תסתכלו על זה!

Anat L

New member


בן ובעלי חיים נשמע יותר טוב??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

chicolico

New member
בבקשה... כל מה שרציתם לדעת עליי...

אני ממש לא מאמין שאני עושה את זה.... אבל בשביל הפורום... הכל.... הנה מתחילים.... 1. השם שלי: מאור 2. כינוי\ם: אורי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: קלעי, ספרות+ מחשבים 5. איך היית רוצה להיקרא: מה זאת השאלה המפגרת הזאת??? 6. תבלין מועדף: נו באמת.... טוב נו יאללה.... בזיליקום 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה (הכי טעים בעולם) 8. דאורדורנט\בושם: ארמאני, גוצ´י 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס (אין לי קשקשים!) 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! מה אני? חרא אדם? 12. צבע מועדף: כחול (ולא בגלל הפורום...) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: העתקה במבחן נחשב? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אהה... יש הרבה... 15. כרית אחת או שתיים: שתיים! 16. חיות מחמד: דג זהב בשם עמוס... לא... סתם... אין.... 17. סרט מועדף: מועדון קרב (סרט בנז**ה) 18.מוזיקה בכללית: מוזיקה שחורה פופ סול אר אנד בי... 19. מכונית אידיאלית: כרגע? פז´ו 206 CC 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: תירגעי פוסטמה... (לידידה החרמנית שלי) 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוהב- סיני, שונא- כל דבר עם קטשופ... בעעע... 23. חבר\ה לעתיד: לא הבנתי... כאילו, רגישה רומנטית חכמה מצחיקה וכאלה? אז הנה... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אממממ..... כן... למה לא.... 25. היחסים עם ההורים : בסדר... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מנהטן,ניו-יורק - בלי פשרות! 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: הפומה הלבנות שלי - חורש עליהן... 29. שיר מועדף: blue - back some day... תמיד עושה לי את זה... 30. אתר מועדף: תפוז... בעיקר פורומים... 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל אנגלי (שולט!) 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: את זה אני לא מספר לכם בעד שום הון שבעולם... תוכלו להוציא את זה ממני רק בעזרת בקבוק וודקה והרבה תקווה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח... כי יש יומולדת... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אין סיכוי! שכחו מזה... 36. אוספים: אין (כי יש לי חיים) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות ולאבד אנשים שיקרים לי... 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה... 39. ספר מועדף: הזהו אדם? / פרימו לוי 40. עיתון מועדף: ראש 1 ומעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סקס והעיר הגדולה 42. כמה טיפים מהחיים: אף פעם אל תירדמו באמבטיה... זה לא נגמר בטוב... 43. מועמד פוליטי: אין - כולם שקרנים... 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: קור! אם חם לי אני מסוגל להתאבד! 46. מכתב דואר או אי מייל: אני מעדיף עם יונה... (אבל ברצינות - אימייל) 47. זמר אהוב (אהם): רובי ויליאמס 48. זמרת אהובה: מרי ג´יי בליית 49. להקות: בלו, רד הוט צ´ילי פפרס 50. סרט מצוייר אהוב: דרדסים! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: היפראקטיבי, שאפתן, חכם..... וצנוע! 52. אתה שונא אנשים ש..: קוראים להם דני! סתאאאם.... שחושבים שהם הכי... 53. אתה שונא מקומות ש..: משעמם בהם! 54. אני אוהב/ת: לקנות! והמון! לא משנה מה... בגדים, דיסקים, מכוניות... הכל! 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: מעריצות צרחניות! ואת המורה לספרות שלי...
56. מה הכי מגעיל אותך: דגים! לא משנה איזה... חיים, מתים... אני שונא אותם! 57. מה את/ה הכי אוהב?: לגזור ציפורניים.... חחח.... וסתם לבלות עם חברים... טוב, אם הגעתם עד פה סימן שאני באמת מעניין אתכם...קבלו נשיקה...

Dani Ryan

New member
חחחחח!!אני שפוכה פההה!!!חחח!!

וכועסת!!!חשבתי שאנחנו שולם!!חחח 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! מה אני? חרא אדם?- עובדה...אתה כן!!!!!!!!!חחחחח עלייי!! ו..52. אתה שונא אנשים ש..: קוראים להם דני! סתאאאם.... שחושבים שהם הכי... חצוף! אהה אתה אוהבת כדורגל אנגלי?פששש...נחמד נחמד...איזו קבוצה? אה כן עוד משו..חחחח הרגת אותי עם הספר והאלו...אנחנו כזה דופקות:שום ספר או הארי פוטר ושר הטבעות פתאום אתה בא לי עם הספר הזה שלך..והעיתון:ראש1 ומעריב..חחחחחחחח...אנחנו CD:UK..חחחח!!! טוב גמרתי לצחוק.. OR NOT!!!!LOLOLOL

chicolico

New member
חחח....

הכל בצחוק דני... את יודעת.... אה... ו... קבוצה? מנצ´סטר . נקודה. אין עליהם!

Dani Ryan

New member
*שיעול**נחנקת!!!**בלעעעע*למה?!*

למה למה למה ולמה...תסביר לי...למה מנצ´סטר?!?!?!?!למההה???!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?הפסלים האלו!!!!!עם הפני סוס הזה שלהם!!!!חוץ מדייויד(
) ..חואן ורון המחבל הזה!אני שונאת אותם!!!גררררררר!!!!בעצם את ארסנל יותר..........גרררר....מנצ´סטר...גרר...פרגי הזה..יאאאקקק...גררר............בלעעעעעעע..גררר מה קורה לאנשים בארץ הזאת?! ועוד פורלאן גם...שיגיד תודה למכבי חיפה הייצור הבלונדיני..בלעע....טוב אני ארגע *איילת לא להרוג אותי*..

chicolico

New member
אולי בגלל שאני לא

אוהב קבוצה על פי הפרצופים של השחקנים! ממש מזיז לי הפרצופי סוס שלהם! הם הכי ! כל משחק שלהם זה כמו החוויה הכי גדולה בשבילי... את יודעת שפעם פגשתי אותם? את כולם! ככה סתם ברחוב... עברתי לי והם עברו לידי...

Dani Ryan

New member
גררר איתך!

אני לא אוהבת את ליברפול בגלל הפרצופים...אם זה היה ככה אז מזמן לא הייתי אוהבת את ליברפול(סורי יפים שלי
)חוץ ממייקל שלי..קיצור..אולי ליברפול לא משחקים כדורגל הכי טוב בזמן האחרון(לא טוב בכלל בעצם..) אז מה...עכשיו אתה תראה לאט לאט ימי המנצ´סטר עוברים ובאים ימי ארסנל(לצערי)וליברפול...ומנצ´סטר מעצבנים אותי...במיוחד רוי קין הפושע המגעיל הזה..טוב זה פורום בלו..חח אני לא ארד עוד על מנצ´סטר(סורי סיימון
) הם באמת עברו לידך? אני עברתי ליד שניים מליברפול

chicolico

New member
היי.... לא ללכלך!

ו....פחחחחחחחחחחחחח מאמין שימי מנצ´סטר יעברו מישהי חייה באשליות... ליברפול.... נו... עוד קבוצה.... כ! הלכתי בהולנד ופתאום עצר לידנו אוטובוס והם יצאו ממנו! הייתי בשוק! הם היו כל כך קרובים! אבל כמובן.............................. שמשהו רע היה חייב לקרות והמצלמה שלי הייתה במלון! גררררררררר! כשראיתי אותם מתרחקים בלי שצעילמתי אותם כמעט (באמת!) התחלתי לרוץ לתהום שהייתה שם (היינו על מין כזה הר) ושום דבר לא היה עוצר אותי מלקפוץ!

MolsBolsRules

New member
שולטיםםםםםםםםםםםםםם

מנצסטר כן... LOL הנה שלי 1. השם שלי: יפעת 2. כינוי\ם: תתי,פעתוש,יפי,בן (ככה הכי משיגים את הצומת לב שלי),בוריס (סיפור ארוך) 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:בגין - תקשורות ופסיכולוגיה-סוציולוגיה 5. איך היית רוצה להיקרא: ג´ן 6. תבלין מועדף: אלה של הפיצה 7. שתיה מועדפת: 7UP!!!!!!!!!!! 8. דאורדורנט\בושם: COOL WATER 9. שמפו וקונדישינר:פינוק 10. האם שחית בעירום פעם:ממש לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא....... 12. צבע מועדף: אדוםםםםםםםםםםםם 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: NEXT! 14. חברים\ות הכי טובות\טובים: רומי,נטלי ומורן. 15. כרית אחת או שתיים: אחת מספקת בהחלט 16. חיות מחמד: כלב-בוני 17. סרט מועדף: שר הטבעותתתתתתתתתתתתתת שולטטטטטטטטטטטטטטט 18.מוזיקה בכללית: פופ! 19. מכונית אידיאלית: BMW אדומה עם גג נפתח בבקשה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:LOL, כל כך לא! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף : גלידה (זה נחשב אוכל?) שונא: כל המאכלים המסובכים האלה... 23. חבר\ה לעתיד:בן אדאמס! (דההההההההה) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:ארם אני די צנועה אז אני יעבור שאלה LOL 25. היחסים עם ההורים : פעם ככה פעם ככה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:לונדוןןןןןןןןןןןןן 27. ממתק מועדף: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 28. נעליים מועדפות: באפלווווווווווווווווו 29. שיר מועדף: LIKE A ROSE A1 30. אתר מועדף: WWW.WESTLIFEINISRAEL.2YA.COM - האתר שלי ושל נילי 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל וכדוסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: BIG NEXT 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסחחחחחחחחחחחח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:ג´ניפר לופזזזזזזזזז איזה טובה שהיא תרצה! LOLOL 36. אוספים: יש לי חומר על כל מיני מפורסמים אבל אני כבר לא אוספת. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ואי שאלה לחשיבה... 38. תגיד מילה טובה...:על? 39. ספר מועדף: אני? ספרים? חחח NEXT! 40. עיתון מועדף: כרגע? ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: הכי גאים שיש!!!!!!!!!!!!!! ומכושפות ודוסון וימי חיינו ואיסטאנדארס 42. כמה טיפים מהחיים: תחייה את היום תיתמודד אם מחר כשהוא יגיע 43. מועמד פוליטי: אני! לראשות הממשלה! (חכו חכו זה עוד יקרה...) 44. מפלגה: אני שמאלנית אם דעות של ימנים לכו תבינו ככה שלא ממש אכפת לי מי יבחר! מה שכן אני מתההההההההה על שימעון פרס 45. חום או קור: קור! 46. מכתב דואר או אי מייל: ארם לא ממש משנה לי בעצם דואר כי אז יש סיכוים לתמונות. 47. זמר אהוב (אהם):לא הבנתי למה האהם אבל אוקי אז רונן קיטינג ורובי ויליאמס 48. זמרת אהובה:JENNI FROM THE BLOCKKKKKKKKKKKKKK LOL 49. להקות: ווסטלייף,איי ואן,בלו,דה קולינג,אטומיק ועוד כמה טובים... 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריותתתתתתתתתת 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:ארם ארם ארם ארם מספק? 52. אתה שונא אנשים ש..: אני לא שונאת אנשים 53. אתה שונא מקומות ש..: שהם לא לונדון או אירלנד. לא לא סתם אני שונאת מקומות שאין מה לעשות שם כגון ביהס! 54. אני אוהב/ת:את בן! 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונאת אנשים, לא עניתי על זה כבר? 56. מה הכי מגעיל אותך: אוקי אוקי אז יש כמה אנשים שאני לא הכי מסמפטת והם די מגעילים אותי וזה שני ילדים מהכיתה שלי 57. מה את/ה הכי אוהב?: את בן!יכולתי להישבע שכבר עניתי על זה :S זהו? חחח היה לי נחמד

מוכנים?

אם עוד תרצו להכיר אותי אחרי שתקראו את זה, אתם אנשים חזקים ביותר . השם שלי: יעל (את השם משפחה תוציאו ממני בעינויים בלבד, ודני תשתקי) 2. כינוי\ם: יולי, יולי, יולו, יעלוש, יעלוש´קה, יוליה, ויש עוד כמה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: משגב/אלונים 5. איך היית רוצה להיקרא: שם אחר, עדיף יולי 6. תבלין מועדף: שום 7. שתיה מועדפת: מים/לימונדה 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט – באמת שאתם לא צריכים לדעת, אבל: אפקטיב, בושם – ג´ופ (גברים) קבוטין (נשים) 9. שמפו וקונדישינר: קרליין, שחכתי ת´שם 10. האם שחית בעירום פעם: לא שידוע לי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי 12. צבע מועדף: חום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני? "חוקים נועדו כדי שיכבדו אותם" 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דאבל אס, דני, ג´רי 15. כרית אחת או שתיים: ארבע 16. חיות מחמד: כלבה – סנואי וחתול (אם הדבר הזה ראוי להיקרא חתול) - טולוז 17. סרט מועדף: מלך האריון ומועדון קרב 18.מוזיקה בכללית: פופ, סול, r&b (מה אתם מצפים ממעריצת בלו?) 19. מכונית אידיאלית: סיטרואן קסארה או רנו לגונה (אבל מוסטנג שולטת) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "עד כמה ידוע לי לי" על כל צורותיו השונות, יש עוד כמה, תשאלו את דני, אני לא זוכרת. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף – כמעט כל מה שאכיל, שנוא - פטריות 23. חבר\ה לעתיד: הום? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא תמיד 25. היחסים עם ההורים : עדיף שלא נדבר על זה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווון 27. ממתק מועדף: שוקולד מריר 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט (אך ורק ריבוק) 29. שיר מועדף: TOTP או TRY AGAIN 30. אתר מועדף: הווווווווווום, נדמה לי שהפורום 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו לי יותר מדי, אני לא יכולה לבחור 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חגמולד, נקודה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: הייתם רוצים לדעת, לא? סתם סתם, קארי קאטונה 36. אוספים: תיקים וכריות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מלחמות 38. תגיד מילה טובה...: מוזיקה 39. ספר מועדף: חיחי, השאלה הזו מוגזמת, קראתי יותר מדי 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות (סמאש היטס) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: בנות גילמור 42. כמה טיפים מהחיים: "על כל דקה של כעס את/ה מפסיד/ה 60 שניות של אושר" 43. מועמד פוליטי: ג´יפה, אף אחד מהם 44. מפלגה: הום, עלה ירוק? *מסניפה* 45. חום או קור: קוווווווווווווווור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): אלטון ג´ון, גארת´ גייטס, עוד כמה 48. זמרת אהובה: מראיה קארי, ליאון ריימס, עוד כמה 49. להקות: וו´, בלו, איי1, ווסטלייף, אטומקי קיטן, שאני אמשיך? 50. סרט מצוייר אהוב: המלך בבר 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מה אתם לגמרי דפוקים? 52. אתה שונא אנשים ש..: מעריצות פנאטיות, מתעללים בחיות, שקרנים, עוד הרבה דברים. 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: סוסים! מוזיקה! 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: חן, עדי, עוד כמה אנשים 56. מה הכי מגעיל אותך: שאלה טובה באמת, אולי סיגריות 57. מה את/ה הכי אוהב?: את החתול שלי

Dani Ryan

New member
חמודה../images/Emo23.gifו-חחחחחח!!!

תודה...
וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה!!!!!! הרגת אותי!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!המלך בבר!!!!!!!!!!!!!!!אח שלי!!!!!!!!!!! חחחחח ובמילים שאומרים הרבה היית צריכה לכתוב:הווום!!! ולא להגיד את השם משפחה שלך?חחחחחחח טוב!פי סתום סגור.. 23. "חבר\ה לעתיד: הום?"!!אמאלהה!!חחחחחח!!את צריכה לראות איזה צחוק אני והדר דפקנו..חחחחח!!!!!!

מותק

מאחורי ההום בחברה לעתיד מסתתר הרבה! אני מצחיקה? ממתי אני מצחיקה? נשבעתל ךשזה היה הדבר הכי לא מצחיק שכתבתי בכל חיי הארוכים! ותשתקי! לא רוצה לשמוע מילה אח תרעה על המלך בבר! אני אשכרה רוצה להבין להמא ת והדר צחקתן בהום שלי. חוצמזה, אני צריכה את הפלאפון של הדר, למקרה שמשהו יקרה שוב

ניקי בי

New member
ו..הנה התשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1. קארין 2. ניקי, קארינוש 3.ישראל 4.גימנסיה ריאלית ..מסלול עיוני (קצת מדעי-מחשבים) 5. קארין 6.קטשופ 7.דיאט קולה 8. נועה 9. פאנטן 10. לא 11. כן 12. כחול 13. לא 14. 2 15. אחת 16. אין 17. הארי פוטר החדש :) 18. הכל (כרגע סאבלימינל) 19. BMW Z3 , אאודי TT 20. אמ...לא נראה לי 21. כל דבר איטלקי 23. לא ידוע 24. לא ידוע :) 25. מעולים 26. אנגליה 27.סוכריה על מקל (עם המסטיק! ) 28. סקטשרס 29. רובי וויליאמס- אנג´ל 30. אין ספיציפי 31. כדורגל 32. כדורגל :) 33. אמממ....לא משהו שהייתי רוצה לכתוב כאן 34. פורים 35. אין לי מושג(מאיפה הבאת את זה? :) 36.תיקים 37. גבהים 38. תמיד 39. חוכמת הבייגלה 40. לא קוראת עיתונים 41. דוסון קריק\חברים 42. לא לחשוב יותר מידי 43. ניטרלית 44. כנ"ל 45. חום (איך אפשר לוותר על הים ? :) 46. אי מייל 47.רובי, עברי לידר 48. ג´לו 49. ווסטלייף ובלו :))) 50. הדרדסים נחשב? 51. music is my life 52. משקרים, נדחפים, צבועים. 53. שיש בהם את האנשים הנ"ל. 54. לבלות!!! 55. (אותו דבר כמו 52) 56. כל דבר שאנשים אוכלים שזז פעם, ולא לגיטימי לאכול אותו בארץ 57. כנות, חוש הומור. וזהיייייו :)

MolsBolsRules

New member
ענתושששששש

להוריד את הידיים מבן! LOL איזה צחוקים שכנסנו אותו באותן תשובות LOL

Anat L

New member
את הצצת בתשובות שלי!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאם חחחח אני הצצתי בשלך לאאאאאאאאאאאאאאא

תורי

1. השם שלי: מממ... ג´קית 2. כינוי\ם: אין- לא כ"כ אוהבת 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: מקיף ח´ 5. איך היית רוצה להיקרא: דורון 6. תבלין מועדף: שום 7. שתיה מועדפת: שוקו 8. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט- פה 9. שמפו וקונדישינר: קליאו 10. האם שחית בעירום פעם: בטח, כשהייתי תינוקת... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לצערי הרב, כן 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ענבל, עידן, מעיין ודנה 15. כרית אחת או שתיים: 0 16. חיות מחמד: אח שלי 17. סרט מועדף: מלך האריות 18. מוזיקה בכללית: R&B , פופ, מוסיקה שחורה 19. מכונית אידיאלית: BMW כמו בקליפ של פליי ביי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אוווף" 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: גלידה, פיצה, ותפו"א, שנוא: מנסה לחשוב, אבל לא מוצאת 23. חבר\ה לעתיד: לא כרגע... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן... 25. היחסים עם ההורים : דיי טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אם לא בארץ, אז בניו זילנד- וולינגטון 27. ממתק מועדף: קרמבו 28. נעליים מועדפות: Nike 29. שיר מועדף: הרבה 30. אתר מועדף: תלוי במצב הרוח שלי 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל וכל הקפיצות והאתלטיקה הקלה 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל, קפיצה לגובה (חולה על זה) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה הכוונה? 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות 38. תגיד מילה טובה...: מילה על מי? 39. ספר מועדף: הארי פוטר 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: השבט 42. כמה טיפים מהחיים: -מי שלא אכפת לך ממנו, שלא יהייה אכפת לך מה הוא חושב עלייך - 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): קרייג דיוויד, נראה לי 48. זמרת אהובה: אין בדיוק 49. להקות: blue, פינק פלוד 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עקשנית, חברמנית, אינטילגנטית, נרקיסיסטית 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאת פרחות 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריח וצפוף בהם 54. אני אוהב/ת: את עצמי, את החברים והמשפחה שלי 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: כל הפרחות למיניהם, אנשים ששופטים אנשים לפי מראה חיצוני, דת (חרדים קיצוניים, יש לי איתם בעייה רצינית), הומופובים ופאשיסטים 56. מה הכי מגעיל אותך: שנאה לא מוצדקת 57. מה את/ה הכי אוהב?: הרבה דברים. מה אני הכי אוהבת במה?

למעלה