תסכולון...

שיריקוץ

New member
תסכולון...

שבו טוב טוב...החזיקו חזק...אני הולכת לפרוק תסכולללללל... אני בתהליך של הרזיה כבר למעלה מחצי שנה (דיאטה שפויה, הליכות וכל מה ש"כתוב בספר"). ירדתי כמעט 20 ק" ג (וזה המקום לציין שיש עוד המוןןןן...). עשרים הק"ג לא ירדו חס וחלילה מהבטן. מי יודע שאני בדיאטה ורוצה לעודד אומר לי: "ירדת בצוואר...", "ירדת בציפורניים", "במותניים"...רק לא בבטן). ובקיצור-ירדתי וירדתי וכמעט שלא רואים. אבל אני, מרגישה את זה מאוד בבגדים ובעיקר בתוכי וזה הכי חשוב. ובכל זאת, אתמול היה לנו מפגש חברתי, עם חברים שלא ראינו המון זמן. לבשתי את מיטב מחלצותיי (שלא עלו עליי לפני הדיאטה), התאפרתי, הדגשתי את הציפורניים והצוואר (המקומות בהם רזיתי
) ויצאתי למפגש. כולם שמחו לראות אותי, אך איש לא ציין שרזיתי. רק חברה אחת שאלה אותי: "ירדת קצת, נכון?" (קצת????קצת????כמעט הרגתי אותה). חזרתי מתוסכלת. נכון שזה טיפשי, נכון שהעיקר שאני יודעת שרזיתי וכ"ו וכ"ו...אבל בכל זאת מתוסכלת.

chicka

New member
שינוי הגישה בנוגע להרזיה

נסי לחשוב על המצב ההפוך הבא - את בתקופה לא טובה מבחינת התזונה, עלית 20ק"ג ומרגישה לא נוח עם זה. הולכת לאירוע משפחתי ושם מישהו אומר - השמנת קצת, נכון? בזמנים שאנשים טרחו להביא לתשומת ליבי שהשמנתי, זה שם אותי במקום מאד לא נוח. אני לא שמה פוקוס לאנשים על הגוף ולא רוצה שישימו פוקוס על שלי - בכל מצב, גם בירידה וגם בהשמנה. ירידה במשקל נתפסת מאד הירואית, איזה סמל להצלחה מסחררת ואלו שמשקיעים את המאמץ רוצים שישימו לב אליהם, דאמיט, "עבדתי קשה בשביל זה". וכשזה לא קורה, זה מאכזב. מיד עולה השאלה "מה לא רואים?" נכון שזה כיף לקבל מחמאות, אבל הירידה במשקל היא עבורך בלבד מהסיבות האישיות שלך בלבד. אל תחפשי מחמאות בחוץ, כי כן, לפעמים אנשים לא יודעים להחמיא כמו שהיית רוצה שיחמיאו לך. ולכן, תמיד תמצאי את המקום הזה בתוך עצמך, תלמדי להחמיא לעצמך, לפרגן לעצמך וקבל את המחמאות מהמקומות החשובים באמת. והכי חשוב - הם אוהבים אותך ושמחים לראות אותך 20 ק"ג יותר או פחות...
נגה

שיריקוץ

New member
מתחברת מאוד

למה שכתבת. בעיקר לקטע ההירואי. אני שמה לב תמיד, שכשמישהו בח'ברה מרזה, הוא מייד הופך ל"אייקון תרבותי". כולם סביבו, הוא מספר על הספורט שהוא עושה, על התפריטים המדהימים שבנתה לו הדיאטנית, על משקה החלבונים שרקח לעצמו וכולם בולעים בשקיקה כל מילה...כמובן שלא לזה פיללתי. רק רציתי חיזוק חיובי קטן על הירידה, אבל הגעתי הביתה, חיזקתי את עצמי מול המראה, כתבתי בפורום וקראתי את התגובות ויאללה...ממשיכים...בכל אופן, אהבתי את תגובתך. תודה!

Olga1986

New member
אחח...כל כך מוכר...

לפני כשנה ירדתי מעל ל 20 קילו ואיש לא הבחין, אולם אלו שכן טרחו להגיב, עשו זאת במשפטי "ירדת במשקל". אותו משפט שכל כך הייתי כמהה לשמוע כעת הפך למטרד. מה למעשה זה אומר "ירדת במשקל"? את/ה מחדש/ת לי משהו? לא שמתי לב? או האם בעולמך הצר זוהי מחמאה? היום אני מעדיפה שלא לשמוע תגובות על המשקל שלי- הן לכאן והן לכאן.

אני כל כך מבינה על מה את מדברת...

אצלי לעומתך המילה דיטה לא עלתה במחשבתי או בשפתי מזה הרבה זמן... חחחח למי יש כוח למלחמות וביננו זה מלחמה יותר כייף לקבל אותך איך שאתה וזה מה שעשיתי... וככה החברה מקבלת אותי. מאמי שלי, את עושה דיאטה תעשי אותה לעצמך לא למען אחרים אף אחד לא שווה את זה שבשבילו תשתני אם כל כך מפריע לך תעשי זאת למען עצמך... 20 קילו זה בכלל לא הרבה בעבר כשהייתי עושה דיאטה על כל קילו שהייתי יורדת הייתי קונה או קילו קמח או סוכר ושמה בארון או ממלא בשקיות ואז הייתי רואה כמה הרבה ירדתי... תשמעי זה תהליך ולוקח זמן לראות זאת על הגוף בעיקר אם אתה גדול מאוד (אני גדולה מאוד) וכן אני מכירה את זה בעבר בדיאטות הייתי יורדת ואף אחד לא היה מחמיא אבל הייתי מרגישה זאת בבגדים ומה יותר טוב מזה שאתה מרגיש שאת יכול ללכת ברחוב עם כתפיים רחבות להבליט את החזה ולהרגיש מלכת היופי... למרות שאני מרגישה את זה בלי דיאטה... בכל אופן אל תתייאשי אם זאת המטרה שלך תמשיכי איתה ואל תחשבי מה אחרים אומרים או חושבים כי זה רק יפיל אותך בחיים ולאוו דווקא בדיאטה בכל דבר בחיים, אנשים הם בעל צרות עין החושבים רק על עצמם ואני לא מכלילה חלילה יש יוצאי דופן. בקיצור בהצלחה... וזכרי משפט: אם תחשוב כי תיפול - נפלת אך יצליח תמיד בכל רק זה שחושב כי הוא - יכול.... תמשיכי להאמין בעצמך ותגיעי למטרה שלך.... ואני כבר מאמינה בך בהצלחה מתוקה.

solee

New member
באמת לא נעים ...

גם אני אחת מאלה שאוהבות לקבל מחמאות , ולא משנה ממי. אבל כנראה ש 20 ק"ג שירדת, למרות שזה המון, עדין לא מספיק כדי שיזהו את זה. הכול תלוי בגודל האדם. גם אני מחפשת כל קילו שאני יורדת. אצלי זה יורד למשהו בציצי (??) בכל אופן זה נפלא שלקחת את עצמך בידיים והתחלת דיאטה. המשיכי כך ותראי כמה טוב תרגישי, כמה בריאה וכמה מחמאות תקבלי. מחמאות תורמות לביטחון העצמי ולכן חשוב לקבל אותם, אפילו ממשפחה או חברים קרובים. אני לא מכירה אותך ואין לי מושג איך את נראת אבל אני בטוחה שאת יפיופה כמו כולם פה. לא סתם את במקום שנקרא "שמנות יפות". בהצלחה והמון נשיקות, איזבלה.

שיריקוץ

New member
אני מהממת ../images/Emo13.gif

קודם כל, תודה לכולכם. אין לי ספק שאני יורדת עבור עצמי ושהכי נכון זה שיאהבו אותי 20 ק"ג יותר או פחות...ובכל זאת, נורא רציתי שיחמיאו. זה לא סוף העולם כשזה לא קרה, זה לא יגרום לי להפסיק לרדת אבל זה קצת תיסכל...לא נורא, יעבור. עודדתם אותי מאד. מואההההההה (זו הייתה נשיקה).

דריה27

New member
צריך לקחת בחשבון...

שזה שלא אמרו לך כלום על הירידה במשקל זה לאוו דווקא כי לא רואים שירדת. לפעמים אנשים רואים אבל בוחרים שלא לומר כלום ויכולות להיות לכך סיבות שונות לא בהכרח ממקום רע. אני יודעת על עצמי שכמו שאני מעלה במשקל ולא מעונינת שיעירו לי על זה כך גם שאני יורדת, אני פשוט לא סובלת לקבל הערכות של ירדת/עלית מאף אחד, מספיקה לי בהחלט ההרגשה שלי ואין אף מחמאה שתהיה טובה יותר מכך שאני ארגיש טוב עם עצמי, ולהיפך. שיריקוץ, את בעצמך אמרת שאת מרגישה בבגדים ושבאותו יום לבשת מה שלא עלה לפני הדיאטה, מניסיון אני יודעת שזו הרגשה נהדרת ,אם כך מה זה משנה שלא אמרו כלום? העיקר שאת יודעת!!! נכון,זה כייף לקבל מחמאות מהסביבה אבל לא צריך לייחס לזה את מירב החשיבות- מחמאות הן רק בונוס קטן להרגשה האישית שהיא העיקר. מאחלת לך בהצלחה בהמשך דריה.

אין לך מה לדאוג יקירתי ../images/Emo140.gif כנסי

קודם כל את יודעת שרזית ועוד ירדת המון- כמה ניפלא!! תמשיכי כך ותראי איך את תהיי מוצפת במחמאות. אנשים לא נוטים לחלק מחמאות. אולי לפעמים לא נעים להחמיא בפומבי. אני אומרת שתמשיכי לרזות ואולי אפילו תעבדי יותר על האיזורים הבעיתיים. בהצלחה!!

אני לא היתי נכנסת מזה לתיסכולים..

ל ה פ ך !!! זה היה מביא לי עוד מוטיבציה להמשיך ולרדת! יש אנשים שאצלם הבטן היא המקום האחרון שמתחיל לקבל צורה בזמן דיאטה וספורט... וזה קורה. אם הבטן שלך אינה יורדת.. עשי יותר כפיפות בטן.. זה מחזק את השרירים. אם את הולכת לחדר כושר.. תעשי יותר ספינינג וסקי... ותיראי איך הבטן יורדת יופי!:) העיקר.. תמשיכי במלאכה המקודשת שלך.. ואני רוצה להגיד לך מכל ה-
שאני גאה בך ושולחת לך מפה
ענק ומעודד.:) יישר כח. ~לין~

שיריקוץ

New member
עבר התסכולון...

תודה לכולם על התגובות. חזרתי לעצמי...אני יודעת כמובן ש"השלום מתחיל בתוכי" ולא נותנת בדרך כלל לאחרים להשפיע עליי...בכל זאת ציפיתי למחמאות ולכך שישימו לב...אבל זה לא קרה. לא נורא. ממשיכים הלאה. הצלחתם לעודד אותי מאוד ולגרום לי להרגיש נפלא.תודה!

גבוהית1

New member
אוייש כ"כ מכירה את זה

ומזדהה אל תהי טיפשה כמוני ובגלל שלא מחמיאים לך תתיאשי ותעלי את הכל חזרה את יפה ומלאת אמביציה וכוח רצון את מרזה ואת תהיי בע"ה ובעזרתך מהממתת וכולם יקנאו בך תמשיכי במאמצים שאת עושה על מנת לרדת במשקל והכי חשוב תאהבי את עצמך תחבקי תעצמך והכי חזק שרק אפשר את עוד תראי שאת תקבלי את כל המחמאות שמגיע לך אם היום לא הביאו לך אז אחרי ה30 קילו שתרדי כולם ירגישו את כבר תרצי שיפסיקו להחמיא לך תאמיני זה יקרה המוני בהצלחות לך וחיבוק אחד ענק.

bמיקה

New member
ככה הם אנשים

אף אחד לא טרח להגיד לי כלום על זה שאני יורדת במשקל ורק שירדתי הכל!!!!! שזה 30 קילו אנשים "פתאום" שמו לב אבל עדיין קשה להם לפרגן. כול הכבוד לך ותמשיכי בדרך הזו ושזה לא ישבור אותך!!!!!!!!

למעלה