תסכול

תסכול

קצת מתוסכלת ורק פה אני יכולה לפרוק. כבר הרבה זמן שאני יודעת שאני בי, סתומרת, אף פעם לא חשבתי שאני משהו אחר, תמיד נמשכתי ואהבתי בנים ובנות. אז למה כמעט כל הבנות שאני מתחילה להכיר, במציאות או באתרים, אומרות שאני לא מתאימה להן כי אני לא סגורה על עצמי. א-ב-ל אני כ-ן-! אין יותר סגורה ובטוחה בעצמה ממני, אבל משום מה זה פשוט לא מתאים לאף אחד שהכרתי עד עכשיו. גם אם ניהלתי כמה שיחות, ממש טובות וארוכות ואמיתיות, ברגע שהזכרתי בנים זה שלל את הכל! למה כזה מסובך למצוא מישהי, אפילו לקשר לא רציני וארוך, גם סתם בשביל לבלות. נמאס, מבאס, ומתסכל.

Bell4Ever

New member
אני לא יודעת

אם זה ביפוביה או שאת משדרת משהו לא בטוח, אבל שתדעי שאת לא היחידה. גם אני שמעתי לא פעם (מבנים ובנות) שאני לא סגורה על עצמי, שיום אחד אני אחליט שאני משהו אחד. אני חושבת שזה קשור קצת לזה שהם מפחדים לאבד אותך אחרי שהם יקשרו בגלל שתגלי פתאום שאת בקטע של המין האחר, כאילו אם את מגדירה את עצמך סטרייטית או לסבית את לא יכולה להתהפך D: האמת שעד עכשיו הכי עבד לי כשסיפרתי על הקטע של הבי רק אחרי שהיה משהו מעבר לדיבורים, כי אז זה מרגיש בטוח שאני בקטע, ואין ספקות שאני נמשכת אליהם. אגב, אם מישהו\מישהי אומרים לך שאת לא סגורה על עצמך, תעני הכי בפשטות "אולי את\ה לא סגור\ה על עצמך, אני יודעת מי אני ומה אני", ולמי שלא מתאים - להתראות. בהצלחה

Maldini Girl

New member
שאלת פעם למה הן חושבות שאת לא סגורה

על עצמך? אולי זה משהו בך שאת משדרת.

PurpleFilth

New member
אז למקרה שלמישהי/ו היה ספק כאן,

ככה נראית ביפוביה. איכשהו, מלא א/נשים שהם/ן לא בי בטוחות/ים שגם כל שאר העולם צריך להיות לא בי. ואם אנחנו טוענות/ים שאנחנו כן, בטח יש איזה משהו לא בסדר איתנו. אם את אומרת שבאופן כללי את אישה שבטוחה בעצמה, אל תתני לאף אחד/ת לגרום לך לפקפק בזה. ורק שתהיי בטוחה, אין גם שום דבר רע בלא להיות סגורות/ים על עצמינו. מה יש? א/נשים לא משנים/ות את דעתן/ם לפעמים? לא מפקפקים/ות, מתלבטות/ים, חוקרים/ות? אי פעם היכרת מישהי/ו שתמיד ידע/ה את התשובה הנכונה בניסיון הראשון? וכל זה אפילו בלי להגיד מילה על זה שמיניות גמישה זה בסדר גמור, ואין לך מה לדאוג בקשר לזה. למה יש ביפוביה בתוך הקהילה? מאותה סיבה שיש ביפוביה מחוץ לקהילה. הם/ן מתים/ות מפחד.

Unrelated

New member
מחזקת, ותוהה

למה כולן/ם פה כל כך ממהרות/ים לקפוץ ולהכחיש שיש ביפוביה. גם אם היא לא היתה סגורה על עצמה גם אם היא היתה רק מתנסה גם אם זה היה רק דיבורים גם אם זה היה "משהו שהיא משדרת" גם אם זו היא שבוחרת בא/נשים לא נכונות/ים גם אם היא היתה רצה אחר כך ובוגדת בבנות הזוג שלה עם גברים וגם אם כל הסטריאוטיפים היו נכונים עליה זו עדין ביפוביה.

Riot Grrrl

New member
מתוקה

אני רוצה לחזק אותך. כולנו יודעות שלחיות בעולם כבי זה לא קל. יש באמת מלא א/נשים, גם גברים וגם נשים, שלא יצאו עם מישהי ביסקסואלית או עם ביסקסואל רק בגלל הנטיה שלנו. יום אחד זה כנראה לא יראה ככה, אבל בינתיים זה המצב. יש הרבה א/נשים ביפובים בעולם, ואולי בעיקר בקהילה. אבל אני שמחה לספר לך, שכביסקסואלית מצאתי גם די הרבה לסביות שממש בסדר עם הנטיה שלי ושזה לא מאיים עליהן. הן קיימות שם וגם את אולי תכירי מישהי כזאת (בתקווה בקרוב), והן בד"כ במילא היותר שוות. חוצמיזה, סליחה שאני אומרת, אבל אם מישהי רוצה ש"תיסגרי על עצמך" וכל- כך מאויימת מהנטיה שלך שהיא לא יכולה להיות איתך, אז גם ככה מגיע לך יותר טוב. כאילו, גם אם היא תתגבר על עצמה ותחליט כן להיות איתך, את באמת רוצה להיות עם מישהי שלא מסוגלת לקבל אותך באמת, אלא צריכה "להעלים עין" מהנטיה שלך? ורק עצה קטנה: הטריק הכי טוב שאני מכירה כדי למצוא מישהי שלא תהיה לה בעיה עם הביסקסואליות שלך: תמצאי ביסקסואלית אחרת
אה, ואני חדשה פה, אבל לא חדשה בקהילה. נעים מאוד לילך

אז כולם

קודם כל תודה על התמיכה, אומנם אני לא מכירה אתכם, אבל זה קצת מעודד לקרוא חלק מהדברים פה. לגבי מי שחושב שיש לי ביטחון נמוך/שאני משדרת מסרים לא נכונים וכו'.. זה באמת לא משנה. א- אם מישהו חושב שאני לא משדרת ביטחון אז כנראה צריכה להגדיר את המילה מחדש. וב- יש להגיד שמישהו לא בטוח בעצמו ואז זה מלחיץ להיכנס לקשר כי אתה רוצה משהו רציני. אבל עם אני סגורה על עצמי שזה מה שאני רוצה, אז מה מערער בזה?? שאולי אני ארצה פתאום בחור? באותו מידה אני יכולה לרצות פתאום מישהי אחרת, אבל זה לא חשש ש"ריאלי" לסרב לקשר בשבילו. קשה לי לנסח בלילה, מקווה שהבנתם. בקיצור, נעים להצטרף :)

למעלה