תסכול אמצע תואר

some125

New member
תסכול אמצע תואר

אני מסיים שנה שנייה והעניין הוא כזה.
את השנה הראשונה התחלתי על רגל שמאל, כנראה שמכיוון שלא באמת ידעתי איך ללמוד. אני עושה תואר במדעי הרוח ( מי שבא לו להסתלבט \ לזלזל\ ושאר החברים, מוזמן לדלג הלאה)
את השנה הראשונה סיימתי עם ממוצע של 73.4 והציונים שלי נשקו ל70-מים. מלבד 2 קורסים של 2 שסים עם 85 ו90.
בשנה השנייה, כל הציונים שלי הם מעל 80 אבל עדיין בטווח של 80-90 וזה מתסכל. כרגע הממוצע עומד על 78.16.
השאיפה שלי היא להמשיך לתואר שני (כנראה במנהל עסקים) הבנתי שאם הממוצע הוא מתחת ל85 אז אין יותר מידי אופציה או סיכוי להמשיך לתואר שני. מה עושה אותו אחד שאין לו את הממוצע הנדרש הזה? נשאר לי סמינר ועוד 8 ש"סים. מה הסיכוי להעלות את הממוצע ל85?
להוסיף סמסטר לשיפורים לא בא בחשבון ( זה כרוך בעלויות גבוהות שנוספות על ההוצאות שלי כרגע עם התואר הזה). וגם מבחינת גיל.
בחוג השני שלי גם אותו סיפור עם ממוצע של 78. שם נשארו לי עוד 24 ש"סים.
אפילו במכללת נתניה רוצים 83 אז מה זה אומר על האוניברסיטאות ששם כמובן הדרישה גבוהה יותר לתואר שני.
שאלה נוספת היא איך מחושב תואר? ממוצע של דו חוגי חלקי 2?

elena20

New member
אם אני לא טועה במכללה למנהל זה החל

מ80, אבל התואר שם עולה הרבה כסף...

תבדוק גם באונ' הפתוחה.

some125

New member
כמובן שמעדיף מינימו כסף

עד כמה ניתן להעלות את הממוצע בשנה השלישית?

oromer

New member
מנהל
מנהל עסקים

למנהל עסקים צריך לעשות מבחן שנקרא Gmat. יכול להית שאם תקבל בו ציון גבוה תוכל להתקבל גם עם ממוצע יחסית נמוך בתואר הראשון. מלבד זאת ייתכן ותצטרך לעשות השלמות אם למדת תחום שונה בתואר הראשון. יכול להיות שיקבעו לך ציון שאותו תצטרך לעבור ואז תוכל להתקבל.

לעלות את הממוצע ל856 זה נראה לי קצת קשה, ובכל מקרה אתה תצטרך לכוון לציונים ממש גבוהים.

אני מציעה לך לנסות לשפר את המקסימום ולגשת למועדי ב במידת הצורך, אך במקביל לברר, בנוגע למבחן Gmat . יכול להיות שמספיק ממוצע 80 וציון מבחן גבוה. כמובן שככל שממוצע התואר גבוה יותר כך ציון ה Gmat שלך יוכל להיות נמוך יותר על מנת להתקבל.
בהצלחה

yonatan1981

New member
אם תקבל ממוצע 80 וגימאט גבוה מ46

תצליח להתקבל לבר אילן או לבאר שבע...

some125

New member
תודה לכולם

מה לגבי אוניברסיטת תל אביב?
לכאורה הם דורשים ממוצע של 75. כמה ריאלי להוציא GMAT מתאים?
ומה זה המבחן הזה בכלל.??? ראיתי דוגמא שלו וקיבלתי חום!

some125

New member
אגב, איך המסלול של מנהל עסקים

עם ניהול משאבי טבע של מכללת נתניה?
חוץ מזה, שווה לשים כל כך הרבה כסף על המכללה הזאת?כלומר יצא לי משהו מזה או שסתם"יש לי תעודת MBA"

שמע , אין דבר כזה סתם תואר

לפי מה שאני שמעתי (אחי לומד שם מנהל עסקים) זאת אחלה מכללה, לפי מה שהוא אמר לי מה שאתה רוצה ללמוד מאוד מעניין, יש דגש על היבטים ניהוליים, כלכליים ומשפטיים...
המרצים מאוד מנוסים וטובים ויש יחס אישי
הכי טוב זה לקבוע פגישת יעוץ או פשוט להגיע לקורסים ולראות מה הולך שם

בהצלחה

למעלה