שלצחוק זה בריא כמעט כמו סקס!
ס ספל חמאה New member 28/7/06 #14 שאם אתה שם קונדום על הראש אל תתפלא אם תתעורר בבוקר בתחת של מישו. (בזנטי) ושלא חשוב מה עושים, איזכור של סיגורני וויבר - איז אה מאסט! >ספל חמאה לומדת מלא<
שאם אתה שם קונדום על הראש אל תתפלא אם תתעורר בבוקר בתחת של מישו. (בזנטי) ושלא חשוב מה עושים, איזכור של סיגורני וויבר - איז אה מאסט! >ספל חמאה לומדת מלא<
ס ספל חמאה New member 29/7/06 #16 בטח יש לי (לפחות) פעם בשנה, כל שנה. >ספל חמאה טרם השתזפה כראוי הקיץ<
ס ספל חמאה New member 31/7/06 #29 אתה נשמה אני לעומת זאת לא מוצאת גג גבוה מספיק או חצר מגודרת היטב. >ספל חמאה מתחשבת<
M miss mcmillan New member 1/8/06 #30 עם רגליים כמו שלך את באמת יכולה להרשות לעצמך, מאמי. וחשבתי שאת שזופה בנטורל. אני אישית ויתרתי בלי קרב, כי אפילו את הים אנ'לא אוהבת.
עם רגליים כמו שלך את באמת יכולה להרשות לעצמך, מאמי. וחשבתי שאת שזופה בנטורל. אני אישית ויתרתי בלי קרב, כי אפילו את הים אנ'לא אוהבת.
ס ספל חמאה New member 1/8/06 #31 אני אוהבת ים בתנאי שאין חול. >ספל חמאה תוהה למי בדיוק את קוראת כוסון (כוסון?! , מה? לא ראית אותו???)<
אני אוהבת ים בתנאי שאין חול. >ספל חמאה תוהה למי בדיוק את קוראת כוסון (כוסון?! , מה? לא ראית אותו???)<
M miss mcmillan New member 1/8/06 #33 ../images/Emo150.gif הוא כוסון והוא שלי וגם אני נגד החול, ולא נגד הים לכשעצמו. כנרת.