אם אני לא יודע איך הם ידעו?
ג גניפר14 New member 26/11/13 #114 זיקו דיי אתה חולה על התחת שלה. ומי שחולה על מישהיא הוא ימצא אותה גם בהונולולו.
ז זיקן New member מנהל 26/11/13 #118 מללכת לראות את החברים בספורטן. וזה מה שאני עכשיו בדיוק הולך לעשות. תאונני עם המקלדת עד שאחזור.
ז זיקן New member מנהל 26/11/13 #103 לא. אין מצב. את תעלמי בערפילי הוירטואליה ולא נודע כי היית. אם לא היית וירטו זה משהו אחר.
P puma141 New member 26/11/13 #38 חחחחחחחחחחח אתם הורגים אותי עם הבדיחות האלה! *מטקה די כבר עם התימני יורד לאילת. חפרת! *
מ מוטי חוף מציצים New member 26/11/13 #40 חחחחחחחחחח אפילו אם אני ארשום כאן דבר מליון פעם , זה בכלל לא מתקרב לחפירות תל קסילה. זה עבור מאות הקוראים הסמויים ..מתחלפים וחדשים יאסו.
חחחחחחחחחח אפילו אם אני ארשום כאן דבר מליון פעם , זה בכלל לא מתקרב לחפירות תל קסילה. זה עבור מאות הקוראים הסמויים ..מתחלפים וחדשים יאסו.
P puma141 New member 26/11/13 #46 אל תתאמץ בשביל הסמויים מטקה... שהם יתאמצו! תפרסם תאריכים שאתה מפרסם פוסטים שלך, ושהם יקפידו לבוא! אל תהיה פרייאר.....
אל תתאמץ בשביל הסמויים מטקה... שהם יתאמצו! תפרסם תאריכים שאתה מפרסם פוסטים שלך, ושהם יקפידו לבוא! אל תהיה פרייאר.....
מ מוטי חוף מציצים New member 26/11/13 #49 הסמויים(שלא מגיבים בפועל) זה העיקר. הקבועים שמגיבים בפועל זה סתם על הדרך.... מספר הסמויים גדול בהרבה מהקבועים ..תקף לגבי כל אתר תפוז.
הסמויים(שלא מגיבים בפועל) זה העיקר. הקבועים שמגיבים בפועל זה סתם על הדרך.... מספר הסמויים גדול בהרבה מהקבועים ..תקף לגבי כל אתר תפוז.
P puma141 New member 26/11/13 #51 וכל המידע הזה מטקה... מה לעשות איתו? אתה יכול לזרוק את כל המיציצים בחוף שלך.
מ מוטי חוף מציצים New member 26/11/13 #53 לקחת אותו בחשבון ברצינות עזבי את הפורום הזה....... בכלל הפורומים האחרים אני רושם אך ורק 95 אחוז עבור הסמויים.
לקחת אותו בחשבון ברצינות עזבי את הפורום הזה....... בכלל הפורומים האחרים אני רושם אך ורק 95 אחוז עבור הסמויים.
א א ו פ ל י ת New member 26/11/13 #60 נגזרתי מהתמונה הזאת. ראיתי אותה כשהייתי בבית, וצחקתי וצחקתי וצחקתי. ואני עוד חולה. אחת ההברקות "הכי"! אופ.
נגזרתי מהתמונה הזאת. ראיתי אותה כשהייתי בבית, וצחקתי וצחקתי וצחקתי. ואני עוד חולה. אחת ההברקות "הכי"! אופ.