תני לי

צייר

New member
תני לי

תני לי זמן לחשוב דרכך לגעת בכל מקום בלבך ללא הכרה אני רואה אותך בהבזקי אהבה רק תחזירי אותי לעבר עם אהבה לתקן את העבר ולחיות את ההווה ולהביט קדימה לעתיד אילו יכולנו לעשות זאת רק את ואני נחזיק ידיים נאזין לנעימה של שתינו שיר אהבה הנוגע לי ולך ולתשוקה שנינו מול איתני הטבע, בים גועש של רגשות פנימיים כיצד טעמתי את גופך , ליקקתי את דובדבנייך רק את ואני צייר

נו באמת,צייר-צוחק../images/Emo9.gif

דובדבנים-אוכלים דגדגנים-מלקקים ככה זה הולך בטבע עברית שפה יפה..

צייר

New member
טאקילה החמודה

שולח לך אישית , (שאף אחד לא יאסוף בבקשה ) צרור של נשיקות ומאחל לך יום מתוק וטוב צייר

טאKילה

New member
יאמיייייי צייר...../images/Emo25.gif

תודה..

צייר

New member
שששששששששש

אל תספרי לאף אחד, שלא ידעו כולם קנאים כאן צייר

צייר

New member
מה דברנו

רק לשתוק שלא ידעו את אהבתי הרגת אותי כרגע כל השכנים קמים ושומעים את הנשיקה שלך ועכשיו מה יגידו הוא איתה היא איתו , למה כל זה , מה סה"כ ביקשתי בשקט בעדינות ברכות צייר צוחק

טאKילה

New member
לא שמעתי,,

חחחחח לפעמים אני לא מקשיבה, שמעתי רק את שתיקתי הרועמת. אתה אחלה צייר,,חחחחחחח

צייר

New member
שכבת ושרת

שכבת ושרת את הבלוז כל הלילה בלוז אהבה והתשוקה נתתי לך את לבי את כל אשר בתוכי את רעדת כמו מיתר בלבי הבטתי בפני המלאך שלך הן קרנו מרוב אושר פנימי האירו, והעירו את גופך את נשמתך גופך נע לקצב ריקוד סלסה התשוקה גופי נע אתך ואהבה גברה והתעצמה אם תרצי אני יכול לקחת אותך למקום רחוק מפה מקום שלי ושלך מקום של אהבה מתחת לעץ הקוקוס מקום שרק את ואני נתעלס באהבים ........ צייר

טאKילה

New member
לרחף למקום שלנו,,../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

שרדונה או מבעבע,, מטריף חושים.. נרות גידמים,, צבעים צבעים, תקועים בשברי בקבוקים, עשן סיגריות עגולים אפורורים, חיבוקי ממסטל המבט בערגה.. להתעטף אל תוך הלילה בתשוקה, שם לצד האגם בין סבך הצמחיה לרחף אל המקום שכל כך אהבנו.. בתאווה אלוהית,, תראה לי ואראה לך...

צייר

New member
עצמי את עינייך

עצמי את עיניך, ולא תרגישי, לא תצטרכי לבכות, להרגיש את הכאב שעברת כעת אני לצידך, תומך בך, עוזר לך לחיות את ההווה והעתיד. מטפל בך בתרופה חדשה תרופה בשם אהבה. אני קורא את ראשך ורואה מה עברת בעבר. מחבק אותך אוסף אותך לזרועותיי מעביר בך את אנרגיית אהבה אנרגיה של תשוקה את עוברת אליי. לא יודע מה לחשוב רוצה להיות קרוב אלייך אני רוצה אהבה טהורה לא אהבה של שקרנים אהבה של אמת. שנינו יחד מתאחדים, מאחדים את גופינו, וליבינו. נותנים לתשוקה לעשות את שלה, אל מול השקיעה הרומנטית את כל העולם עבורי. צייר

טאKילה

New member
כשתבוא עד,,אלי...../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

כשתבוא עד אלי,,, ותראה פני ממורקים בדמעות תאיר לי את החושך בנרות על פמוטי כסף שמח את ליבי בתפארת זרי שושנים לטושות והגיגי יהפכו נהר עציצים ורודי הגוון כשתבוא עד אלי,, תטביע את גופך בגופי בתוך חרות הלילה ניחוח שושנים בריכוז פראי עד עולם לא אוציא ראשי אחכה כשתבוא עד אלי......

צייר

New member
תכיני את המזוודה

אני בדרך עם סוס לבן ועגלה בואי תקפצי מבעד לחלון אני ממתין לך צייר

טאKילה

New member
לא..

לא אזדקק למזוודה, לא אזדקק לבגד, לא אזדקק ללחם, לא אזדקק למים, אתה עטוף אותי,, כמו פרח בר, אני אנגוס ממך,, כמו נמרה פראית, אני אלגום מצוף גופך,, תרווה את צמאוני.. רק בוא עם הסוס הלבן, וביגדי המלך החדשים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

חן (*_*)

New member
אפשר???? ../images/Emo6.gif

אל דאגה לא מתערבת לכם בדואט רק שולחת לכם את המרכבה

למעלה