תעודת אמצע

OrEl74

Well-known member
מנהל
תעודת אמצע

עונת ההעברות דיי רדומה כרגע ועושה רושם שכל ההעברות הגדולות כבר בוצעו אם כי עדיין יכולים להיות טריידים מעניינים. ובכל זאת, לפנייכם רשימה של כל מה שקרה נכון לעכשיו. יש קבוצות שממש התחמשו לקראת העונה הקרובה (קליפרס) ויש קבוצות שהסתפקו בלהחתים את הכוכבים שלהם על חוזים מחודשים (וושינגטון). מה דעתכם? מי הקבוצה שהכי שיחקה אותה עד עכשיו ומי הולכת לגרד את התחתית בעונה הבאה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מערב

לוס אנג'לס לייקרס: הצטרפו: ג'וש פאוול, ג'ו קרופורד, דווין מיטשל. עזבו: רוני טוריאף. ניו אורלינס הורנטס: הצטרפו: ג'יימס פוזי, דווין בראון. עזבו: כריס אנדרסון. סן אנטוניו ספרס: הצטרפו: רוג'ר מייסון, אנתוני טוליוור. עזבו: ברנט בארי. יוטה ג'אז: הצטרפו: קוסטה קאופוס, ברווין נייט. עזבו: ג'ייסון הארט. יוסטון רוקטס: הצטרפו: רון ארטסט, ברנט בארי, די ג'י סטרוברי, דונטה גרין. עזבו: בובי ג'קסון, סטיב נובאק, לורן וודס, פטריק יואינג ג'וניור. פיניקס סאנס: הצטרפו: מט בארנס, רובין לופז, שון סינגלטרי. עזבו: גוראן גיריצ'ק, בראיין סקינר, די ג'י סטרוברי, שון מרקס. דאלאס מאבריקס: הצטרפו: ג'רלד גרין, דסגנה דיופ, קיט מק'לאוד, ג'יימס סינגלטון. עזבו: טיירון לו, מאליק אלן, ג'מאל מגלור. דנבר נאגטס: הצטרפו: רונלדו בלקמן, כריס אנדרסון, דאנטוני ג'ונס. עזבו: מרכוס קמבי, בובי ג'ונס, אדוארדו נחרה, טוריאן גרין. גולדן סטייט ווריירס: הצטרפו: קורי מגטי, רוני טוריאף, מרכוס וויליאמס, אנתוני רנדולף, ריצ'רד הנדריקס. עזבו: בארון דיוויס, מייקל פיאטרוס, מאט בארנס, פטריק אובראיין. פורטלנד טריילבלייזרס: הצטרפו: אייק דיוגו, ניקולאס באטום, ג'ראד בייליס, רודי פרננדז, סטיבן היל, לוק ג'קסון, ג'מאל טאטום. גרג אודן יצטרף אלייהם העונה לאחר שהחמיץ את העונה הקודמת. עזבו: ג'ארט ג'ק, ג'יימס ג'ונס, ג'וש מקרוברטס. סקרמנטו קינגס: הצטרפו: בובי ג'קסון, בובי בראון, דונטה גרין, ג'ייסון תומפסון. עזבו: רון ארטסט, אנטוני ג'ונסון, לורנזון רייט. לוס אנג'לס קליפרס: הצטרפו: בארון דיוויס, מרכוס קמבי, ריקי דיוויס, ג'ייסון וויליאמס, סטיב נובק, אריק גורדון, ג'ייסון הארט, דיאנדרה ג'ורדן, בראיין סקינר, מייק טיילור. עזבו: אלטון בראנד, קורי מגטי, ג'וש פאוול, ברווין נייט. מינסוטה טימברוולבס: הצטרפו: קווין לאב, מייק מילר, ג'ייסון קולינס, קלווין בות', רודני קרני, דראיין קרדינל. עזבו: אנטואן ווקר, מארקו יאריץ, גרג באקנר. ממפיס גריזליז: הצטרפו: או ג'י מאיו, מארקו יאריץ', אנטואן ווקר, מארק גאסול, חאמד חדאדי, גרג באקנר, דרל ארטור. עזבו: מייק מילר, חואן קרלוס נבארו, קוואמי בראון, ג'ייסון קולינס, בראיין קרדינל ו...ארון מק'י
אוקלהומה סיטי ט'נדרס: הצטרפו: דזמונד מייסון, ג'ו סמית', ראסל ווסטברוק, ד'י ג''י וויט. עזבו: דוניאל מרשל, לוק רידנאור, אדריאן גריפין, פרנסיסקו אלסון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזרח

בוסטון סלטיקס: הצטרפו: דריוס מיילס, פטריק א'ובריין, ג'י אר גידנס, ביל ווקר. עזבו: ג'יימס פוזי. דטרוייט פיסטונס: הצטרפו: קוואמי בראון, וויל ביינום, וולטר שארפ (שמתם לב שיש להם גם ביינום וגם שארפ?). עזבו: טיאו ראטליף, ג'רוויס הייז. אורלנדו מג'יק: הצטרפו: מייקל פיאטרוס, אנתוני ג'ונסון, קורטני לי. עזבו: מוריס אוונס, קניון דולינג, ג'יימס אגוסטין. קליבלנד קאוולירס: הצטרפו: מוריס וויליאמס, לורנזון רייט, אדריאן גריפין, ג'י ג'י היקסון, טרנס קינסי. עזבו: ג'ו סמית', דווין בראון, דיימון ג'ונס. וושינגטון וויזארדס: הצטרפו: ג'וואל מגי (???) עזבו: רוג'ר מייסון. טורונטו ראפטורס: הצטרפו: ג'רמיין א'וניל, חסן אדמס, וויל סולומון, נתן ג'אווי, רוקו לני (מה זה השמות האלה??). עזבו: טי ג'י פורס, חוזה גרבחוסה, מייסאו באסטון, קרלוס דלפינו, ראשו נסטרוביץ', פרימוז בראז'ק. פילדלפיה 76: הצטרפו: אלטון בראנד, דוניאל מארשל, טיאו ראטליף, קארים ראש, רויאל איווי. עזבו: רודני קארני, קלווין בות', לואיס אמונדסון. אטלנטה הוקס: הצטרפו: מוריס אוונס, תומאס גרדנר, אוטלו האנטר (מה זה השם המפחיד הזה?), רונלד מורי. עזבו: ג'וש צ'ילדריס. אינדיאנה פייסרס: הצטרפו: טי ג'י פורד, ברנדון ראש, ראשו נסטרוביץ', מייסאו באסטון, רוי היברט, ג'וק מק'רוברטס. עזבו: ג'רמיין א'וניל, אייק דיוגו, קארים ראש. ניו ג'רזי נטס: הצטרפו: קניון דולינג, ג'רוויס הייז, אדוארדו נחרה, ברוק לופז, בובי סימונס, יי ג'י ג'י, ראיין אנדרסון, כריס דאגלס. עזבו: ריצ'רד ג'פרסון, דסגנה דיופ, ננד קרסטיץ', בוסטיאן נאכבר, מרכוס וויליאמס. שיקאגו בולס: הצטרפו: דרק רוז. עזבו: שאנון בראון, כריס דוהן. שארלוט בובקטס: הצטרפו: שאנון בראון, די ג'י אגוסטין, אלקסיס אג'ינקה. עזבו: ארל בוייקינס. מילווקי באקס: הצטרפו: ריצ'רד ג'פרסון, מליק אלן, פרנסיסקו אלסון, דיימון ג'ונס, לוק רידנאור, טיירון לו, ג'ו אלכסנדר. עזבו: רויאל איווי, דזמונד מייסון, בובי סימונס, יי ג'י ג'י, מוריס וויליאמס. ניו יורק ניקס: הצטרפו: כריס דוהן, דנילו גאלינרי, אנת'וני רוברסון, פטריק יואינג' ג'וניור. עזבו: רנדולף מוריס, רונלדו בלקמן. מיאמי היט: הצטרפו: מייקל ביזלי, ג'יימס ג'ונס, ג'מאל מגלור, ג'ייסון ריצ'רדס, מאריו צ'אלמרס, דייויד פאג'ט. עזבו: ריקי דיוויס, אלכסנדר ג'ונסון, ארל ברון.

SHNIK

New member
תשובות באשר לסימני השאלה שלך

ג'וואל מגי : הבחירה ה18 של הוויזארדס, סנטר 7 פוטר הגנתי מוערך ממכללת נוואדה שלפרקים אף ניבאו לו בחירת לוטרי אך לבסוף מצא עצמו בחוץ. רוקו לני אוקיץ' הסלובני הוא הרכז המחליף של הראפס העונה וכיכב בשנים האחרונות ביורוליג במדי טאו ויטוריה, ברצלונה ורומא אשתקד. שניק.

STEVE NASH

New member
אוקיץ' הוא קרואטי

והאמת שהוא גם לא כל כך כיכב באירופה. בטאו הוא לא היה פאקטור משמעותי, גם בברצלונה לא, וברומא הוא היה טוב, אבל לא כוכב. לדעתי הוא יהיה הרכז השלישי אחרי וויל סולומון, הוא פשוט לא מספיק טוב לNBA.

SHNIK

New member
כמו ששנינו יודעים

הידע שלי בכדורסל אירופאי מתגמד לעומת שלך, עם זאת אני מוכרח לציין שאם סולומון הוא הרכז המחליף של הראפס מצבם רע עד מאוד... שניק.

STEVE NASH

New member
אני לא בטוח

הסגנון האמריקאי תפור על סולומון, יש לו את האתלטיות המתאימה לNBA. אם התפקיד שלו יהיה לעלות ל15 + דקות בכל משחק, לתת הגנה וניהול משחק, ואולי גם לשחק כשוטינג ליד קלדרון ולקלוע נקודות, אני לא הייתי פוסל אותו ולדעתי הוא יכול לתת עונה סולידית שתפתיע הרבה אנשים.

SHNIK

New member
מהזכור לי מימיו בארץ

סולומון הוא לא מנהל משחק אך משום מה פיני התעקש לתת לו לרכז, הוא בלאגניסט וע"פ רוב מעדיף את החדירה..., אני לא רואה את זה עובד מול ההגנות הקשוחות יותר של הNBA...., אולי באמת בתור אופציה נוספת בעמדה 2 בנוסף לפארקר וקאפונו הוא ישחק מעט מדי פעם... שניק.

rapgamer4ever

New member
בתעודה צריך ציונים

מזרח: בוסטון: בינתיים 4. מצד אחד יש למיילס פוטנציאל מעניין, מצד שני הם איבדו את פוזי ובינתיים לא הביאו שחקן נוסף ב-MLE. דטרויט: 5. האמת שאני מאמין לקוואמי שהוא קצת אנדרייטד, בכלל בלייקרס רוב השחקנים הופכים ל"אפסים" כי הציפיות מהם גבוהות מדי. מצד שני ציפיתי מדטרויט לאיזו רפורמה שבינתיים לא הגיעה. אורלנדו: 6. לא רק שלדעתי לפייטרוס יש הרבה מה לתרום, הוא גם ממלא את העמדה הבעייתית ביותר במג'יק. קליבלנד: 7.5. לא רק שצירפו שחקן כמו מו, הם עדיין מחזיקים בחוזים נגמרים שיוכלו למסור בתמורה לשחקני חיזוק נוספים. וושינגטון: 3.5. מה החוזה של ארינאס אמור להביע??? טורונטו: 6. לא יודע כמה הם התחזקו וכמה ג'רמיין שווה היום, אבל הם השיגו אותו במחיר זול. בעניין דלפינו לא הייתה להם ברירה אלא לשחרר. פילדלפיה: 8.5. השאירה את איגודאלה וצירפה את בראנד, שניהם על חוזים סבירים. אטלנטה: 4. כרגיל, משהו רקוב שם בהנהלה. גם מקצועית הם איבדו את צ'ילדרס. נטס: קשה לי לתת על זה ציון. העבירו את מירב השחקנים שהם יכולים כדי לפנות מקום בתקרה לשנה בה לברון מסיים חוזה. 5, נניח. שיקאגו: 6.5. בחרו בחכמה ברוז. שארלוט: 6. הוסיפו שחקנים שיש סיכוי שיפרצו. מילווקי: 6.5. חיזקו את הקבוצה בסה"כ. זה לא ציון גבוה יותר כי לא נראה לי שזה יעזור להם להתקדם ליותר ממקום 9-10. ניקס: 5. לא יודע כמה הבחירה בגלינארי טובה, בכל אופן הם צריכים רק לא לעשות שטויות ולתת לחוזה הענק של סטפון לרדת מהם. מיאמי: 5. בחירה טובה בביזלי, מצד שני שיביאו כבר רכז. מערב: לייקרס: 5. לא עשו הרבה, אבל בחכמה לא שילמו לטוריאף כמה שדרש. הורנטס: 7. פוזי לא שחקן גדול אבל הוא פשוט החתיכה המושלמת לפאזל שלהם. זה היה אפילו 7.5 אם היה חותם לחוזה קצת יותר. סאן אנטוניו: 4. ציפיתי מהם לרענון גדול יותר. הם זקנים, איטיים ולא עושים שום דבר בנידון. יוטה: 4.5. גם מהם אני כבר מצפה שיעשו איזה טרייד שיתן להם את הגרוש ללירה. בינתיים ימשיכו עוד שנה בתור קבוצה טובה אבל לא מספיק כדי לקחת אליפות. יוסטון: 7.5. איזה הרכב הגנתי מפחיד הם יכולים להעמיד. ארטסט לא מושלם להם אבל הם קיבלו אותו במתנה, ועוד בתור חוזה נגמר למקרה שלא יעבוד. פיניקס: 6. בארנס שחקן טוב, יותר טוב מגיריצ'ק. דאלאס: 4.5. לא עשו כלום כדי להשתפר, זאת השנה האחרונה שלהם עם אופציה לאיים על משהו. דנבר: 3.5. לא ברור למה לעזאזל הם העבירו את השחקן השני הכי חשוב שלהם עם החוזה הסביר היחיד. ההגנה שלהם בעונה הבאה תהפוך לאחת הבדיחות הגדולות בתולדות הליגה. גולדן: 4. קיץ קצת משוגע עבר עליהם, אני חושב שהם השתגעו קצת בעצמם וימצאו את עצמם מחוץ לפלייאוף ועם חרטות על כמה החלטות שביצעו הקיץ. וזה עוד אפילו בלי להכנס לסיפורי אליס בארץ הלוחמים. פורטלנד: 7.5. ניהול מופתי כרגיל, מגיע להם ציון גבוה יותר. הבעיה היא שמיילס חוזר לשחק בליגה, הוא יתווסף למשכורות שלהם ויפגע להם ביכולת בשוק השחקנים החופשיים. לא ממש אשמת פריטצ'ארד אבל צריך לקחת את זה בחשבון. סקראמנטו: 4.5. קליפרס: 6. לקחו הימור עם בראנד ונכשלו, בכל אופן הקבוצה התחזקה ולדעתי כל הבלגאן הזה יגמר יפה. מינסוטה: 7. אני לא מאמין שאני נותן ציון כזה למקהייל. עדיין אין לנו רכז טבעי, אבל הקטנו את התקרה, צירפנו שחקן כמו מייק מילר וסגרנו קו קדמי שאמור להיות מהמובילים בעתיד. אם מקהייל אמור להבין במשהו זה בשקחנים כמו לאב, הוא מאוד התלהב ממנו אז אני אפרגן. ממפיס: 4.5. תציג את הקו הקדמי הגרוע בליגה ביי פאר, מצד שני אולי מאיו שווה את זה. עדיין קשה לי לתת להם ציון למען האמת. אוקלהומה: 4.5. בחירת דראפט שנויה במחלוקת, אין שינויים של ממש מעבר לזה.

מה רצית שהספרס יעשו

יפרקו את השלישייה הגדולה? ! הם ניסו להחתים את מגטי אבל בסוף הוא קיבל הצעה גדולה מווריורס. אולי בהמשך יבוא טרייד קטן אבל לספרס אין הרבה עם מה לשחק ואין להם צורך לעשות תהפוכות גדולות ולקחת סיכונים מיותרים. אבל בכל זאת הם בהחלט הצעירו את הקבוצה בצורה מסוימת, שתי ותיקים שוחררו - בארי והורי שאת בארי מחליף מייסון והותיק היחיד שנשאר הוא פינלי(כנראה לא מצאו מישהו יותר טוב), וגם הספרס צירפו שני רוקים - טוליבר(שאמור להיות המחליף של הורי) וג'ורג' היל שעדיין לא חתם רשמית אבל הוא בחירת סיבוב ראשון והוא צפוי להיות הרכז המחליף במקום ג'ק ווהן(עוד ותיק שצפוי לרדת מהרוטציה).

rapgamer4ever

New member
שאלתי את זה מתוך זלזול, לא מתוך חוסר ידיעה

רוג'ר מייסון לא מוסיף את האתלטיות והדם החדש שהספארס צריכים. כמובן שאין צורך לפרק את השלישייה, אבל בהחלט יש צורך לרענן את הרול פליירס הזדקנים. מייסון זה סוג של התחלה, אבל ממש לא מספיק.

הם רצו לתת את כל המייל למגטי

שהיה קרוב לחתום אבל ברגע האחרון גולדן סטייט נכנסה לתמונה והציעה חוזה ענקי של 10 מיליון לעונה. כאופציה שנייה הספרס נתנו חלק מהמייל למייסון ואת השאר הם הציעו לפארגו שהיה קרוב לחתום אבל בסוף הלך לכסף הגדול של אירופה. ברוב המקומות שהיה צריך רענון והצערה הוא נעשה, אבל לא צריך להשתגע ולעשות שינויים גדולים עם אין אופציות יותר טובות בשוק.

rapgamer4ever

New member
דוקא פארגו לא מרוויח כזה הרבה באירופה

והוא כן עונה על הצרכים של הספארס. היה להם במיד לבל 5.7 מליון, הוא היה חותם אפילו בפחות. הספארס לא עושים שינויים גדולים כבר יותר מדי זמן לטעמי, זה הקיץ השני שהוא לא עושים ממש שינויים כשהם צריכים לעשות.

פרגו מרוויח בדינמו 2.55 מיליון יורו ללא מיסים

ב NBA זה שווה ל כמעט 10 מיליון דולר(ב NBA יש קרוב ל 50 אחוז מיסים), אי אפשר להתחרות בזה. זה מזכיר את מקרה טיאגו ספליטר שהיה אמור לבוא העונה לספרס אבל קיבל הצעה גבוהה מטאו שהספרס לא יכלו להתחרות בה(יכלו להציע לו רק חוזה רוקי נמוך לפי חוקי ה NBA). סאן אנטוניו נדפקו העונה בגדול מהכסף הארופי!

rapgamer4ever

New member
כנראה שאני מתקשה בחשבון יותר משחשבתי

2.5 מליון יורו שווה לקצת פחות מ-4 מליון דולר. הספארס יכלו להציע 5.7 (משהו כמו 3 אחרי ניכוי). וזה עוד בלי לדבר על האפשרות של חוזה רב שנתי בספארס שהוא לא מקבל בדינמו. אתה רוצה להגיד לי שבשביל פחות ממליון דולר הוא העדיף את מוסקבה על פני הספארס? עד כדי כך מעט כבוד יש לך למועדון שלך?

5.7 מיליון על פרגו?!?!

לא שווה את זה, הספרס היו עושים שטות גדולה אם הם היו מציעים לו את זה. אתה יכול להגיד לי איך הבנת שאני אומר שפארגו העדיף את מוסקווה על פני הספרס בשביל פחות ממיליון? ? ברור שפארגו היה לוקח הצעה של 5.7 מהספרס למרות שהוא היה מפסיד מיליון אחד אבל ההצעה של הספרס היתה בסביבות ה 2 מיליון דולר לעונה וזה כבר הבדל גדול מההצעה של דינמו.

rapgamer4ever

New member
למה אתם שומרים את הכסף בדיוק?

לשנה הבאה שגם בה לא יהיה שחקן ששווה את הכסף? המיד לבל נועד כדי לבזבז אותו, אפשר היה לבזבז אותו על פארגו, יצא שמבזבזים אותו על מייסון ונשארים עם עודף בלתי מנוצל. אז למה זה טוב? הספארס חזקים עכשיו יותר משיהיו בעתיד, חלון ההזדמנויות שלהם לאליפות קטן עם הזמן. יש סיכוי מסוים שפארגו יעשה את ההבדל, ובשביל זה הוא שווה כל סכום. כשאתה רץ עכשיו לאליפות- אל תתקמצן, אתה לא תוכל לשמור אותו לזמן טוב יותר.

עשית מפארגו יותר ממה שהוא

בשביל הספרס כנראה יותר חשוב מייסון מאשר פארגו, ניסו להחתים גם את פארגו - לא הצליח. אי אפשר להגיד שהספרס התקמצנו !! הם ניסו להשתמש בכל הMLE בהתחלה על מגטי ואחרי זה על מייסון ופארגו, בסוף השיגו רק את מייסון.

למעלה