תסתכלו על זה!

brians angel

New member
תסתכלו על זה!

ותענו! ראיתי את זה בפורום אחר וזה ממש מגניב! עדיף לכם להעתיק ולהדביק.. אבל תעשו את זה!! 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: 56. מה הכי מגעיל אותך: 57. מה את/ה הכי אוהב?: תענו!!

brians angel

New member
התשובות שלי!

לקח לי מ-ל-א זמן לענות עליהן!! 1. השם שלי: שני רז 2. כינוי\ם: ששו, שנשן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר : תיכון היובל 5. איך היית רוצה להיקרא: לירז 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט- סיקרט, בושם- משהו מברזיל שאתם לא מכירים.. 9. שמפו וקונדישינר: האד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מ-א-ו-ד 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ליטל, לי, דניאלה 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלב- ניקי 17. סרט מועדף: יומני הנסיכה 18.מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "מגניייייב!!" 21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב- ספגטי עם קטשופ (אל תגיבו על זה..). שנוא- אוכל צרפתי וכל האוכל הסנובי הזה.. 23. חבר\ה לעתיד: שזה אומר? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : שונאת את אמא שלי!! את אבא שלי אני אוהבת.. את אחותי אני... לא יודעת.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: רק בישראל! 27. ממתק מועדף: קרמבו 28. נעליים מועדפות: אין 29. שיר מועדף: SOUNDS OF THE UNDERGROEND של GIRLS ALOUD 30. אתר מועדף: Dirty Little Secrets 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נפלתי במדרגות בבצפר! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג המולד!! אבל חג יהודי? פסח.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: היא לא לסבית- אבל ליז מאטומיק קיטן 36. אוספים: חומר על בקסטריט 37. מה הפחד הכי גדול שלך: וואי... לא יודעת.. 38. תגיד מילה טובה...: שלום 39. ספר מועדף: סדרת הארי פוטר 40. עיתון מועדף: CD:UK 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות 42. כמה טיפים מהחיים: תחיו את הרגע! חיים רק פעם אחת!! 43. מועמד פוליטי: אין לי מושג בכלל מי מתמודד.. 44. מפלגה: אותו דבר 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר (יותר כיף לקבל מעטפה בדואר!) 47. זמר אהוב: בריאן 48. זמרת אהובה: כריסטינה 49. להקות: בקסטריט, בלו, ווסטלייף, אטומיק קיטן 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 1 ו-2!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מצחיקה, חמודה, ביישנית, איכפתית 52. אתה שונא אנשים ש..: מעשנים לידי, בוכים מציון של 80, מתחנפים 53. אתה שונא מקומות ש..: מותר לעשן בהם, שיש בהם הרבה אנשים, שמעשמם לי בהם 54. אני אוהב/ת: לעשות טיולים בטבע..! 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונאת אף אחד 56. מה הכי מגעיל אותך: בצל 57. מה את/ה הכי אוהב: את הכלב שלי

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gif חמודה...

הדניאלה שם זו אני?
אם כן אז תודההההההההההההההההההההההה
!!!!!! התשובות שלי עוד מעט יגיעו..אני אכתוב אותן קודם..חח

brians angel

New member
ומה את חושבת?

שכל הכולם סובב סביבך?? הה??? חוצף!!! סתאאאם!! ברור שזאת את!! מה חשבת כבר????

Dani Ryan

New member
../images/Emo25.gifמתה עלייך!!!הנה התשובות שלי!

. השם שלי: דניאלה 2. כינוי\ם: דני,דנדין,דנדן,מיס ריאן
3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט מגדים 5. איך היית רוצה להיקרא: לי..(לא קשור ללי ריאן!) 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט-סיקרט,ובושם-בברלי..ועוד אחד שכחתי ת´שם. 9. שמפו וקונדישינר: פינוק
10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דניאלה(לא אני!),רותם,שני,צליל,בת-אל 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלב..מקס ושתי קנרים:בת-טוויטי בן-צ´יקלט 17. סרט מועדף: פרל הארבור 18.מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: אסטון מרטין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:איזה חוצף מצידך!התבושש בפינתך,יאאאאא 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-פיצה,צ´יפס,שנוא-עגבניות ואוכל של צרפתים 23. חבר\ה לעתיד: לי..חחח YEAH RIGHT..מאיפה לי? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : אממ...נחמדים.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל..אח"כ אנגליה (ליברפול,לונדון) 27. ממתק מועדף: שוקולד RULEZ! 28. נעליים מועדפות: אהה אין... 29. שיר מועדף:blue-back someday 30. אתר מועדף: אין לי 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל,כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בטיול השנתי נפלתי כמעט מצוק..חחחחח 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח(יותר חופשששששש) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:ליז אטומיק קיטן.. 36. אוספים: חומר על בלו...ולא משהו מיוחד 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ליפול בטיול השנתי הבא..חחח לא...למות... 38. תגיד מילה טובה...:איזו מתוקההההההההההה...חחחחח 39. ספר מועדף: NO WAY!!!NO BOOKS!! 40. עיתון מועדף: CD:UK ושם המשחק..(ספורט
) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות,סמולוויל,דוסון קריק, 42. כמה טיפים מהחיים:" אפשר להרביץ לקירות כי הם לא מחזירים חזרה..."לי ריאן 43. מועמד פוליטי: אין לי שמץ 44. מפלגה: אותו דבר... 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): לי ריאן 48. זמרת אהובה: לא יודעת בדיוק 49. להקות: בלו,ווסטלייף,אטומיק קיטן,בקסטריט בויז,איי1, 50. סרט מצוייר אהוב:היפה והחיה ומלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני לא יודעת איך....(תתארו אתם!חחח...) 52. אתה שונא אנשים ש..: מתעללים בחיות,שקרנים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש סכנת נפילה..חחחחחחח 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים... 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין ממש שנאה.. 56. מה הכי מגעיל אותך: עגבניות!!!!אמאלה! 57. מה את/ה הכי אוהב?: את הכלב שלי...

brians angel

New member
חח!!

הרגת אותי!! את רק נופלת! חחח!!! והזכרת לי! אני מוסיפה לאנשים השנואים עליי- כאלה שמתעללים בחיות!!!!

Dani Ryan

New member
אני באמת רק נופלת...

תבואי איתי לטיול השנתי אני שמה 100 שקל שאני נופלת שוב...חחח

chicolico

New member
אימא...

אני בשוק! יש לנו אותו שיר אהוב ואני נשבע לך שלא הסתכלתי בשלך! מפחיד...

Dani Ryan

New member
ראיתי...../images/Emo13.gif

great minds thinks alike... במקרה הזה אני הgreat mind...

LaLyBLooM

New member
הנה

1. השם שלי: לירון 2. כינוי\ם: ללי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אביב... מסלול (??) 5. איך היית רוצה להיקרא: ללי :-| 6. תבלין מועדף: מלח (זה תבלין, נכון?) 7. שתיה מועדפת: שוקו אבל אסור עכשיו 8. דאורדורנט\בושם: בושם, COOL WATER 9. שמפו וקונדישינר: הוואי בשניהם 10. האם שחית בעירום פעם: חחח... רק באמבטיה
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אה... לא שזכור לי :-| 14. חברים\ות הכי טובים\ות: קטרינה, אמזי וג´יין 15. כרית אחת או שתיים: 1 מספיק 16. חיות מחמד: תוכי גדול ושני כלבים קטנייים 17. סרט מועדף: LORD OF THE RINGS : THE TWO TOWERS 18. מוזיקה בכללית: יענו מה אני אוהבת?... פופ, רוק (ואינדי) וR´N´B 19. מכונית אידיאלית: סמארטטטטטטטט!! זה כזה חמודדד 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "חחח", "אשכרה", "WOOHOO", "יאיי" ועוד כמה 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף, כל דבר טעים ומשמין, שנוא - תרד!! בעעעע 23. חבר\ה לעתיד: אורלנדווווווווו 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ממממממממממממממממממממש לא, חחחחחחח 25. היחסים עם ההורים : מעולים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! 27. ממתק מועדף: Cadbury 28. נעליים מועדפות: כל נעל יפה, עדיף כחולה, עם פלאטפורמה כמה שיותר גבוהה 29. שיר מועדף: ברגע זה, Blue - Right Here Waiting וBlue - Invitation, כמובן שזה זמני למרות שInvitation מחזיק מעמד המוןןן זמן 30. אתר מועדף: אה... אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): כלוםםםם... טוב נו, אם כבר אז כדורגל מהליגה האנגלית 32. הספורט המועדף (למשחק): כלווווווווווווווווווווווווווום, חחח 33. הרגע הכי משפיל בחייך: קרו לי כמה דברים משפילים כשזה נוגע לדאנקן... או למארק מאיי1 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג המולד, חחח... טוב נו, חג שלנו? פסח כי יש את החופש ההכי ארוך (מבין החגים) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: טובה? כאילו, את מי הייתי אוהבת?... אף אחד, עצם המחשבה מפחידה אותי מדי 36. אוספים: גלויות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאני לא אגור באנגליה 38. תגיד מילה טובה...: ..............? 39. ספר מועדף: פיכס ספרים, אבל אם כבר... שר הטבעות, כל אחד מהשלושה 40. עיתון מועדף: מגזין כאילו? CDUK 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: איסטאנדרססססססססס 42. כמה טיפים מהחיים: תעשו שיעורי בית, זה יותר חשוב ממה שאתם חושבים (באמת) 43. מועמד פוליטי: שמאלנית 44. מפלגה: עבודה 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: פינק 49. להקות: בלו וVS 50. סרט מצוייר אהוב: נסיך מצריים ועידן הקרח 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אין :-| 52. אתה שונא אנשים ש..: מדברים עליך מאחורי הגב, ועוד יותר גרוע, שממציאים עליך דברים מאחורי הגב 53. אתה שונא מקומות ש..: חם בהם 54. אני אוהב/ת: את אורלנדוווווו 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני לא אנקוב פה בשמות למרות שרובכם בטח יודעים 56. מה הכי מגעיל אותך: האנשים שלא נקבתי בשמותיהם 57. מה את/ה הכי אוהב?: את לונדוןןןןןןןן

LaLyBLooM

New member
לי ולך או לדני ולך?

שמתי לב שגם לי ולך וגם לי ולדני יש המון דברים משותפים
רק עכשיו קראתי את מה שכתבתן

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gif נו בבוווודאאיייי..חחח

אתן כמה דברים יש לי להוסיף שם.. למשל באנשים שאני שונאת:בנות מפורום*שיעול*מסויים*שיעול*! ועוד כמה דברים..

LaLyBLooM

New member
חחחחח

יש כמה בנות מהפורום המסויים הזה שגם אני שונאת, זה בסדר

Anat L

New member
הנה שליייי

1. השם שלי: ענת 2. כינוי\ם: ענת 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט ביאליק 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ..ענת| 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: אין 9. שמפו וקונדישינר: אין 10. האם שחית בעירום פעם: ממש לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטחחח 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: בטחחחח (שלא ) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא שאתן מכירות..... 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: חתולים והרבההההה וסוסים(אין לי אבל אני אוהבתת) 17. סרט מועדף: מת לצעוק ! 18. מוזיקה בכללית: פופ, רוק קל 9. מכונית אידיאלית: אין.. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "חחח", "אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה", "יאיי" , "לא נראה לי" 21. אוכל מועדף\ שנוא: פיצה, ציפס קרמבו 23. חבר\ה לעתיד: בןןןןןןן או דאנק 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לאאאאאאא 25. היחסים עם ההורים : סבירים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל....לא מכירה מקום אחר...חח או אוסטרליה 27. ממתק מועדף: קרמבו,טופי! 28. נעליים מועדפות: נעל ספורט עם פלאטפורמה ~ 29. שיר מועדף: כרגע Blue -FLEXIN 30. אתר מועדף: פורום בלו כמובן! חח 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כלום.. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא זוכרת 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח (חופש ארוך) וחנוכה (החופש הכי ארוך השני..) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא נראההההה ליייייייי 36. אוספים: מחקים...מדבקות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להשאר לבד (Awwwww) 38. תגיד מילה טובה...: ..............? 39. ספר מועדף: הארי פוטר! 40. עיתון מועדף: איןןן 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, קרוב רחוק..חח 42. כמה טיפים מהחיים: תעשו שיעורי בית, זה יותר חשוב ממה שאתם חושבים (באמת) כדברי לירון...חח 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): וויל! חח 48. זמרת אהובה: אין... 49. להקות: בלו ,איי1 ,ווסטלייף 50. סרט מצוייר אהוב: שרק (זה נחשב מצויר?) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא יודעתתת 52. אתה שונא אנשים ש..: מרכלים עליי! 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: בןןן 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמממ...שירן..אתן לא מכירות.... 56. מה הכי מגעיל אותך: 57. מה את/ה הכי אוהב?: בן וחיות

Dani Ryan

New member
חחחחח.....

חחחחח איזה חמודה....בן וחיות..חחחחחחחחחחחח...

למעלה