מי ישמע הברזתי לך מדייט כולה שרשור מה את עושה רעש?
P puma141 New member 26/11/13 #57 כפרה..בשביל להבריז לי מדייט אתה צריך להיוולד מחדש תרתי משמע, בכמה אופנים: הרבה יותר מוקדם ממה שנולדת. הרבה יותר חכם ממה שנולדת. ועוד הרבה הרבאים.....חחחחחחח אז........אתה יכול זוז טיפה מהענף הגבוה שנתלית עליו? שלא תיפול בחבטה עזה חזרה לארץ...
כפרה..בשביל להבריז לי מדייט אתה צריך להיוולד מחדש תרתי משמע, בכמה אופנים: הרבה יותר מוקדם ממה שנולדת. הרבה יותר חכם ממה שנולדת. ועוד הרבה הרבאים.....חחחחחחח אז........אתה יכול זוז טיפה מהענף הגבוה שנתלית עליו? שלא תיפול בחבטה עזה חזרה לארץ...
א א ו פ ל י ת New member 25/11/13 #3 הכחול הזה? זה מן עגלת מגירות לירקות שיש בבית. ב"פו" אחד אפשר להרים את זה ולקחת את הנעליים. עכשיו אפשר לברוח עם זה. אופ.
הכחול הזה? זה מן עגלת מגירות לירקות שיש בבית. ב"פו" אחד אפשר להרים את זה ולקחת את הנעליים. עכשיו אפשר לברוח עם זה. אופ.
P puma141 New member 25/11/13 #4 הרגתתתתתתתתתתתתתתת מפגרת, הרגת! חחחחחחחחחחחחחח *לא רציתי להגיד, אבל בפתח הרחיצת מכוניות של סוק יש כאלה נעליים*
הרגתתתתתתתתתתתתתתת מפגרת, הרגת! חחחחחחחחחחחחחח *לא רציתי להגיד, אבל בפתח הרחיצת מכוניות של סוק יש כאלה נעליים*
א א ו פ ל י ת New member 25/11/13 #6 לא אולי, ג'יניקה. מסבירה לך שיש לו בעבודה "בדיוק" כאלה. זה שלו מאמי. אופ.
א א ו פ ל י ת New member 25/11/13 #9 אני לא, מאמי. תגידי לפומית שתגיד לו. את רואה שהיא מבקרת אותו בעבודה. אופ.
ג גניפר14 New member 25/11/13 #14 אה באמת? פומית עושה שם שטיפה? תאמיני לי אני צריכה נעליים כאלו. הם מאוד נוחים. רק שאין לי מנעול. חייבת להשיג אחד. אולי לילד יש . אני מחכה שיגיע ואשאל אותו. מסכן הוא שכח את האופניים שלו בפריזר, בטח הולך עכשיו ברגל מהעבודה הביתה.
אה באמת? פומית עושה שם שטיפה? תאמיני לי אני צריכה נעליים כאלו. הם מאוד נוחים. רק שאין לי מנעול. חייבת להשיג אחד. אולי לילד יש . אני מחכה שיגיע ואשאל אותו. מסכן הוא שכח את האופניים שלו בפריזר, בטח הולך עכשיו ברגל מהעבודה הביתה.
א א ו פ ל י ת New member 25/11/13 #15 אני באמת לא יודעת מה פומית עושה שם כשהיא הולכת לבקר אותו, ואולי עדיף שלא נדע, ג'יניקה. עכשיו בקשר למנעול? אם את מוצאת אופו קונים, תקני לי גם אחד, טוב? גם אני צריכה. תודה מאמי. אופ.
אני באמת לא יודעת מה פומית עושה שם כשהיא הולכת לבקר אותו, ואולי עדיף שלא נדע, ג'יניקה. עכשיו בקשר למנעול? אם את מוצאת אופו קונים, תקני לי גם אחד, טוב? גם אני צריכה. תודה מאמי. אופ.
ג גניפר14 New member 25/11/13 #17 טוב. יש ליד הבית שלי טמבור. אבל המוכר תימני. לא יודעת אופ תשמעי אין אמונה בתימנים, כי אפילו במרק הם שמים רגל. מה את אומרת ללכת אליו או לא? (סוזי בבקשה השאירי את הפטיש שלך בבית. אין לי שום כלום נגד תימנים ,נשבעת לך)
טוב. יש ליד הבית שלי טמבור. אבל המוכר תימני. לא יודעת אופ תשמעי אין אמונה בתימנים, כי אפילו במרק הם שמים רגל. מה את אומרת ללכת אליו או לא? (סוזי בבקשה השאירי את הפטיש שלך בבית. אין לי שום כלום נגד תימנים ,נשבעת לך)
א א ו פ ל י ת New member 26/11/13 #59 לא, זה לא נכון. אני באה לשם כדי לראות אותך מתקלחת שם, ועוד עם הנעליים האלה, שרק את יודעת איפה הם נמצאים. פומית! אופ.
לא, זה לא נכון. אני באה לשם כדי לראות אותך מתקלחת שם, ועוד עם הנעליים האלה, שרק את יודעת איפה הם נמצאים. פומית! אופ.
א א ו פ ל י ת New member 26/11/13 #84 זה נשמע כמו: http://www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE מקסים. אופ.
P puma141 New member 26/11/13 #86 אייייייייזזזזזזזזזזזזזזה מקפיץ זה! חחחחחחח איזה שיר חמודי. מזיז אותי.....