תסמונת הלב השבור

תסמונת הלב השבור

היום בתוכנית לבריאות סקר הרופא שמנהל את המרפאה המשולבת בדוידוף שבבלינסון את מה שקרואים " תסמונת הלב השבור" , מצב בו עצר וכאב עמוק גורם לסימנים של התקף לב זה קטע של גוף נפש שבמצב של כאב וצער עמוק נוצרת םגיעה בתפקוד של שריר הלב וזה ניתן לראות ר'ק בצינתור הלב, תהליך שנעשה אחרי שמגיעים למיון משם לטיפול נמרץ לבבי ומשם נכנסים לצינתור לפתוח סתימה בעורקי הלב אבל שעושים צינתור ,מגלים העורקים פתוחים לרווחה, ועדיין נגרם נזק לשריר הלב . אז רצוי להמנע מהצער העמוק , להשתדל לטפל בו שהוא קטן לא לתת לו לחדור עמוק ללב

מקווה שאף פעם לא נצטרך להגיע למצב של צינתור..

הבחור חולה לב, עם חור בלב-ובגלל זה כל הזמן חוששת לו ולבריאותו, במיוחד שהוא לא בדיוק רזה וזה משפיע מאוד.

יקירה שלי

תהליך הצימטור הוא פשוט ומונע פתיחה של בית חזה כיום יש הרבה ניתוחים הנעשים בצינטור בכדי למנוע פתיחה של בית חזה ומה שאת מתארת ניתן האם ניתן לתיקון באמצעות ניתוח? עדיף לנתח שהמצב טוב לא לחכות לגיל בוגר יותר

שירשולי

New member
../images/Emo5.gifזה נורא קל לאמר קשה לבצע.

בתור אחת עם לב שבור ולא מאהבה אני יודעת שנורה קשה לצאת משם וגם נורא נוח להישאר במקום הזה למרות הרצון להבריא לא עליינו טוב שאיין בעיות לב אבל בעיות אחרות לא חסר לצערי.

מתרגלים צחוק

אחרי שחליתי בסרטן שנה אחרי שאחותי הקטנה נפטרה למדתי להבריח את הצער והכאב ואכן שנים עברתי חויות כואבות ולא פשוטות אבל התחברתי למוסיקה והוצאתי כאב החוצה יחדעתי שאני צריכה לשמור על הבריאות כי הבטחתי לאבי שאשמור על אמא עשרות דשנים אמרתי שהדכאון זה משהו שלא יכולה לאפשר לעצמי , רוצה להשאר בריאה שאמי נפטרה לפני כמה שנים עברתי צמוד אליה את החודשים האחרונים ולא הבעתי את הצער והכאב שאמא נפטרה שקעתי בצער עמוק והנשמה כאבה את הפרידה ממנה למרות שנגשתי לטיפול בכדי לעשות הכנות לפרידה מאמא ואכן הלב קרס במהלך השבעה , לקחתי בלי סוף כדורים תחת ללשון , מהר מאד הגעתי לצינטור דחוף ואז התגלה שיש בעיה ברחם ובשד , לצערי הצלחתי לפתח סרטן בשד וברחם , נותחתי בשד וטופלתי בטיפולים ברחם לאזכרה של השנה הראשונה הייתי לקראת סיום הטיפול התרופתי ברחם ומאז יודעת שלי אסור להכנס למצב של דכאון או צער רב , הגוף מגיב ישר במחלות קשות

שירשולי

New member
../images/Emo7.gifאצלי זה התבטא ב....

לפנני כ 8 חודשים ילדתי והלידה הסתבכה מתתי והצליחו להחזיר אותי לחיים הייתי בטיפול נמרץ ומאז הגוף שלי מנסה להשתקם אך מסרב עברתי לפניי כחודש עוד ניתוח ולפניי כן עוד 2 ניתוחיי תיקון ומאז המערכת החיסונית שלי נפגעה קשות ואני מנסה להשתקם אני יודעת שאסור לי ליפול כי יש לי 2 חמודים קטנים בבית אבל זה קשה ובכל זאת מנסה להשאיר את הראש מעל פניי המיים בכוחות על אני מצליחה לתפקד היהיה רק בריאות מבינה את מצבך וסיפורך ומזדהה.

תתחברי למוסיקה שעושה לך טוב

זה מה עשיתי בעבר שהייתי מוגבלת למיטה אחרי הצינטור הלוואי והייתי לידך הייתי באה לעזור לך , אני עם ילדים מרגישה בבית ואם את צריכה מתנדבים תפני לעזר מציון בטוחה שיבואו לעזור לך בבית יש להם בנות שירות לאומי שהתפקיד שלהן לעזור לאנשים שמתמודדים עם הקושיח היומי אם את רוצה אשמח אם תפני אלי במסר איך אפשר לדבר איתך ואשתדל לעזור לך אישית

למעלה