"תני לי מקום..."

אדם ק

New member
"תני לי מקום..." ../images/Emo6.gif

יש מקום להצטרף???
חחח טוב אחרי הרבה זמן שאני קורא פה... (ה-ר-ב-ה) חשבתי לי להצטרף. אני אדם, מקיבוץ בארי... בן 16 וכמו כולכם, נורא אוהב את המוזיקה, מתחבר אל המילים... חיי מזה. מקווה להתקבל
נ.ב מישהו היה אתמול בצאלים? למקרה שלא ידעתם הייתה הופעה של ברי עם חלק מההרקב הישן (כרובי, גידי רז, ברח לי שמו של הבסיסט... ועוד אחד מהדג נחש...) היה מעולה: "עיר מקלט", "טרמינל", "עיר של קיץ", "בואי הביתה", "כמה יוסי" ורוב ההופעה הייתה מאולתרת רוב הזמן הייתה מוזיקה ש-ל-א נ-ג-מ-ר-ה! היה כל כך מעולה! אדם...

ברוכים הבאים לשניכם!

שמענו שמועות על ההופעה בצאלים אבל לא נראה לי שמישהו הלך, אתה מוזמן לפרט קצת יותר איך היה

אדם ק

New member
טוב אז...

הייתה הופעה טובה במיוחד (לדעתי) אם תחלק לאחוזים אז השירה תפסה בערך 30%\40% מההופעה... הם פשוט ניגנו בלי הפסקה, לא היו הפסקות בין שירים, שתו וניגנו! הם היו נראים מחוקים לגמרי (טוב... צאלים...) והשירים היו טובים, הוא שר משו בג'יבריש (גם זה לדעתי היה אילתור...) והמקום לא היה צפוף כלל... היו אנשים אבל כלום היו באיזור הבר ובזולות בחוץ וכל זה... כך שהיה מקום צמוד לבמה (רדיוס מטר לכל אחד חחח) והייתה אווירה טובה... ו... זהו.... היה מעולה!!! הוא שר גם את "פוסי הל" של הג'ינג'יות... זה היה מעולה!!! מקווה שזה מספיק =) יום טוב

ברוכים שניכם!../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif

אני קרן!! בת 17 וחצי מתל אביב תהנו פה! אה אדם הבסיסיט זה אולי גיל סמסטנה [לא זוכרת ת'שם משפחה] וזה מהדגנחש? זה אולי גיא מר? יומטוב!

Dawny

New member
ברוך הבא!! =)

גם אני רק בשלבי התאקלמות... אני שחר ממעלה אדומים בת 17 עוד (חודש ושלושה ימים!! )

אדם ק

New member
תודה לכולכם! ../images/Emo6.gif

כן, הזכרת לי ת'שם, זה היה בן הנדלר (בנה...) וגיא מר גם היה... כה זה היה הוא. כל זאת... תודה לכולכם!!! אדם

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif אממ לאP:

אני בר הייתי הנספחת של דורון במפגש באפריל, אני קטנה כזאת עם גיטרה

למעלה