה הקרובה הוא אמור להיות המחליף הראשון של פרינס מהספסל ויעשה את זה תמורת המינימום. הוא היה מוסיף לספרס כוח אש רציני מהספסל. לפטריק או'בריינט אולי יש בעיית conditioning, אבל הוא לא בדיוק זאק רנדולף. בווריורס הוא לא התקדם בין השאר בגלל שהוא לא מתאים לנלי. או'בריינט סנטר טבעי בן 22 עם הצירוף של הגנה-חסימה-ריבאונד שהספרס מאוד אוהבים. הסלטיקס קיבלו אותו תמורת המינימום. כל השחקנים שהזכרתי הוחתמו על משכורת מינימום - לא מקס, לא MLE, אפילו לא BAE - מינימום! הם יקבלו בערך חצי מז'ק ווהן ובדיוק כמו אנתוני טוליבר. אם הם משתלבים טוב, אפשר לשחק איתם. אם לא, הם יצאו מהרוטציה וישבו על הספסל כשחקן ה13 עד סוף העונה. הסיכון מינימלי. שים לב שכל השמות שהזכרתי חתמו על מינימום בקונטנדריות (או בקבוצות שמאמינות ביכולת שלהן לרוץ לטבעת): הרמן בפיסטונס, או'בריינט בסלטיקס, פאוול בלייקרס, בארנס בסאנס וגרין במאבס. אם הספרס היו רוצים מספיק הם היו מחתימים שחקן על מינימום שיענה לצורך שלהם. תרשה לי לא להתייחס ל"שדרוג יודוקה" כמהלך שנערך בקיץ. זה פשוט לא שינוי בסגל. גם מהינימי לא נחשב לשינוי בסגל (והוא הוזכר כמועמד למכבי, אז למה הוא לא שחקן יורוליג?). היל לא חתום וכתבת שכנראה גם לא יחתום העונה, כך שהוא לא הצטרף לסגל. "יש מצב שיהיה טרייד בהמשך" זו ספקולציה, יובל נתן ציון 4 לקיץ של הספרס בתעודת האמצע. כרגע לא מגיע להם יותר מזה. ודבר אחרון: בקיץ שעבר הבולס ניסו להשיג את קובי ולא הצליחו. מגיע להם ציון 10 על הנסיון להביא את קובי? זה לא שיפר את הקבוצה, ואפילו פגע בה: ציפו מהבולס לכבוש את המזרח אבל הם התרסקו (למזלם על הבחירה הראשונה בלוטרי, אבל התרסקו). איך שלא תהפוך את זה, תעודה נמדדת בהישגים ולא בספקולציות ("אירופה דפקה אותנו"/ "הווריורס דפקו אותנו"/"כולם שונאים אותנו כי אנחנו מצליחים"...). הספרס פשוט לא זכאים ליותר מ4 לאור ההישגים שלהם הקיץ.

לא אכפת לי איזה ציון תיתן להם

אבל הביקורת שלך היא לא נכונה, אתה טוען שהם היו צריכים לעשות שינוי בכל מחיר ואני טוען שצריך לבדוק את השוק ולהתנהג בהתאם, אם אין מציאות ואין משהו שמתאים לך - לא בכוח, ומה לעשות שהשחקנים שרשמת לא מתאימים לספרס שהוא מועדון שבוחר בקפידה שחקנים גם על פי יכולת וגם על פי אופי. להחתים את בארנס בהתבסס על סדרת פליאוף אחת לא יהיה חכם ומהלך כזה מתאים לאייזאה. הבאת שחקנים שהספרס יכלו להחתים על המינימום - אז הם בחרו להחתים במינימום את טוליבר, מה ההבדל? הספרס נוהגים לפעמים לתת לשחק בעונתו הראשונה שנת התאקלמות שבה הוא לא מרבה לשחק ולהפוך אותו לשחקן משמעותי בעונה השנייה(ראה מקרה אוברטו) וזה מה שצופים ליודוקה ולמעשית זה שינוי בסגל. מהינמי הוזכר מועמד למכבי רק בגלל שיש בארץ אתרי אינטרנט מבישים שכותבים שטויות בלי סוף, מהינמי לא היה מועמד למכבי, סאן אנטוניו מפתחת אותו כבר שנתיים באוסטין בליגת הפיתוח והשנה הוא יעלה לשחק בספרס שתולים בו הרבה תקוות וגם זה שינוי בסגל. מייסון אמור להיות תחליף יותר צעיר לבארי וגם זה שינוי. היל הוא בחירת סיבוב ראשון אז זה מקנה לו חוזה בקבוצה ולאחר הדראפט פופוביץ אמר שהוא בונה על היל לתרום כבר מהעונה הראשונה. הספרס בהחלט עשו מספר שינויים והצעירו את הקבוצה במידה מסויימת, אם הם התחזקו נוכל לראות במהלך העונה, אי אפשר להחליט עכשיו!

Orenseg

New member
מבחינתי זה דווקא די פשוט.

הם לא קבוצה לאליפות כרגע. הם רוצים להתמודד על אליפות העונה, ולא הצליחו לחזק את עצמם. אתה מוזמן לבדוק בשלל אתרי הNBA מסביב, הפעם אני דווקא עם הקונצנזוס. אני לא מבין איך אתה לא מבדיל בין MLE ל5 עונות על סמך סדרת פלייאוף אחת לחוזה מינימום לעונה אחת. קבוצה לא יכולה לתת לשחקן חוזה יותר נמוך מזה, ואם כבר לתת חוזה לעונה אז עדיף לקחת שחקן שיכול לתרום מיד. בארנס יכול לתת תרומה מיד ויתן תפוקה מדהימה יחסית לשכר מינימום. הוא שחקן רוטציה מוכח ויש לו את היכולת לעלות כשחקן חמישיה. במקרה הזה אני צופה לסאנס רווח (ביחס תפוקה>חוזה) גדול יותר מהמקרה של גראנט היל, ואתה יודע שגראנט היל החתמה מדהימה עבור הBAE. אנתוני טוליבר? אני לא יודע מה לצפות משחקן שלא נבחר בדראפט 2007 ושיחק העונה באיזו קבוצה בבונדוסליגה שאני לא יודע אפילו באיזה מקום היא סיימה את העונה. אני לא כל כך מחזיק מהשם הזה. יכול להיות שהספרס יצליחו להפיק את המקסימום מטוליבר עבור המינימום אבל אני לא יודע מה המקסימום שלו. אני כן יודע שאפילו עבור המינימום היו שחקנים מוכנים יותר בשוק. הספרס צריכים שחקנים מוכנים אבל לא הצליחו להשיג כאלה, למרות שהם יכולים להוסיף לסגל שני שחקנים תמורת המינימום ולא לשלם lux tax. ג'ורג' היל? תעזוב, הבחירה הזו נוראית וגם אתה אמרת את זה. שחקן שקולע ב8% בליגת הקיץ לא דומה בכלל לשחקן מוכן לNBA. הבחירה הזו כשלון כשרואים כמה שחקנים מוכשרים ו/או מוכנים יותר היו על הלוח, וגם זה קונצנזוס. פופוביץ' אמר שהוא בונה על היל? קודם כל שיחתים אותו. יש עוד 3 שבועות למחנה האימונים וזה לא קרה כבר חודשיים וחצי. אין שום סיבה לתת להם ציון גבוה על bust בהתהוות. הספרס עשו כמה שינויים בסגל ואי אפשר לדעת איך הם ישחקו העונה. בינתיים זה פשוט לא נראה טוב עבורם, ולכן אין שום סיבה לתת להם ציון גבוה על תעודת אמצע הקיץ.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך בהכל חוץ מדבר אחד

הספארס הם גם קבוצה לאליפות כרגע, כל עוד טוני-מאנו-דאנקן-פופ ישארו היא תהיה. אסור להספיד אותם, הם תמיד יהיו שם. מעבר לזה אני מסכים איתך בהכל, כולל שבהחתמה של בארנס למשל הם היו יכולים באמת באמת לשפר את הסיכוי שלהם לאליפות.

Orenseg

New member
ממש לא הציעו חלק מהMLE לפארגו,

הספרס הציעו לפארגו bi-annual exception (בערך 1.9M$), ועשו את זה אחרי ההחתמה של רוג'ר מייסון (ישלמו לו העונה 3,605,769$). פארקר/ווהן/(היל?) פינלי/ג'ינובילי/מייסון בואן/יודוקה תומאס/בונר דאנקן/אוברטו איפה אתה רואה רענון והצערה? הספרס נהיו זקנים בשנה, לא נעזרו בדראפט (כרגיל) ורק נחלשו. הם לא חיזקו את הסגל כמו שהיו יכולים כדי לא לעבור את הlux tax, ואני לא רואה אף סיבה שהם יצאו מהמערב - בטח לא כשג'ינובילי מפספס את פתיחת העונה.

יש רענון מסוים והצערה

ווהן לא יהיה ברוטציה השנה ויהיה רכז מחליף אחר - היל או מישהו אחר . מייסון אמור לקבל תפקיד משמעותי - אמור לפתוח בחמישייה כשג'ינובילי מתחיל בספסל. יודוקה יקבל יותר דקות על חשבון בואן שינוח יותר בעונה הרגילה. טוליבר אמור להיות היורש של הורי. מאינמי הצעיר יכנס לרוטציה. ואני עדיין חושב שהספרס לא סיימו את הפעולות שלהם - יהיה עוד טרייד!

Orenseg

New member
הטרייד רנדולף - יאריץ'+מיליצ'יץ' כנראה סגור

ניוזדיי כתב שלשום שהטרייד אמור להתבצע רשמית בשני (היום), ויש אישור לשמועות על השיחות בין הגריזליס לניקס (גם מהסוכן של מיליצ'יץ' וגם מהניקס).

rapgamer4ever

New member
נראה כמו העברת שרביט

עם הטרייד הזה, הניקס יעבירו לממפיס את התואר "הקבוצה עם הכי מעט הווה/עתיד בליגה". טוב, אולי לא עד כדי כך, בכל זאת הפייסרס בסביבה, אבל ממפיס ממשיכה בסדרת מהלכים גרועים. זאק ראנדולף יחד עם החוזה העצום שלו הוא אחד הדברים הכי גרועים שיכולים לקרות לקבוצה, בטח לקבוצה בבנייה. לא שיאריץ' או מילצ'יץ' שווים משהו, אבל הם יעלו פחות ולזמן קצר יותר. ובכל זאת האופי שלהם יותר בסדר. ואם נתייחס גם לעניין הציונים: של ממפיס משתנה מ-4.5 ל-3, לעומתם הניקס עולים מ-5 ל-6.5. אשכרה סוגרים שם קיץ טוב החבר'ה.

tal901

New member
../images/Emo31.gif ממפיס עשו בשכל.

לממפיס יש הרבה שחקנים צעירים וטובים אבל כמו שאמרת מקודם חולשה בעמדות הגבוהים אז ראנדולף הוא לא נוביצקי אבל ריבאונדים ונקודות בצבע הוא יספק כל ערב. בהתחשב בזה שהם לא מוותרים על הצעירים שלהם זאת עסקה טובה לשני הצדדים.

rapgamer4ever

New member
ראנדולף הוא סרטן קבוצתי

מזלזל, עצלן ואגואיסט. לא מעניינת אותו הקבוצה, רק חשבון הבנק שלו. לראיה ההתבטאויות שלו על "פורטלנד הפראיירים שמשלמים לי כ"כ הרבה", העובדה שקבוצות מצליחות כשהוא עוזב אותן, יחס האסיסטים/איבודים המביש שלו, מספר האיבודים הרב והאחוזים הנמוכים הנובעים מכך שהוא זורק במקום למסור, וזה עוד בלי להתחיל בכלל להסתכל על האין הגנה שלו. פאק, עוד ישלמו לו 48 מליון ב-3 שנים הקרובות על זה. יחד עם החוזה העצום שלו הוא אולי השחקן האחרון שתרצה בקבוצה שלך, אני לא פוסל את האפשרות הזאת. זאק לא ישפר את ממפיס כקבוצה אלא רק יראה את האדישות וחוסר האכפתיות שלו- גיי יתחיל לזרוק זין, מאיו מועד לפורענות בצד המשמעתי מראש. ויחד עם כל זה הוא יסתום להם את התקרה וימנע את האפשרות שיביאו פרי אייג'נט נורמלי בשנים הקרובות.

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif!

יש סיבה לכך שקבוצות מחפשות לזרוק אותו בכל עונה. בעונה שעברה איזייה תומאס היה מספיק אידיוט כדי לקחת אותו, והקיץ כריס וואלאס מקבל בצדק את התואר "איזייה 2". פאו גאסול, דארקו מיליצ'יץ' ומרקו יאריץ' תמורת זאק רנדולף, מארק גאסול, ג'וואריס קריטנטון, דארל ארתור ועוד בחירת סיבוב ראשון (של הלייקרס) ב2010. פשוט טמטום.

SHNIK

New member
הטרייד נראה רחוק מסגור

לפתע מתברר שממפיס מעוניינים בבחירת סיבוב ראשון של הניקס שבתמורה ירצו שחקן צעיר מוכשר (קריטנטון, ווריק או לורי) או חוזה מסתיים (אנטואן ווקר). שניק.

Orenseg

New member
הניקס יהיו חכמים לקחת את קריטנטון,

ולשלוח בחירת סיבוב ראשון ב2011
אני מתאר לעצמי שווקר יחליף את יאריץ' בטרייד אם תכנס בחירת סיבוב ראשון. יש אפשרות לחתוך את החוזה שלו בסוף העונה.

Orenseg

New member
סיקור העברות הקיץ בESPN.

ג'ון הולינג'ר, האיש והמספרים, עובר על הטריידים וההחתמות של הקבוצות בליגה הקיץ.

למעלה