תעודות...

BaBy BoY14

New member
תעודות...

אצלנו הסתיימה לה חצי שנה ראשונה(תודה לאל והינה התעודה שלי..) אנגלית-65 ג"ג-70 הבעה-75 היסטוריה-85 ספורט-85 לשון-70 מדעים-80 מורשת-95 מחשבים-95 מתמטיקה-60 ספרות-85 ערבית-60 תנ"ך-95

האחמית

New member
../images/Emo132.gif חח סתם..

אחלה תעודה!! בעע אנחנו נראה לי קיבלנו הכי מוקדם.. לפני כמה שבועות..

BaBy BoY14

New member
חח הלוואי והייתי לי תעודה טובה יותר

לדעתי זו לא תעודה מספיק טובה...ואפשר לשאוף ליותר אני מקווה בחצי השני להביא ציונים הרבה יותר טובים... סוף סוף השבוע הזה נגמר השבוע הכי איום בחיים שלי.. בשבוע אחד הספקתי להסתבך עד מעל הראש..אני והילדה שאני אוהב לא מסוגלים להסתכל אחד לשני בעיניים במיוחד אחרי שהיום היא אמרה שהיא צריכה להגיד לי משהו פנים מול פנים ו...כלום..היא לא אמרה כלום..היה לי ויכוח עם חבר טוב ומזל שהכל נגמר נקי והכל נסגר וגם החברה הקודמת שלי הייתה מעורבת במשהו קטנטן מאוד..סיפרתי לכם על זה שחבר שלי גילה לה שגיליתי לו על איזשהו סוד סודי ביותר..(למרות שלא גיליתי..) וזהו ממחר מתחילים שבוע חדש בלי כל הצרות האלו על הראש למרות שעדיין אני והידידה הכי טובה שלי שבמקרה היא גם הילדה שאני אוהב לא ממש בבאסט שבבאסט...תמיד צריך לשאוף לטוב יותר..

sh53

New member
אתה מסתכל על זה כמשהו רע

ואני חושבת לעצמי פה בשקט בשקט - אולי זאת דווקא התחלה חדשה בחייך? אולי עכשיו לא תהיה לך ברירה - להמשיך הלאה בחיים?

sh53

New member
מי גאון של פורום חברויות?

sh53

New member
אתה מתווכח איתי? שאני אבין../images/Emo2.gif

אני אחסום אותך

יאללה עכשיו אני ../images/Emo9.gif

לא רציתי ללכת לבצפר אבל זה היה שווה את זה
תנ"ך (א')- 95 תושב"ע- 100 לשון והבעה (א')- 85 (אני צריכה לדבר איתה על זה..) ספרות- 90 (גם זה...) מתמטיקה 4-5 יח"ל- 80 מוט"ב (מדע וטכנולוגיה בחברה...)- 100 מחשבים- 100 אנגלית 5-4 יח"ל- 95 חינוך גופני- 75 היסטוריה (א')- 100 של"ח (חחח הכי דפוק...)- 100 סה"כ תעודה נחמדת

sh53

New member
הופההההה, מרימה לכבודך כוסית../images/Emo48.gif

ashkeloni

New member
עדיין לא קיבלתי...

אבל כנראה הממוצע לא יעלה על 70 לדעתי..אלא אם המורים שלי ירחמו עלי... אוףףףףףףףףףףףףף למה אני לא יכול לקבל תעודה כמו בשנה שעברה...

sh53

New member
אולי הפקחית תוכל לעזור לך?

נסה ללמוד ממנה כמה טיפים - איך להוציא ציונים כמו שלה.

ashkeloni

New member
שתביני

הבעיה שלי היא שאני פשוט לא יכול לשבת וללמוד למבחנים, אני פשוט שונא ללמוד...

תעודה סבבה...

זאת תעודה ממוצעת... אם היא לא ממש טובה בשבילך תסתכל על הצד השני של העיניין.. לדוגמא כמוני.. אני ירדתי בלימודים וכשקיבלתי את התעודה.. החלטתתי שאני לוקחת את עצמי בידיים ומתחילה ללמוד... זה עוזר לראות את עצמך נופל ומתעורר.. כך תוכל להשיג ציונים טובים יותר כשאתה מתעורר ושם לב שהתעודה לא משו... מקווה שעזרתי לך..=)

spirit noa

New member
אחלה

אחלה תעודה למרות שאני יודעת שאתה מסוגל ליותר , וגם אתה יודע את זה ,אז תשקיע יותר וכך את עצמך בידייים, כמו שאני עושהה, כי בזמן האחרון הרגשתי שאני מתחילה לרדת בלימודים.. והחלטתי שאני לוקחת ת'צמי ביידים, ומתחילה להשקיע ולשפר ת'ציונים , ותאמין לי שזה הולך לי :) וגם לך זה ילך רק אם תירצה!

H i L o N e T

New member
:-ם. יאא תעודה מצויינת. ../images/Emo54.gif

אמממ ת'אמת שלי לא משהו... באתי לחטיבה והייתי בין ההכי מצטיינות בכיתה [היו רק 2
אני וחברה שלי]. והיה לי ממוצע 95, ולא היה לי ציון יותר נמוך מ90. וול, זה השתנה
. אנגלית: 90 ערבית: 75 [אהמ, הייתי אמורה לקבלת לפחות 90 קיבלתי 92 במבחן הראשון ו80 ומשהו בשני]. מדעים: 85 ספרות: 75 [הייתה יכולה לעגל ל80...
] מתמטיקה: 60 היסטוריה: לא נתנה לי ציון
ואין לי מושג למה?!@$?#? אני כבר אדבר איתה. אני אמורה לקבל בין 80 ל90. לשון:87 ספורט: 85 תנ"ך: 85 פיסיקה: 76 [
למההההההה??@#%@#?]. של"ח: 85 מ.שפה: 83 אזרחות: 80 [זונה?#@%?@?%? היה לנו רק מבחן אחד שקיבלתי בו 100!?#$!@?$? איך 80? ובבוחן קיבלתי 85!@?$?!
]. אממ זהו.

BaBy BoY14

New member
אני אומר..

ואמרתי את זה לכל מי שהסתכל לי בתעודה...גם אם הייתי מקבל 50 בכל המקצועות זה לא אומר שאני לא יודע...זה שהמורה חושבת שאני לא יודע לא אומר בהכרח שאני לא יודע בגלל זה אני לא מתרגש מהערות של המורים שאני צריך להשתפר ומזה שאבא ואמא אומרים שאני יכול יותר..

למעלה