תנ"ך

טוואנדה

New member
תנ"ך

אולי כאן יתיחסו אליי (בפורום "דתיים" לא מתיחסים למי שלא "בחברי´ה", עדיין לא הבנתי את הקטע שלהם) בכל אופן לאחרונה צצה בראשי שאלה יותר נכון סוגייה בעניין התנ"ך, אני וידיד טוב שלי מנסים להבין מי כתב את התנ"ך, האם הסיפורים שם נכונים, האם צריך להאמין לכל מה שרשום ומי לעזאזל תיעד את כל המאורעות שקרו לפני אלפי שנים והכניס אותם לספר אחד......? בכל אופן הוא אמר לי שהוא היה אצל רב שאמר לו שכומר כתב את התנ"ך ואני שואלת הייתכן?

וואו ! איזה תזמון!

בדיוק היום נפתח בתפוז פורום ביקורת המקרא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=491 אני מציע לשאול שם. >את התנ"ך באמת באמת, כתב ירחמיאל, סתם ככה נודע לי, ומטוב לב אני מספר לכולם<

תנאית

New member
כל התשובות בבגרות חילונית בתנך

שתי יחדות בלבד במחיר מבצע! מי מעונין לעשות אותה במקומי ביום רביעי הבעל"ט?

ש חף

New member
כל השאלות בבגרות דתית בתנ"ך!!!

גם אני אעשה שתי יחידות דתיות ביום רביעי... (הרבה יותר קשה,הרבה יותר מבאס) תנאית-בואי נקים קבוצת תמיכה....

בגרות - המצאה אורבנית מפגרת ../images/Emo31.gif

>ספל חמאה עשתה בגרות בתנ"ך 5 יחידות דתי<

תנאית

New member
בגרות חילונית זה הבנת הנקרא...

בולשיט.<תנאית החליטה לא ללמוד בכלל ולכן היא כאן יום לפני הבחינה..>

ש חף

New member
גם

שחף החליטה לא ללמוד כי כבר נמאס לה מהבגרויות ותנ"ך זה לא היסטריה...

אני כתבתי את התנ"ך

שכחתי לכתוב את זה ב"תחביבים" בכרטיס האישי שלי, שאגב אתם מוזמנים לבקר בו, הוו בני, צדיקים שלי! אמרתי לכם כמה אני אוהב אותכם? יופי, עכשיו שאתם יודעים בואו אחרי יש לי מקום גנוב להראות לכם, זה לא רחוק מכאן... כמה שנות הליכה ואתם שם. לעזאזאל פעם ראשונה שניסיתי למצוא את המקום כ"כ התעצבנו עלי ששללו לי את תעודת המדריך דרך, אבל עכשיו אני נשבע לכם שאני יודע את הדרך... נשבע!!! <כה אמרתי שכה אמר ה´ זכרתי לך חסד נעוריך אהבת כלולותיך לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה>

MAYA20

New member
נמאסתם כבר!!!!

ארור יהוה בחזקת שבע!!! די כבר להטפות הדתיות!!! אי אפשר כך, כל פעם שאני נכנסת לפורום הוא מוצף במשוגעים שמנסים רק להחזיר בתשובה. אין לכם משהו יותר טוב לעשות בחיים??????

יותר מזה,

אני מריח שאולי מאיה היא היא שכתבה תחת הכינוי "משה ר ב י נ ו". תראו את הסגנון... >מאיה, למפגש הקרוב אני מגיע עם גז מדמיע<

גל נעים

New member
ברור שזו היא!-ארבע דקות אחרי....

ההודעה הראשונה היא ארבע דקות לפני שהיא כתבה תחת "מאיה20"- היא עשתה עוד טעות: מה קרה ל-ניק "סבתא קים"?

MAYA20

New member
יפה!!!!! ../images/Emo8.gif

כאילו, דאאאא ברור שזה אני, רק רציתי לבדוק כמה זמן יקח לכם לעלות על זה.

יא לא החלטית אחת

לא נורא. לך מותר
>ספל חמאה אוהבת אותך בכל ניק<

למעלה