תסלחו לי אבל..

esterosh

New member
פה אני לא מסכימה איתך.

מועדון לילה זה אתגר גדול מבחינתו... וזה קצת מוגזם לחשוב שכל השיקולים של התוכנית הם סביב עפר...הוא לא עד כדי כך משפיע..זה ערוץ 2 זה רייטינג. להפך לתת לעפר להנחות תוכנית לבד כרגע זה נראה לי מוקדם מידי...אין לו ניסיון להחזיק תוכנית שלמה..פה לא כל התוכנית סובבת סביבו ובימים שהוא יותר חלש יש אנשים אחרים שיצחיקו במקומו... ואין כזה דבר להכניס מהר לנעלים גדולות בתחום הזה...חייבים לנסות וללמוד והדרך הטובה ביותר זה לקחת סיכונים ,לנסות ,ללמוד ולקבל ביקורת. לפי דעתי זה שהוא עובד בצוות כזה רק עוזר לו ללמוד ...מה גם שיחסית לשאר הדברים שהוא עשה זה התקדמות... הוא היה יכול להיות תקוע עוד 10 שנים באקזיט (שזה כביכול מה שהוא הכי טוב בו) ואז הוא היה הופך לעודד מנשה..אבל ככה הוא עובד עם אנשים אחרים ולומד וגם הקהל הבוגר לומד להכיר אותו ..זאת דעתי.

kuku woman

New member
צודקת!! ממש ככה !

נעליים שקצת גדולות מדי ! אני אישית גם הייתי מעדיפה לראות אותו במקום אחר ולאו דווקא במועדון לילה.. בכל זאת זו הייתה גם חלק מההסכמה שלו להראות פן אחד באישיות שלו אז אני רק מקווה שישתפר ויצליח

esterosh

New member
../images/Emo45.gif גם אני מקווה שהוא ישתפר.

ואמת שזה הוא עשה כבר דברים שזכו לביקורות יותר קוטלות... אז דווקא ממועדון לילה הוא רק יכול להשתפר ולהתפתח...

t o m k a

New member
דעתי

המטרה שעפר בא לתוכנית היא שהתוכנית כם תיהיה מופנת לבני נוער וילדים. אם תשימי לב עפר בכל פעם בתוכנית יחד עם שי גולדשטיין או רמי הויברגר שפונים לקהל הבוגר יותר בשביל שהתוכנית תיהיה מגוונת ותפנה לכל הקהלים. הבדיחות של עפר מופנות לילדים, לנוער ויכול להיות שלפעמים הן קצת יותר מדי לילדים, הבדיחות שלו מכוונת תחילה יותר מובנות, יותר שטויות וכאלה. חברי הפאנל צוחקים על הכל, רוב הבדיחות מותאמות לקהל יותר בוגר ובגלל זה לקחו את עפר, הוא שחקן הוא אמור לקחת בדיחות שכתבו לו ולהציג אותן באופן שיכבוש את הנוער. אם זה לא מצחיק אותך או שאת לא כלולה בתוך קהל היעד שעפר פונה אליהם או שלדעתך עפר לא מציג את הבדיחות בצורה מצחיקה, שאם את שואלת אותי זה יותר משחק. שורה תחתונה, הוא לא כותב את רוב הבדיחות, ואם הוא לא מצחיק בעינייך או שהוא לא מציג את הבדיחות כמו שצריך או שהכותב פשוט לא מצחיק. ואם זה איך שהוא מציג את הבדיחות, אז כנראה שהמשחק שלו בעיניך לא טוב ולא ההומור שלו. דמט, חפרתי.

esterosh

New member
כן אני מסכימה איתך בחלק מהדברים.

אבל אין לי כוח לפרט,כי כבר חפרתי על זה יותר מידי...אבל הוא משתמש ביכולת משחק שלו לספר בדיחות... וזה מסתדר טוב כי כרגע הוא יותר שחקן קומי מדרמטי...ואני חושבת שגם עפר וגם מועדון לילה מרוויחים מזה... כי עפר מביא את הקהל היותר צעיר אבל בגלל שדם מבוגרים יותר רואים את זה אזהוא מקבל חשיפה לקהל הבוגר. ובקשר לחפירה...זה טוב שהתפתח כזה דיון והרבה הביעו דעה..לפי דעתי זה נחמד

שכטרית1

New member
זה נחמד וזה מצויין!

וזה בסדר לגמריי שאנשים מפרטים ומנקמים ולא ישר תוקפים ומגינים עפר! עפר הוא איכותי וגם הפורום שלו!

0ליוש0

New member
אז את מוזמנת להשאר כאן:]

אין לנו סיבה לתקוף אותך כי את לא ירדת וקיללת את עפר אלה אמרת את דעתך ובצורה יפה ולא בקללות ובעצבים והכל וזכותך לחשוב ככה כל אחד ודעתו:]

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gifחח תנו לליה לדבר..../images/Emo19.gif

תמיד היא מסדרת הכל
תישארי בפורום

kuku woman

New member
מסכימה! ואני הבעתי את דעתי פעם

בעניין הזה!אסתר עדה
יוצא שהוא יותר מצחיק פשוט בחיי היום-יום מאשר בתוכנית שליפות.. ואני גם אוהבת אותו שלא תבינו הוא פשוט לא כל כך מתאים לתוכנית!

randu

New member
דעתי האלתורים שלו יותר מצחיקים מ..

מהחומר שכתוב לו. ושמים לב מתי הוא מאלתר... גם אם הוא לא תמיד מצחיק,הוא מעביר את הבדיחות שלו בצורה חמודה עם החיוך הזה שלו.. מלך.

randu

New member
חחחח לא. אני אצל חבר..../images/Emo9.gif

אבל אני עוד אתקמבק,יו וויל סי.

למעלה