תסלחו לי אבל..

שכטרית1

New member
תסלחו לי אבל..

עפר ממש לא מצחיק, למעשה הוא פשוט גרוע במועדון לילה!!! אני באמת אוהבת את הבן אדם הזה ומאמינה בו, וכל פעם שמסתיימת עוד תוכנית של מועדון לילה איתו, פשוט בא לי לבכות! איזה ביזבוז! אני יכולה להבין למה עדיין לא פטרו אותו, זה כי הוא יפה וסוחף את הנוער ואת הרייטינג, אבל הוא באמת לא מצחיק שם.. ואני באמת אוהבת אותו כבר 4 שנים ועוקבת אחריו, ואני חושבת שהוא תמיד נשא איתו את הכישרון הקומי, אבל משום מה במועדון לילה אני ממש לא רואה את זה.. ההרגשה היא, שכמה שרוצים להראות שקשת מאמינים בו ונותנים לו שם מקום כבוד, היא עדיין אומרת לו תהיה יפה ותשתוק..

RoCkEr BoY

New member
הוא לא תמיד מצחיק אבל יש לו לפעמים

יציאות מצחיקות אבל אני לא מסכים איתך יש תוכניות שהוא מדבר הרבה ומצחיק והאחרים לו לכל אחד בפאנל שם יש את ההומור שלו יש כאל ה שיצחקו משכטר ויש כאלה שלא ויש כאלה שיצחקו מאורי ומיה ויש כאלה שלא ואת יודעת שאני שלא אוהב את עפר צחקתי כמה פעמים ממנו ואני חושב שאת טועה

0ליוש0

New member
צודק ב 100%

למרות שאני מאד אוהבת עפר ולדעתי דווקא הוא מצחיק רוב הזמן ויש לו יציאות מצחיקות... אבל כל אחד עם הטעם שלו וההומור שהוא אוהב... כל אחד צוחק ממישו אחר יותר... בגלל זה יש מספיק פאנליסטים כדי להגיע לכל הקהל

שכטרית1

New member
אני תמיד צחקתי מעפר

באקזיט, בראיונות בטלנובלה בע"מ..למה? כי זה היה ההומור שלו, וזה היה הומור מאולתר, פשוט שלף אותו מהשרבול, עכשיו כשמצופה ממנו להצחיק, זה פשוט לא מצחיק, הוא מדקלם את הבדיחה, זה נראה הכול כ"כ מאולץ ולא טבעי, וזה יוצא ככה.

מ א י י ק

New member
ממש לא..../images/Emo19.gif

אם זה היה ככה לא היו לוקחים אותו בכלל לפאנל של התוכנית,הוא ממש מצחיק לדעתי,והוא יכול להמשיך עם זה בלי בעיות,הוא עושה את העבודה שלו מעולה

0ליוש0

New member
תראי...כל אחד ודעתו...

אני אישית באקזיט פחות אהבתי אותו במיוחד בהתחלה...אז את ראוה כל אחד צוחק ממשו אחר ולדעתך זה נראה מאולץ ומדוקלם ויש כאלה שצוחקים וממנו לדעתי למשל הוא כן מצחיק שם ויש מספיק פאנליסטים להגיע לכל הקהל...

מיתרוש5

New member
את יכולה לחשוב מה שאת רוצה אבל...

עפר מאוד מצחיק במועדון לילה.. אני לא יודעת למה החלטת שלא אבל זאת זכותך.. את לא צריכה לחשוב שקשת אומרים עליו "תהיה יפה ותשתוק"..!! עפר הוא אחד המצחיקים שם!!!!

שכטרית1

New member
גם אני חשבתי ככה בעונה שעברה

עד לפני שתי תוכניות עוד ניסיתי לשכנע את עצמי שהוא כן מצחיק שם, אבל אז התחלתי להסתכל על זה קצת מהצד ולא בתור מעריצה של עפר, והבחנתי שהוא א- בקושי מדבר. ב-גם כשהוא מדבר הוא קורא את זה מדף בצורה כ"כ שקופה, והוא כאילו עושה טובה שהוא בכלל נזכר שהוא שם כדי להצחיק, ג- זה לא מצחיק. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא באתי לריב איתכם, אני בעצמי מתה על הבן אדם הזה, למה אני כ"כ עצבנית ומעלה את זה פה? כי אני יודעת וגם אתם יודעים שעפר יכול להיות הרבה יותר מצחיק ממה שהוא מראה במועדון לילה!

0ליוש0

New member
לדעתי הוא כן מצחיק שם

א.בזמן האחרון הוא מדבר שםפ הרבה יותר ב.כולם קוראים מהדף שזה שקוף כולל מיה רמי אורי והשאר אין מה לעשות ככה התוכנית... ג.לדעתי עפר מצחיק ד.זכותך לחשוב שלא כל אחד ודעתו

הוא לא גרוע..הוא מצחיק ויש לו הומור

טוב...בגלל זה השאירו אותו.. זה לא קשור ליופי..זה קשור שהבנאדם מצחיק את כולםם... הם לא אומרים לו "תהיה יפה ותשתוק"אבל זאת דעתך...כנראה אתמול את לא אהבת את התוכנית אתמול..וגם אני לא אהבתי..לפעמיים הוא מצחיק ולפעמיים לא..למשל אתמול..הוא היה לא ממש מצחיק.. ושבוע שעבר הייתה תוכנית ממש מעולה..הוא רק מרים את התוכנית..אם הוא לא יהיה..יהיה פחות מצחיק.. את כנראה חושבת שאם אתמול הוא היה גרוע אז הוא תמיד גרוע וזה לא נכון רק אתמול הוא היה חלש אבל איך שאת חושבת..זאת דעתך...אולי היום בערב יהיה יותר מצחיק..

esterosh

New member
אז ככה!

1. אני מאוד שמחה שכתבת את מה שאת מרגישה, כי כל עוד לא מקללים את עפר או מפיצים שמעות לכל אחד יש זכות להביע את דעתו ולתת ביקורת בונה... הרי אף אחד לא מושלם... ולפעמים צריך להסתכל בצורה אובקטיבית... 2. אני מסכימה אם חלק מהדברים שאמרת...יש הרבה פעמים שעפר לא משתתף כל כך או שהוא שם רק כדי לצחוק ולהראות נוכחות.. ולפעמים באמת רואים שהוא קורא מהדף (אבל גם אצל האחרים זה ככה) וכן יש לו גם לפעמים בדיחות לא מצחיקות (אבל גם אורי מיה רמי והשאר לא תמיד מצחיקים אותי זה עיניין של טעם) או בדיחות עם משחקי מילים שיוצאות פחות טוב... 3. אי אפשר להתכחש לעובדה שעפר יפה והוא מושך את הקהל הצעיר (גם אין לו סיבה להתבייש בזה שהוא יפה) ,אז ברור שזה חלק מהשיקולים לקחת מישהו צעיר ויפה שפונה לקהל ולשים אותו בתוכנית.. אבל באותה מידה היו יכולים לבחור ביהודה לוי או רן דנקר שיהיו שם על תקן פנים יפות שימשכו את הנוער ,אבל בכל זאת בחרו בעפר ,זה אומר שיש לו בכל זאת כישרון בתחום הזה. 4. צריך לקחת בחשבון שעפר הכי צעיר שם ועם הכי פחות ניסיון...אז יש לו עוד הרבה מה ללמוד וגם הבדרנים הטובים ביותר התחילו בהופעות קטנות עם בדיחות גרועות. 5. יש הרבה פאנליסטים שם ויש שיקולי עריכה וזמן מסך ואני מאמינה שהרבה בדיחות של עפר יורדות בעריכה,בגלל שיקולים שונים,כדי שהתוכנית תתאים לשכבות גיל שונות.. 6.לעבוד בצוות עם ארז טל רמי ,אורי מיה שי,ואביעד זה כבוד גדול במיוחד רמי אורי שהם נחשבים לאנשים מאוד מוכשרים עם ניסיון רב. ואם ארז מפרגן לעפר ונותן לו במה אני מאמינה שהוא לא טועה ,הוא גילה גם את אורנה בנאי וגם את אסי כהן . 7. בקשר למה שאמרת על אקזיט צר לי לאכזב אותך אבל גם שם הכל היה כתוב (פשוט שם הם קראו מכרטיסיות ומסך ולא מדפים)אבל ההבדל ששם עפר בלט וקיבל הכי הרבה זמן מסך כי הוא היה הכוכב של התוכנית וגם כי שם הוא היה ברמה יותר גבוהה משאר המנחים הכוונה שהיכולות הקומיות שלו עולות על מלי לוי ושירי מימון ובמועדון לילה התחרות יותר קשה. 8. אי אפשר להשוואות בין מועדון לילה לאקזיט (אני אגב מאוד אהבתי את עפר באקזיט במיוחד בערוץ 10) זה סוג של תוכנית אחרת ואפילו הקהל שונה ,חוץ מזה שכמה שהבדיחות שלו באקזיט היו מצחיקות ,הם לא היו מתוחכמות כמו במועדון לילה... וגם באקזיט היו שני מנחים בתוכנית ומועדון לילה יש 4 אנשים בפנאל ויש פינות קבועות ולתוכנית יש תסריט שכל אחד צריך לעמוד בו,ויש קטעים מבחוץ ,בקיצור הוא פחות יכול לאלתר ולעשות מה שבראש שלו... 9. צריך לזכור שזה גם תלוי בכותבים שלו...הוא רק מעביר את הבדיחות. 10 יכול להיות שאת צודקת שלא תמיד הבדיחות מצחיקות אבל לפי דעתי הסיבה שעפר שם הוא שהוא יודע לספר את הבדיחה יש לו כל מיני תנועות גוף ופרצופים ושינוי קול ,הוא מציג את הבדיחות. 11. והסיבה האחרונה היא שעפר יודע לעבוד בצוות ,הוא צוחק ומפרגן ויכול להיות שיש יותר מצחיקים ממנו שפשוט לא מסוגלים להיות חלק מקבוצה. זהו זה דעתי אני בהחלט מסכימה איתך בכמה דברים אבל בכל זאת יש דברים שצריך לקחת בחשבון...מצטערת שזה יצא כל כך ארוך.

מיתרוש5

New member
צודקת חוץ מ...

זה שכותבים להם את הבדיחות.. הם כותבים אותם בעצמם..!! ועפר אמר את זה..

0ליוש0

New member
צודקת:]

אני מסכימה איתך כמעט בכל מה שאמרת חוץ מזה שבערוץ 10 באקזיט אני אישית לא אהבתי את עפר רק לקראת הסוף בערוץ 10 בתחלתי לאהוב אותו אבל זה כבר עניין של טעם

שכטרית1

New member
אני מסכימה שהעריכה שם לא מוצדקת

אני בעצמי הייתי פעמיים בצילומים של התוכנית ואני יכולה לומר שעפר מדבר הרבה יותר ממה שיוצא לאחר העריכה, ולכן אני אחזור למה שאמרתי מקודם חלק מהעצבים שאני חוטפת על התוכנית הזאת, הם בגלל שהם כביכול מאמינים בעפר שהוא הכוכב החדש בעולם המבוגרים, אבל מצד שני הם חותכים אותו בעריכה וככה בעצם הם כן אומרים לו "תהיה יפה ותשתוק", אבל מצד שני יכול להיות שלא עושים את זה בכוונה, ופשוט הבדיחות של אחרים עדיפות על שלו, כי שלו פחות מצחיקות, אין ספק שהוא עדיין ילדון וצעיר ולא משופשף מספיק והנסיון שלו לא משתווה בכלל לזה של רמי הויברגר.. נכון אני רואה אותו כקטנצ'יק, ניצן שעוד לא התפתח לפרח, וזה מה שכ"כ מקסים בו אבל הכניסו אותו מוקדם מידי לנעליים שקצת גדולות עליו... לא שמועדון לילה זו כזאת תוכנית איכותית.. אבל לפי דעתי זה עושה לו רע, כי הוא כן מצחיק והוא כן איכותי, אבל בגלל הגדולים שנמצאים שם, הוא נראה קטן מידיי..... אתם מבינים מה אני אומרת? אולי עדיף לו מבחינה קומית לקחת את הזמן, להתפתח בקצב שלו, להתחיל תוכנית קטנה בהוט, ולא בפריים טיים בערוץ שתיים..

שכטרית1

New member
תאמינו לי שגם אני כמוכם

רוצה לראות את עפר בכמה שיותר מקומות וכמה שיותר.... אני רוצה רק לטובתו ואני יודעת מה הוא שווה, וזה עצוב לי מאוד שהוא לא מסוגל להתבטא במועדון לילה.

0ליוש0

New member
לדעתי...

הוא עשה נכון שהוא משתתף במועדון לילה כמובן שיחסית לאקזיט זה סוג של אתגר חדש כי באקזיט הוא היה ה-כוכב וצריך לקחת אתגרים ולא תמיד ללכת על בטוח אחרת לא לומדים

למעלה