תנסו את המתכון הראשון

chef on line

New member
תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים החומרים: 6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות עגולות בעובי של כ1 ס"מ 1 סלסלת פטריות טריות 2 חבילות 250 CC שמנת מתוקה 1 כפית גדושה מרק עוף פרווה קמצוץ אגוז מוסקט מגורר פלפל לבן 1/2 כוס גבינה בולגרית שטראוס מגורדת או גבינה צהובה פרוסה לפרוסות דקות הכנה: להניח את תפוחי האדמה בתבנית. בין פרוסות תפוחי האדמה לפזר פרוסות של פטריות טריות. לערבב את שאר החומרים ולשפוך מעל. לחמם תנור לחום של 180 מעלות, ולהשאיר 1/2 מכוסה בנייר אלומיניום ולאחר מכן להסיר את האלומיניום ולהמשיך לחמם עוד כ20 דקות. בהצלחה ושבועות בקלי קלות, נורית, השפית שלכם בשטראוס .
 
למעלה