אז ככה!
1. אני מאוד שמחה שכתבת את מה שאת מרגישה, כי כל עוד לא מקללים את עפר או מפיצים שמעות לכל אחד יש זכות להביע את דעתו ולתת ביקורת בונה... הרי אף אחד לא מושלם... ולפעמים צריך להסתכל בצורה אובקטיבית... 2. אני מסכימה אם חלק מהדברים שאמרת...יש הרבה פעמים שעפר לא משתתף כל כך או שהוא שם רק כדי לצחוק ולהראות נוכחות.. ולפעמים באמת רואים שהוא קורא מהדף (אבל גם אצל האחרים זה ככה) וכן יש לו גם לפעמים בדיחות לא מצחיקות (אבל גם אורי מיה רמי והשאר לא תמיד מצחיקים אותי זה עיניין של טעם) או בדיחות עם משחקי מילים שיוצאות פחות טוב... 3. אי אפשר להתכחש לעובדה שעפר יפה והוא מושך את הקהל הצעיר (גם אין לו סיבה להתבייש בזה שהוא יפה) ,אז ברור שזה חלק מהשיקולים לקחת מישהו צעיר ויפה שפונה לקהל ולשים אותו בתוכנית.. אבל באותה מידה היו יכולים לבחור ביהודה לוי או רן דנקר שיהיו שם על תקן פנים יפות שימשכו את הנוער ,אבל בכל זאת בחרו בעפר ,זה אומר שיש לו בכל זאת כישרון בתחום הזה. 4. צריך לקחת בחשבון שעפר הכי צעיר שם ועם הכי פחות ניסיון...אז יש לו עוד הרבה מה ללמוד וגם הבדרנים הטובים ביותר התחילו בהופעות קטנות עם בדיחות גרועות. 5. יש הרבה פאנליסטים שם ויש שיקולי עריכה וזמן מסך ואני מאמינה שהרבה בדיחות של עפר יורדות בעריכה,בגלל שיקולים שונים,כדי שהתוכנית תתאים לשכבות גיל שונות.. 6.לעבוד בצוות עם ארז טל רמי ,אורי מיה שי,ואביעד זה כבוד גדול במיוחד רמי אורי שהם נחשבים לאנשים מאוד מוכשרים עם ניסיון רב. ואם ארז מפרגן לעפר ונותן לו במה אני מאמינה שהוא לא טועה ,הוא גילה גם את אורנה בנאי וגם את אסי כהן . 7. בקשר למה שאמרת על אקזיט צר לי לאכזב אותך אבל גם שם הכל היה כתוב (פשוט שם הם קראו מכרטיסיות ומסך ולא מדפים)אבל ההבדל ששם עפר בלט וקיבל הכי הרבה זמן מסך כי הוא היה הכוכב של התוכנית וגם כי שם הוא היה ברמה יותר גבוהה משאר המנחים הכוונה שהיכולות הקומיות שלו עולות על מלי לוי ושירי מימון ובמועדון לילה התחרות יותר קשה. 8. אי אפשר להשוואות בין מועדון לילה לאקזיט (אני אגב מאוד אהבתי את עפר באקזיט במיוחד בערוץ 10) זה סוג של תוכנית אחרת ואפילו הקהל שונה ,חוץ מזה שכמה שהבדיחות שלו באקזיט היו מצחיקות ,הם לא היו מתוחכמות כמו במועדון לילה... וגם באקזיט היו שני מנחים בתוכנית ומועדון לילה יש 4 אנשים בפנאל ויש פינות קבועות ולתוכנית יש תסריט שכל אחד צריך לעמוד בו,ויש קטעים מבחוץ ,בקיצור הוא פחות יכול לאלתר ולעשות מה שבראש שלו... 9. צריך לזכור שזה גם תלוי בכותבים שלו...הוא רק מעביר את הבדיחות. 10 יכול להיות שאת צודקת שלא תמיד הבדיחות מצחיקות אבל לפי דעתי הסיבה שעפר שם הוא שהוא יודע לספר את הבדיחה יש לו כל מיני תנועות גוף ופרצופים ושינוי קול ,הוא מציג את הבדיחות. 11. והסיבה האחרונה היא שעפר יודע לעבוד בצוות ,הוא צוחק ומפרגן ויכול להיות שיש יותר מצחיקים ממנו שפשוט לא מסוגלים להיות חלק מקבוצה. זהו זה דעתי אני בהחלט מסכימה איתך בכמה דברים אבל בכל זאת יש דברים שצריך לקחת בחשבון...מצטערת שזה יצא כל כך ארוך.