תסכול

כשהייתי צעירה

התארחתי עם חברה אצל בחור שהיא הכירה, חלקנו שלושתינו מיטה.
באמצע הלילה שמעתי רעשים, והרגשתי משהו, לקח לי זמן, הייתי נורא תמימה,
פתאם קלטתי שהם מתחילים, You know וזה, ואז אני מרימה ראש וקולטת אותו מחייך אליי ומושיט יד...
קמתי וברחתי לסלון. בבוקר היא אמרה שהו אהתחיל איתה באמצע הלילה, כי היא ישנה באמצע, והיא לא רצתה אבל לא היה לה נעים...
what the fuck?

dare devil ית

New member
אני לא מחפשת

וגם פעם אני היתי זאת שמצטרפת (מידי פעם..)
אבל הסיפורים היו אותם סיפורים אצל כולם

just honesty

New member
שאלה קטנה

שהצטרפת , איך הכרת את הזוגות? אני תוהה אם יש כיוון ספיציפי שיותר יעיל למצוא בו

wild orchid

New member
כשאני והאקס חיפשנו גבר דו שיצטרף אלינו, חווינו בעיקר את

הגברים המתחזים, זוגות שרצו בחילופים ו\או סקס משותף וגם כמה נשים קרציות שסירבו להבין שאני בשום פנים ואופן לא מעוניינת במגע עם נשים. היו כל מיני יצורות שניסו לשכנע אותי "לטעום אישה"
והבטיחו שבחיים לא אהנה ככה עם אף גבר. כל זה למרות שהצגנו את התנאים והברהנו חד משמעית שאנחנו לא מעוניינים בצירוף נשים וזוגות.

אין לי איזה משהו חכם להגיד לך בנושא. אני באופן אישי בקטע הזה קצת OLD FASHION. את הפרטנרים שלי אני לא מחפשת ברשת מלבד מקרים בודדים וחריגים.

ordol

New member
פעם ראשונה אני קוראת על מישהי

שיש לה אותה פנטזיה כמו שלי. להיות עם שני גברים. (מדגישה פנטזיה בלבד!) עד עכשיו עשה לי רושם שרוב הנשים דווקא בקטע של צירוף אישה.

פופאפ

New member
ברכותי נכנסתם למאגר מידע של רפובליקת הבננות

הרבה אתרים ואטרף בראשם הם פרובוקציה
כך שהשתולים/ות שבהם כמעט אינם נפגשים
אלא אוגרים מידע על קבוצות עם סטיית תקן
בשל הקורלציה ביניהן למיני תאוריות קרימינולוגיות...

לדעתי - אל תוותרי, אבל נסי כיוון קצת אחר.

נסי להישאר בפורום, לכתוב, להשתתף, אולי מישהי שקוראת אותך תתחבר ותאהב, וכשתעלי את האופציה של חיפוש - תקבלי פניות מתאימות מכאלה שעוקבות אחרייך ואוהבות את הכתיבה ואת הראש שלך.
או שתיתקלי כאן במישהי שמחפשת הפוך - זוג להצטרף אליו, ותוכלי לפנות אליה בעצמך.
&nbsp
לא בגלל זה אני נשארת כאן, אבל כשאנחנו מחפשים - לרוב זה מה שהצליח לנו.

just honesty

New member
הגעתי כדי להישאר

אני בהחלט שותפה למחשבה שהכתיבה כאן מעבר ליכולת לשתף, לפרוק ולקבל עצות יכולה להוות פתח להכרות עם פרטנרית מעניינת.
אני גם לא מוותרת על שום דבר שיוכל להוביל למפגש מהסוג שאני רוצה.

wild orchid

New member
האמת, אני לא זוכרת שמישהי חיפשה פה זוג להצטרף.

לרוב זה בדיוק ההפך- הזוגות מחפשים. אבל לכי תדעי, תמיד יש הפתעות.

Surrealistical

New member
תובנות: אנשים מטומטמים ומשועממים

גם כשסתם מחפשים בן זוג תמיד נתקלים בכל מיני יצורים באינטרנט באתרי הכרויות.
הגברים - נואשים, וכך גם הנשים שהתעקשו שבכל זאת תצתרפי אליהם. וגם די טיפשים אם מתחילים להתעקש על משהו כזה. הנשים שנעלמו ברגע האחרון כנראה סתם משועממות. והבחורות שמשכו את העניין כנראה מסוקרנות מהרעיון אבל מפחדות לעשות את הצעד לפגישה.
הפוסט שלך היה לי מעניין כי תמיד תהיתי עד כמה זה קשה למצוא לזוג בחורה להצתרף אליהם.

just honesty

New member
הרבה הרבה פחות

בחיפוש זוגיות באינטרנט אפשר להתקל באנשים שלא ניראים מסיבות כאלה ואחרות אבל לא נתקלתי בכאלה משחקים, משיכות זמן, שקרים, התחזויות וכו'.
שמחה שעניינתי אותך :)

ejaculation

New member
אני מכיר זוג שיסכימו להצטרף

אבל רק כזוג, לא רק הבת.... אם זה עדיין רלוונטי פני אליי בהודעות הפרטיות, אשמח לנסות לעזור...

למעלה