תסריט

boris karshina

New member
זה רק אני, או ש..

חיים ולדר כתב פעם סיפור דומה? (המקום - חוף ים[נפרד כמובן..] והקעקוע של נחש כמדומני.)

סיטרא

New member
יכול להיות,

לצערי לא נחשפתי יותר מדי ליצירתו של חיים ולדר, מלבד "ילדים מספרים על עצמם", אי שם בנעוריי. את הסיפור הנ"ל - בגרסה מאוד אחרת שלו - שמעתי מפי ר"מ בישיבת שערי יושר. ועכשיו, 7 שנים אחרי, החלטתי שזה אחלה סיפור להפוך אותו לסרט קצר.

My Little Fairy

New member
הסוף מאכזב..

כל הזמן חשבתי שבסוף יתברר שהבחורים לא מזועזעים מהקעקועים שלו, אלא מכך שיש לו איבר מין נשי.

My Little Fairy

New member
אויש.. תגובה איומה.

לא מצחיק, תתעלם ממנה. האמת היא שמאוד אהבתי את הסוף, ואת הכל. מרגש ביותר. יש לך את זה.

rigoletto111

New member
כן, בדיוק הם החליטו שסוף כזה יהיה יותר טוב

ושאלו אם תסכימי "להשאיל" את שלך לצורך צילומי הסרט?

maiden over

New member
זה תסריט מעניין ביותר

הי שי, אהבתי מאוד. אני חושבת שהסצינה הראשונה מיותרת לגמרי, אם היית מתחיל מPOV שלו נכנס למקווה זה לא היה נותן את אותו האפקט? אולי, אם היה שם משהו אחר על הדמות, משהו שמגדיר אותו כבחור שונה, היא (הסצינה) היתה נצרכת. בכל מקרה, אהבתי את הדרך שבה הצלחת להעביר את הרגשות שלו. בתמונות פשוטות. ממש אפשר לראות את זה קורה על המסך. היו חסרים לי תיאורי בימוי של הריאקשנים שלו, אני חושבת שאם תתאמץ לכתוב אותם, השינוי הרגשי יהיה מדוייק יותר. בהצלחה:)

סיטרא

New member
כן,

הסצינה הראשונה נחתכה זה מכבר. כמו כן, נוספו ניואנסים רבים - איכשהו אינטואטיבית נראה לי נכון יותר לבנות את הסיפור דרך מבטים - תנועות - שפת גוף - סאונד עמום - ויזואליה רטובה - יותר מאשר דיאלוגים. הגרסה הבאה תהיה מלוטשת בהרבה. ואולי אעלה גם אותה לכאן. תודה לכל המגיבים ותודה על הכיוונים השונים. תחזיקו לי כמה שיותר אצבעות, כי ההפקה יוצאת אוטוטו לדרך..

maiden over

New member
אחלה

זה כיוון טוב מאוד לסרט. זה סרט שעוסק בגוף. כל עניינו הוא קידוש הגוף, מול העצמי ומול החברה. על כן, הוא חייב להיות כזה שמדבר בעיניים. בהצלחה בהפקה:)

אבזץ

New member
מאוד אומנותי

שמאלני כזה. עם סוף ערפילי, שנתון לפרשנות הצופה. יאהבו את זה. אהבתי.

למעלה