תסכול

just honesty

New member
תסכול

אני יודעת שזה לא סקסי אבל איי זה קשור לסקס ואני צריכה להוציא את זה , מי יודע אולי אקבל גם עצות להתמודדות:) אתם מוזמנים לשתף גם בתסכולים שלכם

כבר חודשיים שאני והבחור מחפשים בחורות מדיי פעם לצרף כי אני דו מינית והוא כמו כל גבר בעניין ושנינו מאוד מפרגנים לעצמנו חוויה. חיפשנו בכל מיני מקומות - הקונבנציונלים אטרף וסווינגרז, בטינדר , בצ'אטים וגם באתרים שרלוונטים לקטע של שליטה כי יש לי בזה ניסיון מהעבר כשולטת וחשבתי שיכול להיות נחמד . היו לנו עד עכשיו שתי חוויות (אף אחת מהן לא ענתה לגמריי על הציפיות אבל לאט לאט) והרבה מאוד אכזבות. מילא שהחיפוש קשה , הגיוני שלא כל אחת תירצה לבלות עם זוג , אפילו שמדובר בנו
אבל נתקלתי בהתנהגויות הזויות ודוחות במיוחד שאני מתקשה להבין ....
התופעה הנפוצה מכולן היא איך לא גברים שמתחזים לנשים, כאילו למה? הם באמת לא חושבים שאני אעלה על זה? והניסיון לשכנע לצרף אותם, רק לי זה ניראה ממש פתטי? . אם כבר שיכנועים נתקלתי בטינדר בלא מעט מקרים של נשים אחרות שגם הן מחפשות כמוני לצרף וכאשר אני אומרת שאני גם בזוג במקום לסיים את השיחה בבהצלחה הן מנסות לגרום לי להצטרף בכל זאת, חלקן ממש בעקשנות, אשכרה להציע לי לבגוד אבל שאני מציעה הפוך הן כמובן מסרבות בתוקף. אוכלוסיה נוספת שלא הצלחתי להבין את הרעיון מאחוריה היא בנות שעושות רושם מעוניינות והכל אבל מפה לשם מנסות להפוך את זה להחלפת תמונות/ סייברים במצלמות באופן בלתי נגמר ובתירוצים הזויים, ובסופו של דבר מאחורי ההסכמה העקרונית שלהן אין כלום - אם בא לכן סייבר ומצלמה תגידו ותחסכו לי את ביזבוז הזמן , הוא יקר . אחריהן בתור עומדות הבחורות שמראות יותר רצינות ואפילו דיי קובעים ואז ברגע האחרון משהו לא מסתדר / הן נעלמות ולא עונות , עוד משחק שטרם הבנתי . רק שכל מה שתיארתי זה בקטנה לעומת מה שעברתי השבוע - שתי בחורות הכרתי השבוע , שוחחנו בטלפון (הן התקשרו מחסוי) דיברנו, החלפנו תמונות , הרבה התלהבות הדדית , הן נתנו את המספר וקבענו ורגע לפני במקרה אחד הפלאפון היה סגור לגמריי כל יום המפגש ובמקרה השני ענתה אישה אחרת לגמריי שטענה שאין לה שום קשר למי שדיברתי איתה.
באמת שלא חשבתי שלחפש חוויה חיובית כל כך עבור שני הצדדים יכול להיות דבר כל כך מתסכל ומעצבן .
תובנות שלכם בנושא?

JILSER

Member
סיכוי נמוך למצוא לא בהכרות אישית

הכי טוב לכם זה ללכת לאחת ממסיבות חילופי הזוגות.
שם יש לכם סיכוי טוב למצוא בדיוק את מה שאתם מחפשים. ולזרום עם זה הלאה.

באינטרנט הרבה נשים ישיבו בחיוב כי הן ירצו באמת.
אבל ב99 אחוז שזה רק בפנטזיה וברגע האמת הן יקבלו רגליים קרות.

just honesty

New member
חילופי זוגות מרגיש סליזי מדיי

ממה שקראתי באינטרנט (ואם יש לך ידע אחר אשמח לשמוע) אלו לא מסיבות רגילות עם אנשים שפשוט בקטע הזה אלא מסיבות עם חלוקים , ג'קוזי וממש סקס בין המשתתפים וזה משהו ששנינו מאוד נרתעים ממנו. כלומר ברור לנו שאף אחד לא יכפה עלינו להשתתף ואפשר פשוט למצוא מישהי ולהתקדם במסגרת שהיא לא המסיבה עצמה אבל עדיין הסיטואציה דיי דוחה אותנו בהרבה רמות.
&nbsp
לגביי האינטרנט אתה צודק במה שאתה אומר ועם זה אין לי בעיה, מה שמפריע לי זה כל ההתנהגויות שהזכרתי שלא מעידות על תום לב אלא רצון לנצל , לפגוע ולבזבז לנו את הזמן סתם .

JILSER

Member
הזדמנות להכרות

נכון שאלו מסיבות סקס אבל אתם לא חייבים להשתתף באופן פעיל, אתם יכולים גן לשבת בצד ולהיות רק עם עצמכם ולבחור מבין המשתתפים את מי שמתאים לכם כשאתם רואים אותו ללא מסיכות וללא התחזות.
בטוח שמגיעים למסיבות באלו אנשים בדיוק כמוכם שבאים לחפש את מה שאתם מחפשים.

במסיבות סווינגרס

יש מעט מאוד נשים בודדות.
&nbsp
ואגב, יש הרבה מסיבות סווינגרס שאיזור הזיונים מופרד לחלוטין מרחבת הריקודים, כולם לבושים ואין שום חלוקים או אנשים שמזדיינים מולך אם את לא באיזור המוגדר.
&nbsp
&nbsp

בחיי

את מזכירה לי את הסיפור על זה שמאושפז בבית משוגעים, מסתכל מהחלון ואומר לחבר שלו "תראה את כל המשוגעים שם בחוץ!"
&nbsp
תרגום:
את סוטה
ומחפשת סוטות באתרי סוטים/סוטות
ובאה הנה להתלונן על כל הסוטים שאת מוצאת שם.

אני איתך!

התופעות האלה מוכרות לי מאוד.
&nbsp
גברים מתחזים- חושבים ש"יותר טוב קצת מכלום". לפחות יהיו להם תמונות ופנטזיות לאונן עליהן.. יתכן שחושבים שיש גם סיכוי קלוש שתהיו ככ חרמנים שתחליטו לצרף אותם.
&nbsp
נשים בודדות-
הרבה מאוד נהנות מפנטזיה וחוששות לממש. לכן הן נמצאות כל עוד זה בוירטואלי ועלמות ברגע שזה עובר למציאות..
&nbsp
לנו היו מספר פרטנריות, חלקן היו מדהימות וחלקן פחות.
חברות שלי, יזיזות שלו ואפילו כמה שידוכים..
היום אנחנו בעיקר נפגשים עם זוגות שהנשים גם אוהבות נשים כמוני.
זה הרבה הרבה פחות אנרגיה מבוזבזת, תסכול וכעס והרבה יותר תענוג!
&nbsp
מה עם מסיבות של הקהילה ההומו-לסבית?
או איזה בר של הקהילה?
&nbsp
&nbsp

just honesty

New member
טוב לדעת שאני לא לבד

אצלנו המצב קצת הרבה יותר מורכב מרוב הזוגות (לא רק בהקשר הזה) בגלל שהחזק הוא קצין קרבי שנמצא בסביבה מעט יחסית מה שהופך את רעיון המסיבות ובארים לקשה- עד שהוא פה עם אנרגיות לצאת ולבלות תמיד יש חברים שלא ראו אותו מלא זמן.
בנינו יש לו גם קצת חוסר ביטחון לגביי זה שדבר כזה יצליח בהתחשב בעובדה שאני אומנם ניראת יותר טוב מהממוצע אבל לא בר רפאלי וגם לא חתיך הורס אלא ממוצע עם סקס אפיל של רופא קרבי. מצד שני אני לא חושבת שיש ברירה אחרי שהרשת דיי ביאסה אותי ובזוגות אין לנו עניין - החזק דיי נגעל מלראות גבר אחר בעירום וגם אותי זה לא מושך - אני רוצה להיות איתו עם הבחורה ביחד.

noam 83

New member
התסכול שלך מוכר ומובן. וגם מעלה רעיון מעניין..

גם אנחנו בתחילת דרכנו חיפשנו אשה לצרף. לא מצאנו.
היום יותר בקטע של זוגות.
והרעיון (יכול להיות שכבר עלה בעבר ולא ראיתי..)
הוא לעשות סוג של אאוטינג :)
כלומר לגלות פה מי משתמש באיזה כינוי באתרים כמו סווינגרס..
מה דעתכם?
יש פה כמה וכמה שכבר הספיקו לגרות אותנו מנטלית. יכול להיות מעניין להיפגש גם במיטה

ufo69

New member
מוכר הקטע

מסתבר שלא חסר אנשים משועממים ולא אמינים

אולי כדאי להפסיק לחפש באינטרנט

ולצאת החוצה למסיבות של הקהילה ולחפש שם?
אגב, היה פה דיון על נשים דו מיניות והצורך שלהם בסקס עם נשים כשהן בקשר עם גבר, מה דעתך בנושא?
כלומר בתור דו מינית

just honesty

New member
התייחסתי לרעיון בתגובה למיצי

מציעה לך לקרוא שם למה מסיבות וכו' קצת מסובך מעבר לחששות של הבחור מהן.
בנוגע לעניין השני, אני חושבת שזה תלוי בבחורה הספציפית ובשלב בחיים. אני דו מינית רק במובן המיני של העניין אז לגמריי מסוגלת להסתפק בלצרף מישהי מדיי פעם בכיף.

תזמיני חברה שלך לישון אצלך

ובאמצע הלילה את וחבר שלך פשוט תיגשו תשכבו מצדדיה ,רצוי כשהיא מנמנמת פלוס ... ותתחילו למזמז אותה או להתמזמז לידה ...
ואני בטוח שדבר יוביל לדבר....חיזוקים כמו " זה בסדר ..אל תהיי נבוכה " " המגע שלך כל כך נעים " גם כן יכולים לעזור .
בסרטים לפחות זה תמיד עובד.

למעלה