תסריט

סיטרא

New member
תסריט

רעיון ישן הפך לתסריט בין לילה. אני מגיש לכם אותו על מגש של כסף, תגובות כנות יתקבלו בברכה. אשמח אם תקראו. לילה טוב, שי.

barr1969

New member
רעיון גדול

כדאי לפתח אותו קצת יותר. כרגע אורך הסרט פחות משתי דקות וזה חבל בעיני. הסיטואציה הומוריסטית כיוון שהוא כטובל ושרץ בידו, במובן המודרני. אולי אני טועה אבל בעל קעקועים פרובוקטיביים, אינו מבקר מקווה מן המניין. מקומה של המילה יום הוא בחלק האחרון שבמרכיבי הכותרת, וטאב הדיאלוג ראוי להיות במנה אחת ימינה. חוץ מזה אתה גאון. כדאי שתתחיל לעשות עם זה משהו, ויפה שעה אחת קודם.

סיטרא

New member
היי.. תודה,

לא הבנתי, האם את בעד יותר דיאלוגים או פחות? וכן, הסרט אמור להיות קצר (מקס' 5 דקות כולל כותרות), מכיוון שאני הוא זה שמביים אותו בסופו של דבר, כחלק מפרוייקט אמצע שנה. .

סיטרא

New member
אה..

בעצם הבנתי למה התכוונת.. אין צורך להסביר 'טאב' זו מילה לא שגורה בפי.. יו.. איזה מסטול אני.

barr1969

New member
יותר דיאלוגים, יותר תנועות.

בהנחה שכל עמוד תסריט הוא דקה על המסך, כרגע יש לך דקה וחצי. בחרת סיטואציה גאונית, אל תפחד להעשיר אותה.

סיטרא

New member
אגדה אורבנית,

(מנסיון בסרטי סטודנטים) לדעתי, זה תלוי אם דף התסריט עמוס בדיאלוגים או בתיאורים. מה גם שאני שואף למינימום דיאלוגים. בקיצור, תודה.

Le Fay

New member
דיאלוגים הם גילום של תקשורת, או ניסיון לתקשר.

הם שימושיים בעיקר כשיש תקשורת. או ניסיון לתקשר.

Le Fay

New member
יפהפה!

כמיים חיים לנפש עייפה. צריך ציירי גוף או יש לך?

סיטרא

New member
תודה.

האמת שאני צריך.. יש לך ידע בנושא? אני מניח שההפקה תצא לאור בעוד כחודש/חודש וחצי. פנויה? ותודה שקראת. ובואי לירושלים, קפה פלוס תוספות.

Le Fay

New member
תודה לך! העונג כולו שלי.

זה כל כך ההפך מהבנאליה היומרנית המקובלת, תענוג צרוף לקרוא. חשבתי על ג'ולי ורונן
(על שניהם יש דוגמאות לכישורים שלהם. רק אלה לא יורדות). אברר אם הם עכשיו בארץ. וצבעי גוף משיגים אצל גיורא שביט, צריך שומניים (שלא ירדו במים) בצלוחיות שטוחות (CAKES).

מעולה

הערות והארות: בסצינת המקלחת, אתה יכול להוסיף התלחשויות מסביב, אנשים - בעיקר בחורים צעירים - קוראים זה לזה ומראים באצבע מרחוק, וכמובן בכל פעם שרון מסתכל הם מתחמקים ונעלמים מאחורי איזו דלת או מלתחה. עם הזמן, וכשרון הולך לבריכת הטבילה, הוא מנסה להסתיר את הקעקוע בידו (כמו בחורה צנועה שמסתירה את החזה...) וכמובן שהקעקוע גדול ובולט מידי. גם בסצינה שבה הבלן מוציא אותו מהמקוה, אתה יכול להוסיף קריאות רקע: "חוצפה!" "פריצעס!" "מי הביא אותם לכאן?" "ששששש"

יפה מאד

מצויין לסרט קצר, ואני מעריך אותו ב3 דקות לפחות, אם לא ארבע. תיאור המקווה טוב והתגובות של האנשים מצויינות. ולפן האישי, אני כותב תסריט כבר כמה חודשים שיש בו שני מוטיבים חשובים: "מקוה" ו"קעקועים"... התסריט שונה לגמרי אבל זה עדיין מעניין. צור קשר, כי עכשיו אני רוצה ממך גם תגובות לתסריט שלי (-: מני

סיטרא

New member
אוי,

הגרסה ההיא.. שונה בתכלית מהגרסה הנוכחית. אבל הכל בראש, בייבי.. רגע, אין לך יומולדת היום?? 21 בנובמבר שמח!! שמא נפתח שרשור חדש או ננצל"ש?

למעלה