אויש באמת
אני גם נגד רבייה כי המצב של כלבים בארץ היא בכי רע. יש כאן כמה משתתפים בפורום שמרבים את הכלבים שלהם רק כשיש ביקוש ובצורה אחראית ביותר. לדעתי להגיד שמי שמחפש כלב גזעי עם תעודות היא גזען זה קצת מוגזם (מה יהיה הצעד הבא שלך??). יש אנשים שמאוד רוצים גזע מסויים ומוכנים להשקיע כסף רב זמן ואהבה. אבל, אני מתנגדת לאנשים (כמו הבחורה שכתבה כאן שתרקתי לה אתמול את הטלפון) שמחפשים כלב גזעי בלבד, למסירה ועדיף ללא כל תשלום, וגם שלא יהיה מסורס/מעוקר כי הם רוצים לעשות ממנו מפעל גורים. קבלו דוגמא של בחורה קמצנית שרוצה לקבל כלב חינם ע"מ לעשות גורים: הנה ההודעה שלה: "מאוד לא מכובד לנתק לאנשים את הטלפון בפרצוף, וזה שאמרתי שאני רוצה גורים מהבוקסר לא שייך לשום דבר,מי יודע,אולי אני רוצה לתרום את הגורים למטרה נעלה כמו טיפול בילדים???????????????????????????? לפני שאת שופטת אנשים על סמך שיחה בת שתי שניות בטלפון,תעשי חושבים... אחרי הכל,אני באה במטרה טובה לאמץ כלב,לא לקנות ואני בטח ובטח לא אזרוק כלב לרחוב... דווקא מאוהבי בעלי חיים ציפיתי לקצת יותר..." רוצה לתרום גורים לא גזעיים (ללא תעודות) במצב שיש המון בוקסרים במכלאות???במצב ש 250000 כלבים מתים בשנה בארץ בשל אין דורש? טיפול בילדים...מי שיאמין לך... בסה"כ יש הבדל בין אדם שמוכן להשקיע לאחד שרוצה כלב "כאילו" גזעי חינם ועוד לעשות ממנו גורים במצב הקיים. הבנת את ההבדל?